Προμελετημένο σχέδιο η κρίση στην Ελλάδα!


Διώχνουν μεγάλες επιχειρήσεις, εφοπλιστές κι ανεβάζουν συνεχώς τους φόρους στους άνεργους που παραμένουν Ελλάδα. Δεν είναι κακή συγκυρία ...είναι προμελετημένο σχέδιο.

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που πάνε στα νησιά Μάρσαλ κλπ οι εφοπλιστές και οι μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας. Έστω και λίγα ...είναι πάρα πολλά... σε σχέση με το τίποτα. Δεν περισσεύουν λεφτά ώστε να χάνονται. Εμείς θα πληρώσουμε ό,τι κενά δημιουργηθούν από αυτούς. Το ότι τους έδιναν κρατικό χρήμα ...δεν είναι απαραίτητο ότι θα σταματήσει. Θα βρουν τρόπους να το κάνουν έστω και με έδρα αλλού αν αυτό θέλουν να πετύχουν. Αλλά αν θέλουν λεφτά πρέπει να δώσουν κίνητρα. Όσες εταιρίες έφυγαν Βουλγαρία ...αφαίρεσαν πολύτιμα έσοδα κι από το ΤΕΒΕ και από φόρους. Αν μείωναν λίγο τους φόρους θα έμεναν αυτοί ...αλλά θα έρχονταν και ξένοι... Αν θέλουν ξέρουν τους τρόπους ...αλλά δεν είναι ζητούμενο η εύρεση επενδυτών, αλλά η απαξίωση πρώτα και το ξεπούλημα.

Μαθαίνουμε σχετικά από την "Εφημερίδα των Πρακτόρων Συντακτών":



Και νέα μείωση κατά 1,9% παρουσίασε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω τον μήνα Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.
Ετσι τα εμπορικά πλοία που είχαν παραμείνει στο ελληνικό νηολόγιο τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν 1.835 έναντι 1.871 που ήταν τον περσινό Σεπτέμβριο και 1.909 τον Σεπτέμβριο του 2013. Από αυτά τα 601 ήταν επιβατηγά, τα 522 δεξαμενόπλοια, τα 478 φορτηγά και τα 234 διαφορών κατηγοριών.

Οι μεγαλύτερες απώλειες σημειώθηκαν στα φορτηγά, καθώς 27 από αυτά κατέβασαν την ελληνική σημαία και ακολούθησαν τα επιβατηγά. Μείωση κατά 1,8% παρουσίασε και η ολική χωρητικότητα από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω τον Σεπτέμβριο του 2015.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes