Βάφτισαν τους δωσίλογους "Δημοκρατία" και τον Λαό "ΝΑΖΙ"! [Βίντεο]


Μετά το χθεσινό επεισόδιο με το κλωτσομπουνίδι στον μασόνο βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκο (Βλέπε "ΜΑΚΕΛΕΙΟ") που ως εκπρόσωπος του λαού υπέγραψε όλα τα μνημόνια και κάθε ανθελληνικό και αντεθνικό νομοσχέδιο... ο εντεταλμένος τύπος σήμερα βαπτίζει τον αγανακτισμένο λαό ΝΕΟΝΑΖΙ και φασίστα που χτυπά την "Δημοκρατία".





Νεοναζί και φασίστες ο αγανακτισμένος και κατατρεγμένος λαός... ενώ "Δημοκρατία" οι εθνοπροδότες, δωσίλογοι, ψεύτες, απατεώνες, λαμόγια, αλήτες, υπηρέτριες των ξένων τοκογλύφων πολιτικοί που κατά κανόνα πράττουν ακριβώς τα αντίθετα από τα προεκλογικά εξαγγελόμενα.
Συνεχίστε λοιπόν να ψηφίζετε την "Δημοκρατία" και να ενισχύετε τις συστημικές φυλλάδες των πρακτόρων που με τα δικά σας λεφτά ...σας φτύνουν κατάμουτρα και σας ονομάζουν φασίστες και νεοναζί! 
Γράφει το "ΕΘΝΟΣ" του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα: "Άνανδρη επίδεση από Χρυσαυγίτες στον Κουμουτσάκο - Οι ΝΕΟΝΑΖΙ ξαναχτύπησαν τη Δημοκρατία"... Από πού γνωρίζουν οι εφημερίδες το πολιτικό φρόνιμα όλων εκείνων που έσπευσαν να δώσουν από μία σφαλιάρα, μια γροθιά ή μια κλωτσιά στον "αξιότιμο" κ. Βουλευτή; Δεν ήταν συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής... αλλά πορεία διαμαρτυρίας των Ποντιακών Συλλόγων της χώρας... για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή τους στην -με τον δικό τους "δημοκρατικότατο" αντιρατσιστικό νόμο"- ποινικά κολάσιμη δήλωση του χωρίς πτυχίου Υπουργού Παιδίας κ. Φίλη (βλέπε "ΑΚΡΟΠΟΛΗ"). Ένας μέσα σε τόσους... ήταν Χρυσαυγίτης... οι άλλοι τι ήταν και δεν μας το λένε; 
Πως γίνεται κάθε φορά που ο λαός ξεσηκώνεται για κάποια αδικία εις βάρος του να βαπτίζονται οι παραβάτες Χρυσαυγίτες... ενώ κάθε 17 Νοέμβρη, όταν κάηκε η Αθήνα με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, με τους νεκρούς της Μαρφίν κ.λπ. δεν μαθαίνουμε ποτέ ποιοι είναι... πόσο μάλλον τι ψηφίζουν οι δράστες... 







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes