Ποιοί σχεδίασαν και χρηματοδότησαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


Οι διεστραμμένοι δολοφόνοι Μπολσεβίκοι θεώρησαν σωστό να εκτελέσουν ακόμα και τα μικρά παιδιά της οικογένειας του Τσάρου Νικολάου Ρομανόφ. Εκτός το ότι εκτέλεσαν ολόκληρη την οικογένεια, έκοψαν τα πτώματα σε κομμάτια και τα έκαψαν. Ο «ανθρωπισμός» και ο «πολιτισμός» των Μπολσεβίκων έλαμψε. 

Σύμφωνα με το ημερολόγιο του περιούσιου Trotsky, την εντολή για τη δολοφονία των Romanov έδωσαν ο περιούσιος Sverdlov μαζί με τον περιούσιο Lenin. Ενώ την εκτέλεση ανέλαβε προσωπικά ο περιούσιος Yurovski. 
Μερικά χρόνια αργότερα ...ο άνθρωπος που επί Stalin υπέγραψε αυτοπροσώπως τη δολοφονία 10.000.000 Ρώσων συμπτωματικά ήταν και πάλι ...περιούσιος. 
Πάνω σ' αυτά τα εγκλήματα του Σιωνισμού κάποιοι αστείοι τύποι βγάζουν μέχρι σήμερα μεροκάματο εμφανιζόμενοι ως φυσικοί και ιδεολογικοί κληρονόμοι της «λαϊκής» επανάστασης, καπελώνοντας όλα τα εργατικά κινήματα για λογαριασμό των τοκογλύφων ...αποκρύπτοντας ποιοι σχεδίασαν και χρηματοδότησαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...με πρόσχημα τη «νίκη» της εργατικής τάξης.







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes