Ο Soro-Αλαφούζος ...θέλει κάθαρση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Δεν είναι ανέκδοτο!

Θέλει να σώσει τον πλανήτη από τη μόλυνση και την υπερθέρμανση. Δεν είναι ανέκδοτο!


Μαζί με τους ανιδιοτελείς, διανοούμενους και σούπερ-ήρωες Παπαχελά, Βερέμη, Τατσόπουλο, Κοσιώνη, Πορτοσάλτε κ.λπ. ...θέλει να καταπολεμήσει επίσης το ψέμα και την προπαγάνδα στην ενημέρωση.

Ποτέ ξανά στην ανθρώπινη ιστορία δεν μαζεύτηκαν τόσοι ήρωες και πατριώτες σε όμιλο εφοπλιστή. 
Ηρεμήστε κι επιστρέψτε σε καναπέδες, ξαπλώστρες, κρεβάτια, ντιβάνια, πολυθρόνες κι απολαύστε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του Αλαφούζου: "Η αλήθεια θα νικήσει".
Δεν θα αλλάξουν χέρια μόνο οι παράγκες στο πολιτικό σύστημα με την "επανάσταση" Τσίπρα αλλά και στο ποδόσφαιρο.
Μέχρι τώρα όποιος έβλεπε παράγκες και πουλημένους διαιτητές... ήταν συνωμοσιολόγος...

Δημοσιεύει σχετικά το "NEWSIT":


Παναθηναϊκός: Δρομολογείται... επαφή Τσίπρα – Αλαφούζου!

Ο Πρωθυπουργός μίλησε πρόσφατα για παρακράτος που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ανάγκη για ανάγκη... κάθαρσης, λόγια τα οποία ικανοποίησαν τον ισχυρό άντρα του Παναθηναϊκού.
“Το κράτος και το παρακράτος των τραμπουκισμών και των εκβιασμών δεν ακουμπάει σε εμάς. Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει και να κάνουμε πίσω… Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και όλους τους οικονομικούς ελέγχους σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες”, επεσήμανε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Live Sport”- ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στενή επαφή με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και θα επιχειρήσει να τον προσεγγίσει και να συναντηθεί μαζί του μέσα στον μήνα -παρόλο που οι δυο άντρες δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις-

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και θέματα οικονομικής φύσης...Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes