Αναφορά στον Γρηγορόπουλο κάνει σε κείμενό του ο Ρωμανός...


Σε κείμενό του ο Ρωμανός αναφέρεται στον Γρηγορόπουλο που επιτέθηκε στο περιπολικό και στον Κορκονέα που υπερασπίστηκε μόνος του την τιμή και την υπόληψη της Αστυνομίας.

Κι επειδή αυτό το χρήσιμο στοιχείο για την υπεράσπιση του Κορκονέα μπορεί να διέφευγε από τους δικηγόρους του ...ο γνωστός ιός Ψαρράς σπεύδει να το διαδώσει ...δήθεν από ανησυχία να μην χρησιμοποιηθεί από τους δικηγόρους του Κορκονέα. Το Indymedia που έχει χρηματοδοτήσει ο «αριστερός» George Soros κι όπου γράφει ο γιατρός εκ Παρισίων Σαμπετάι Μπενάκι Μάτσα που κυκλοφορεί με ψεύτικο ελληνοποιημένο όνομα ως Σάββας Μιχαήλ ...προσφέρει άλλοθι στον Κορκονέα.
Περιέργως η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη ...δεν απασχόλησε ποτέ ούτε τις δήθεν αναρχο-αριστερές ιστοσελίδες, ούτε τις εφημερίδες της Μοσάντ γιατί φυσικά θα προκαλούσε ερωτηματικά για το κατά πόσο ο θάνατος του Γρηγορόπουλου ήταν αποτέλεσμα ...δόλου όπως αποφάσισε η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη. 
Άλλωστε αυτό που απασχολούσε όλους τους πράκτορες της Δημοσιογραφίας εκείνες τις μέρες ...ήταν η πτώση της δημοτικότητας του Καραμανλή και η προκήρυξη εκλογών για να αρπάξουν τα ποσοστά τους από το μεγάλο κόλπο του ΔΝΤ και της ξαφνικής οικονομικής «κρίσης».





Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes