Στρατευμένοι ηθοποιοί προπαγανδίζουν υπέρ του γενετικού αφανισμού των Ευρωπαίων...


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το βίντεο μιας ιδιαίτερης ομιλίας του γαλαζοαίματου Βρετανού ηθοποιού Benedict Cumberbatch, σχετική με την κρίση των προσφύγων... μετά από παράσταση στην οποία υποδύεται τον Άμλετ.

Τα σχόλια του ηθοποιού, τα οποία δεν μπόρεσαν να καταγραφούν από την κάμερα, αποτελούν τις τελευταίες μιας σειράς παθιασμένων ομιλιών υπέρ των εκτοπισμένων "από τον εμφύλιο" (όπως δηλώνει ο ίδιος) της Συρίας...



Αυτό όμως που αποφεύγει -σαν τον διάβολο το λιβάνι- να πει ο συστημικός ηθοποιός είναι ότι οι πόλεμοι στις χώρες της Μέσης Ανατολής είναι τεχνητοί και σαν στόχο έχουν (ανάμεσα σ' άλλους) να σπρώξουν κύματα ανθρώπων προς την Ευρώπη για να ολοκληρωθεί το σχέδιο της "Πανευρώπης" του κόμη Νίκολαους Κουτενχόβε-Καλλέργη, που θέλει να εξαφανιστεί η λευκή φυλή από τον πλανήτη.
Συνεπώς, αν θέλουμε να σταματήσουμε αυτούς τους πολέμους, πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε λαθρομετανάστες και να απελάσουμε τους ήδη εγκατεστημένους. Ο ΟΗΕ θα έπρεπε να είχε δικάσει και καταδικάσει Ισραήλ και ΗΠΑ για εγκλήματα πολέμου και να είχαν υποχρεωθεί σε αποζημίωση αυτών των χωρών. Όταν όλες αυτές οι σε εμπόλεμη κατάσταση αφροασιατικές χώρες είναι σαν μία ανοιχτή πληγή από την οποία ρέει αίμα υπό τη μορφή λαθρομετανάστευσης, πρέπει να κλείσει η πληγή και όχι να συλλέγεται το αίμα.
Η αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο πρέπει να είναι ουσιαστική. Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στις χώρες τους για να μπορούν να ζήσουν και να ευτυχήσουν εκεί, κι αν θέλουν να πάνε σε άλλη χώρα να είναι από επιλογή και όχι από εξαναγκασμό.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ δημιούργησαν και χρηματοδοτούν βίαιες οργανώσεις δήθεν ακραίων Ισλαμιστών (ΙΣΙΣ, ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ κ.λπ.), ενώ στην πραγματικότητα σκοπό έχουν να προκαλέσουν εμφύλιες συρράξεις ανάμεσα στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς και να δημιουργήσουν πνεύμα ισλαμοφοβίας στην Ευρώπη. Αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν έρθει και στην Ευρώπη υπό τη μορφή κατατρεγμένων προσφύγων και οι ευρωπαϊκές χώρες διατρέχουν κίνδυνο για την ασφάλειά τους σε εθνικό επίπεδο, καθώς και ως προς το πολιτικό, κοινωνικό, πολιτισμικό, θρησκευτικό και πάνω απ' όλα φυλετικό τους μέλλον. Αυτός είναι ένας σοβαρότατος λόγος για τον οποίον δεν πρέπει να δεχόμαστε ανεξέλεγκτα ξένους από αφροασιατικές χώρες.
Τέλος όποιος νομίζει ότι χριστιανοί και μουσουλμάνοι μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά, πιστεύει σε μία ουτοπία. Αν ήταν αυτό εφικτό, δεν θα υπήρχε για παράδειγμα Ινδία και Πακιστάν, που είναι ο ίδιος λαός, με ίδια γλώσσα, και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης των δύο χωρών είναι η διαφορά του θρησκεύματος! Σημειώστε ότι μέχρι και σήμερα ο διαχωρισμός των συνόρων ακόμα δεν έχει καταστήσει ειρηνικές σχέσεις μεταξύ τους.
Είναι πανανθρώπινο δικαίωμα το να ξεχωρίζουμε για τη φυλή μας, τη γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, ενώ είναι απολυταρχικοί φασίστες όσοι θέλουν να μας μετατρέψουν σε μία ανθρωπομάζα δίχως ταυτότητα.
Και επειδή κάποιοι δήθεν σύγχρονοι επιστήμονες διακηρύσσουν ότι τάχα από την ανάλυση του ανθρωπίνου DNA αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν φυλές, να υπενθυμίσω ότι το 5% διαφοράς από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι τόσο καθοριστικό που προσδίδει την μοναδικότητα στο κάθε άτομο, αλλά και την φυλετική του διαφορετικότητα. Ακόμα και η η οικουμενική διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο άρθρο 2 αναφέρει ότι κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και όλες τις ελευθερίες που προκηρύσσει η παρούσα Διακήρυξη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, ειδικότερα ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τις θρησκείες, τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις, την εθνική ή κοινωνική καταγωγή, την περιουσία, τη γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.
Ίσως να μην το γνωρίζουν ορισμένοι "αριστεροί ιδεαλιστές - διεθνιστές", αλλά φυλές υπάρχουν, με διαφορετικά γενετικά χαρακτηριστικά η κάθε μία. Για παράδειγμα, στο υπερηχογράφημα που γίνεται στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης, όσα έμβρυα ανήκουν σε αφρικανική φυλή δεν φαίνεται σε αυτό το ρινικό οστό, ενώ αν ανήκει σε άλλη φυλή, η μη εμφάνισή του είναι ένδειξη ότι το έμβρυο μπορεί να πάσχει από σύνδρομο ντάουν.
Συμπερασματικά, οι δήθεν ανθρωπιστικές θέσεις του κ. Cumberbatch κρίνω ότι είναι άκρως επικίνδυνες για το κοινό καλό τόσο των Ευρωπαίων, όσο και των αιτούντων στην Ευρώπη άσυλο Αφροασιατών. Και -για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου στη βουλή- ο εν λόγω κύριος "είτε είναι βλάκας, είτε βαλτός, είτε είναι άσχετος"με το τι είναι ανθρωπιστικά ορθό τόσο για τους "πρόσφυγες" όσο και για μας τους Ευρωπαίους.
Δικαίωμα στην ευτυχία και την αξιοπρεπή ζωή πρέπει να έχουμε όλοι οι άνθρωποι. Ο τρόπος διεκδίκησής τους  πρέπει να αλλάξει.

Υ.Γ.1 Και στην Ευρώπη έλαβαν χώρα δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, αλλά εμείς οι Ευρωπαίοι υπερασπιστήκαμε τις πατρίδες μας. Δεν τις εγκαταλείψαμε. Ας κάνουν λοιπόν και οι άλλοι λαοί το ίδιο.
Υ.Γ.2 Για όποιον θέλει να μάθει να ενημερωθεί περαιτέρω για το σχέδιο της "Πανευρώπης" του Kalergi, τον παραπέμπω στους δύο παρακάτω συνδέσμους:
Ο πατέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Ευρώπη του Μέλλοντος!
Ποιοί κρύβονται πίσω από την γενοκτονία των Ευρωπαίων! - Το σχέδιο Kalergi
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes