Η αντίσταση στη Νέα Τάξη έχει τεράστιο κόστος ...που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!


Όταν εξουσιαστές διεκδικούν «οικόπεδα» και «κοπάδια» που βρίσκονται υπό την εκμετάλλευση άλλων εξουσιαστών όλους εμάς τους απλούς πολίτες μας βλέπουν σαν αριθμούς.

Οι δεκάδες χιλιάδες άμαχοι που πέφτουν νεκροί κατά τη διεκδίκηση των «οικοπέδων» ...θεωρούνται παράπλευρες απώλειες... Οι 10.000 αυτοκτονίες που προκάλεσαν στην Ελλάδα δεν προβλημάτισαν καθόλου τους απατεώνες της πολιτικής μπρος στον κίνδυνο να πέσουν σε δυσμένεια και να εκνευρίσουν τους επικυρίαρχους. 
Τα 6.000.000 Συρίων που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και ζουν πρόσφυγες εντός κι εκτός Συρίας επίσης δεν προβλημάτισαν τους επικυρίαρχους που αποφάσισαν να αποσταθεροποιήσουν τη Συρία, να χρηματοδοτήσουν και να εξοπλίσουν τρομοκράτες, να ισοπεδώσουν ολόκληρες πόλεις και να καταστρέψουν περιουσίες εκατομμυρίων πολιτών για να ανατρέψουν τον Άσαντ. 
Η αντίσταση στη Νέα Τάξη έχει τεράστιο κόστος ...και οι επικυρίαρχοι διαθέτουν τεράστια τεχνογνωσία κι εμπειρία ώστε αυτό το τεράστιο κόστος να το μετακυλούν στις πλάτες μας και να μην επιβαρύνει τους ίδιους ούτε στο ελάχιστο. 
Όλες οι καταστροφές που προκάλεσαν κατά τον "εκδημοκρατισμό" των χωρών όπως η Γιουγκοσλαβία, το ΙΡΑΚ κλπ ...επιβάρυναν με νέα χρέη τους πολίτες που δέχτηκαν την επίθεση. 
Οι κατασκευαστικές εταιρίες που ανέλαβαν την ανοικοδόμηση και οι Τράπεζες που έδωσαν τα σχετικά δάνεια ήταν «αδερφές εταιρίες» με αυτές που προκάλεσαν και τον πόλεμο και κέρδιζαν από τις πωλήσεις όπλων. 
Όχι μόνο υποδούλωσαν πολιτικά τις χώρες αλλά τις υποδούλωσαν και οικονομικά αφού τις υποχρέωσαν να πάρουν τεράστια δάνεια για την αποκατάσταση των υποδομών τους που ήταν εργολαβίες που ανέλαβαν οι δικές τους εταιρίες. 
Συνταγή τύπου Cochrane-Rothschild, υποβρύχια ΠΑΣΟΚ κλπ. 
Για να αντιμετωπίσουμε τους Οθωμανούς, έπρεπε να αγοράσουμε πλοία. Τα χρήματα αυτά μας τα έδιναν οι Rothschild υπό την προϋπόθεση τη δουλειά για την κατασκευή των πλοίων να την πάρει ο δικός τους υπάλληλος και συνεργός σε χρηματιστηριακές απάτες ...ο Ναύαρχος Cochrane. 
Χωρίς να μπει στην Ελλάδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, χωρίς να παραλάβουμε ΠΟΤΕ ...ούτε μία φρεγάτα από τις 8 που πληρώσαμε κι εξοφλήσαμε ...φορτωθήκαμε ένα τεράστιο εικονικό χρέος και τους τόκους αυτού που μπορεί να ξεπληρώναμε εν αγνοία μας για τα επόμενα 150 χρόνια. 
Τέτοιες κομπίνες με θύματα εκατομμύρια απλών ανθρώπων αφήνουν τεράστια κέρδη από τα οποία έχουν εξασφαλισμένο μερίδιο οι Πολιτικοί για να υπογράφουν δήθεν ως εκπρόσωποί μας και οι Δημοσιογράφοι που δήθεν μας ενημερώνουν για ότι σημαντικό πρέπει να γνωρίζουμε. 
Εννοείται ότι ΟΥΤΕ οι πολιτικοί εκπροσωπούν εμάς, ούτε οι δημοσιογράφοι μας λένε αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε για να αποφύγουμε τις λανθασμένες αποφάσεις. 
Μας παραπλανούν έντεχνα, μας κρύβουν τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες, ώστε βασιζόμενοι σε παραποιημένες κι αποστειρωμένες «πληροφορίες» να πέσουμε στο λάκκο που μας άνοιξαν.
Οι Προδότες Δημοσιογράφοι καθοδηγούν την κοινή γνώμη ώστε να εκλεγούν οι συνεργοί τους Προδότες Πολιτικοί. Οι προδότες πολιτικοί κατόπιν φροντίζουν να παρέχουν μπόλικο κρατικό, ΔΙΚΟ ΜΑΣ χρήμα στους προδότες δημοσιογράφους ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες τους. 
Έτσι εν καιρώ κρίσης κανείς δεν αναρωτιέται πως ένα χρεοκοπημένο κανάλι όχι μόνο εξασφαλίζει νέα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων αλλά συνεχίζει να πληρώνει με τα δανεικά αυτά ...μισθούς 100.000 ευρώ σε διάσημους παρουσιαστές.
10.000.000 άνθρωποι ματώνουν, πεινούν και κρυώνουν ...για να ζουν σαν βασιλιάδες ένα τσούρμο εγκληματιών της Πολιτικής και των ΜΜΕ ...κάνοντας υψηλή πολιτική με εξυπνακίστικα tweet.






Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes