Αριστερή εφημερίδα στην Τουρκία βγήκε με τίτλο "Ξεκινάει ο Εμφύλιος"...


Όπου το Ισραήλ θέλει ανατροπή κυβέρνησης ή ήγετη ...ξαφνικά ξεκινάει εμφύλιος με αερομεταφερόμενους ξένους μισθοφόρους, αντιαεροπορικά πυροβόλα επάνω σε Toyota και αντιαρματικά μπαζούκας.

Ο Ερντογάν επιδιώκει να αλλάξει το Σύνταγμα ώστε να μετατρέψει την Τουρκία σε Προεδρική Δημοκρατία στα πρότυπα της Αμερικής.
Κι ενώ οι επικυρίαρχοι δεν έχουν πρόβλημα με τις υπερεξουσίες του δολοφόνου Ομπάμα... έχουν κάνει τον κόσμο άνω-κάτω με τον "Σουλτάνο" Ερντογάν.
Οι υπερεξουσίες στα χέρια μίας μαριονέτας των τοκογλύφων είναι χρήσιμες στη Νέα Τάξη. 
Οι υπερεξουσίες στα χέρια ηγέτη που δεν προσκυνάει τους σιωνιστές σημαίνει πρόβλημα. 
Θέλουν κυβερνήσεις ευάλωτες, ηγέτες χωρίς εξουσίες που θα προσκυνούν τους τραπεζίτες και τους εκδότες πράκτορες του Σιωνισμού. Ο Ερντογάν τόλμησε και συνέλαβε δικαστές, ανώτατους στρατιωτικούς, εκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους κι όλους αυτούς που παλιότερα στήριζαν τα στρατιωτικά πραξικοπήματα που ανέτρεπαν τις Τουρκικές Κυβερνήσεις. 
Όλα τα δυτικά ΜΜΕ είναι σταθερά εχθρικά απέναντι στον Πούτιν και τον Ερντογάν και σύντομα ίσως δούμε κυρώσεις κι εναντίον της Τουρκίας με πρόσχημα τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους Κούρδους. 
Το οπλοστάσιο της Νέας Τάξης είναι συγκεκριμένο κι αποτελείται από πετυχημένες τακτικές που εφαρμόζονται σταθερά εδώ και αιώνες.
Το pressing προς τον Ερντογάν ξεκίνησε ήδη και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσει τις επιθέσεις που θα δεχτεί.
Ο Πούτιν έχει τεχνογνωσία και κατάφερε να σταθεί όρθιος έχοντας αντιμετωπίσει επιτυχώς έγχρωμες επαναστάσεις, τρομοκρατία, οικονομικές κυρώσεις κι ασταμάτητη αντιρωσική προπαγάνδα από τους πράκτορες της δημοσιογραφίας.
Ο Ερντογάν ετοιμάζει δημοψήφισμα για την αλλαγή του Συντάγματος όταν οι δικοί μας γελοίοι πολιτικοί "έκαψαν" το δημοψήφισμα απλά και μόνο για να μας δείξουν πόσο άθλιοι είναι αυτοί αλλά και πόσοι άθλιοι είναι οι ψηφοφόροι-συνεργοί τους που τους ξαναψήφισαν μετά την προδοσία.





Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes