Οι εν ζωή «ήρωες» του Ελληνισμού...

Μπορείτε να διανοηθείτε πόσα εκατομμύρια Ελληνόπουλα υποχρεώθηκαν από το σύστημα να τιμούν ως ήρωες τους συγκεκριμένους «πατριώτες»; 

Οι ίδιοι αυτοί «ήρωες» νομοθέτησαν και υποχρέωσαν ολόκληρες γενιές να τους τιμούν και να τους μνημονεύουν εν ζωή! Οι ίδιοι κατέθεσαν στεφάνια σε μνημεία που οι ίδιοι μας υποχρέωσαν να πληρώσουμε για να τιμήσουν τους εαυτούς τους. Τόσο αστείοι! 
Και τιμώντας ως ήρωες μερικούς ρεμπεσκέδες του Πολυτεχνείου πίσω από τους οποίους συγκαλύφτηκε η δράση μυστικών υπηρεσιών που επανέφερε τη «δημοκρατία» στην Ελλάδα ... πως να πάει το μυαλό κάποιου ότι αυτοί οι «ήρωες» μπορεί να έφαγαν δισεκατομμύρια από τα Δημόσια Ταμεία σε μίζες υπηρετώντας τους επικυρίαρχους εις βάρος των Ελλήνων ; 
Το ποιοι θα θεωρούνται ήρωες , το πότε και το πως θα μνημονεύονται και θα δέχονται τιμές επιβάλλεται πάντα με νόμο του κράτους ...αλλιώς ξεχνιούνται γρήγορα όπως ξεχάστηκαν όλοι όσοι πολέμησαν το κράτος-προτεκτοράτο και τους πολιτικούς-πράκτορες των ξένων αφεντικών. 
Οι «ήρωες» του Πολυτεχνείου ήταν αυτοί που μας έβαλαν ακόμα πιο βαθιά στο βούρκο της Νέας Τάξης και η Νέα Τάξη τους προστάτεψε, τους πλούτισε, τους δόξασε και τους επέτρεψε να νομοθετήσουν τη διαιώνιση των μύθων του Πολυτεχνείου, τη συσκότιση γύρω από τη δράση των ξένων αφεντικών που βοήθησαν στην «απελευθέρωσή» μας και την υποχρεωτική τίμησή τους εις τους αιώνας των αιώνων.
Για να μην νομίζουμε ότι αυτά τα γραφικά γίνονται μόνο στη Βόρεια Κορέα.
Αποποίηση ευθύνης... Το κολάζ το βρήκα έτοιμο... Η λέξη "λαμόγια" δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο γιατί δεν περιγράφει ούτε στο ελάχιστο αυτό που έχω στο μυαλό μου γι' αυτούς τους κυρίους.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes