Ο ελληνισμός εκδικείται και το ελληνικό αίμα βράζει


Όποιος παίζει με τη μνήμη των νεκρών Ελλήνων θα αντιμετωπίζεται και πρέπει να αντιμετωπίζεται με άκρατη βία. Κλοτσήδια, μπουκέτα, φάπες, σφαλιάρες, σκισίματα ενδυμάτων... ξελουρήστε τους!

Τι, αυτό είναι προτροπή σε βία; Σοβαρά; Υπάρχει μόνο η φυσική βία; Αυτή η βία είναι η δράση ή η αντίδραση; Μήπως είναι η αντίδραση σε μια άλλου είδους βία; Υπάρχει και η λεκτική και ηθική βία.
Όταν κάποιος από την άρχουσα τάξη προσβάλλει ή δεν αναγνωρίζει το ελληνικό αίμα, τότε αυτός σκοτώνει εις διπλούν τους αδικοχαμένους Έλληνες. Οι Έλληνες του Πόντου κοινώς πεθαίνουν δύο φορές. Αυτό είναι είδος βίας! Είναι καραμπινάτη κρατική βία κατά του Έθνους των Ελλήνων. Στη βία απαντάς με βία! 
Αν δεν θέλετε καθόλου βία, σας έχουμε τη λύση. Σταματήστε τη βία που αποτελεί τη δράση ώστε να μην έχει λόγο ύπαρξης εκείνη η βία που αποτελεί την αντίδραση. Τόσο απλά! Αν δεν προτίθεστε να σταματήσετε την ανθελληνική βία που αποτελεί την έναρξη του προβλήματος, θα σας λιώσουμε στα μπουκέτα. Από δω και πέρα θα περάσουμε σε διαφορετικές μεθόδους ελληνοκεντρικής διαπαιδαγώγησης και καλά θα κάνετε να τις συνηθίσετε. Ο Βαρβιτσιώτης και ο Φίλης το αντελήφθησαν. Καλά θα κάνετε να το εμπεδώσετε και οι υπόλοιποι. Το status quo άλλαξε «λεβέντες» του μισελληνικού τόξου. 
Όπως λένε και οι Αγγλοσάξονες «FIGHT FIRE WITH FIRE!»


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes