Όλοι οι «ΚΑΛΟΙ» ενωμένοι εναντίον του «KAKOY»


To ότι οι FEMEN βρωμούσαν Soros, CIA και σιωνισμό ήταν εύκολο να το «μυρίσει» κανείς από το στυλ και φυσικά από τους στόχους εναντίον των οποίων κινήθηκαν. Πλέον φανερά συνεργάζονται με την OTPOR, την γνωστή βιομηχανία των «επαναστάσεων» της Νέας Τάξης. 

Οι στόχοι τους πάντα ...συμπίπτουν με τους εχθρούς του Σιωνισμού και του Ισραήλ. Κατά μοναδική σύμπτωση ...έχουν τους ίδιους εχθρούς με το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ., το Ισραήλ κλπ. 
Μπορεί το Ισραήλ να σπέρνει τον θάνατο στη Γάζα ...αλλά οι FEMEN ανησυχούν για τους αποκεφαλιστές που ξεπαστρεύει ο Πούτιν. Σε νέα φωτογράφιση προωθούν τη σημαία της υπόδουλης Συρίας ...αυτήν που προώθησε το ΝΑΤΟ αλλά και ο Bernard Henri Levy...
Βλέπετε πόσο αναμενόμενες είναι οι δράσεις τους αν κλείσουμε τ' αυτιά μας στους πουλημένους δημοσιογράφους που παίρνουν γραμμή πλεύσης από τις πρεσβείες;
Προσέξατε έστω μία εφημερίδα ή ένα κανάλι να πανηγυρίζει για τις επιτυχίες του Πούτιν; 
Πανηγύρισαν όμως με την πτώση και την άγρια δολοφονία του Καντάφι... που τόσα χρόνια αντιστεκόταν στα αφεντικά τους.
Δούρου, Κωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σπηλιοτώπουλος, Ισραήλ, ΝΑΤΟ, Γαλλία, FEMEN, ECONOMIST-ROTHSCHILD... όλοι οι «ΚΑΛΟΙ» ενωμένοι εναντίον του «KAKOY» Άσαντ και της «σκλαβωμένης» Συρίας.
Κι όλοι αυτοί που «έσωσαν» την Ελλάδα ...θέλουν να «σώσουν» και τη Συρία τώρα.
Το «καλό» θριαμβεύει...
























Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes