Κερδοσκοπώντας με τον θάνατο και τον ανθρώπινο πόνο...


Ακόμα δεν μάθαμε αν η Παλαιστίνια γυναίκα που πυροβόλησαν Ισραηλινοί στρατιώτες επέζησε της επίθεσης... αλλά στο μεταξύ οι Ισραηλινοί σκότωσαν άλλους έξι Παλαιστίνιους...

Τα ονόματα των θυμάτων φυσικά δεν τα γράφουν ποτέ οι εφημερίδες των ΜΜΕ.
Με την ευκαιρία του γεγονότος με την Παλαιστίνια κοπέλα ...κάποιος βρήκε τη φωτογραφία μίας όμορφης μουσουλμάνας στο διαδίκτυο, μάλλον Αιγύπτιας, την κόλλησε δίπλα στη φωτογραφία της άτυχης Παλαιστίνιας... και κατάφερε 20.000 κοινοποιήσεις. 
Η φωτογραφία της όμορφης Μουσουλμάνας κυκλοφορεί από καιρό στο διαδίκτυο... και αυτοί που το σκέφτηκαν γνωρίζουν ότι η ομορφιά που πεθαίνει άδικα ...δημιουργεί περισσότερο πόνο κι αίσθηση απώλειας. Μάλιστα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα την αναφέρει ως ήδη νεκρή. 
Η σελίδα που έστησε την απάτη αυτή φαίνεται να είναι ΜΚΟ με έδρα στη Μαλαισία και μαζεύει χρήματα δήθεν για τους Παλαιστίνιους ...εκμεταλλευόμενη την κοινή τους θρησκεία. 
Κάποιος άλλος έγραψε ότι η κοπέλα είχε 3 παιδιά και ήταν έγκυος στο 4ο και παράλληλα σπούδαζε...Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes