Εγερτήριο σάλπισμα για μια Νέα Ευρώπη...

Η Ευρώπη διέρχεται μία βαθιά κρίση: Κρίση πνευματική, αξιακή, φυλετική, κρίση ταυτότητας και προσανατολισμού. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τα δεσμά της Γιάλτας που της επιβλήθηκαν, ουδέποτε ανάκτησε την κυριαρχία της:

Παρέμεινε δέσμια δύο εξω-ευρωπαϊκών δυνάμεων, των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ, διχασμένη και μοιρασμένη, οι οποίες ως οι μεγάλοι νικητές του πολέμου εφήρμοσαν την διασπαστική αρχή των επικυριάρχων του "διαίρει και βασίλευε"... ΄Ετσι κράτησαν την Ευρώπη δέσμια μέχρι το 1990. Οπότε, με την τεχνητή πτώση της ΕΣΣΔ και του ανατολικού μπλοκ εν γένει, αποφασίσθηκε η επιτάχυνση της Παγκοσμιποιήσεως, ενοποιώντας/ομογενοποιώντας την αγορά. Ο δυϊσμός παραχώρησε τη θέση του στην μονοκρατορία ή πλανηταρχία των ΗΠΑ, με αφανή καθοδηγητή και ενορχρηστρωτή των παγκοσμίων δρωμένων εκ του παρασκηνίου, τον Αιώνιο Ιούδα, τον πραγματικό αφέντη της πέραν του ατλανικού ηπείρου, αλλά όχι μόνον...
Σήμερα, η κατ΄ επίφαση "Ευρωπαϊκή Ένωση" με την αστερόεσσα, η Ε.Ε. του Εβραίου Μάρτιν Σουλτς, το τερατουργηματικό δημιούργημα της Εβραίας Σιμόν Βέϊλ, η "Ευρώπη" της "Ιεράς Εξετάσεως", των πολυεθνικών καρτέλ και των τραπεζικών κατεστημένων, η "Ευρώπη" που αποτελεί υποχείριο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ συρόμενη πίσω από την κραταιά δύναμη σε όλες της τις αποφάσεις (Γιουγκοσλαβία 1999, Πόλεμος Κόλπου, μέτρα σήμερα κατά της Ρωσίας κ.ο.κ), το πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό αυτό χωνευτήρι, μόνο ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ!
Η Ευρώπη θα ανακτήσει την αυτοτέλειά της και θα σπάσει τα εβραιοσιωνιστικά και υπερατλαντικά δεσμά που την βαρύνουν και την σκλαβώνουν, μόνον εάν και εφ΄ όσον επανεύρει την ταυτότητά της, επαναπροσανατολισθεί στις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού με επίκεντρο την αρχαία Ελλάδα, ανακτήσει την εθνοφυλετική της ταυτότητα, την δική της θρησκεία, τον δικό της πολιτισμό: Από τους αρχαίους ΄Ελληνες φιλοσόφους και μέχρι την Αναγέννηση, από τον Βάγκνερ και τον Μπετόβεν μέχρι τον Λεωνίδα Δρόση, τον Παλαμά και τον Γιαννούλη Χαλεπά, από τον ΄Αρνο Μπρέκερ μέχρι τους σύγχρονες, διωκόμενους τιτάνες της φιλοσοφίας όπως τον Μάρτιν Χάϊντεγκερ και τον Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο, υπάρχει μία άλλη "Ευρώπη", η αληθινή ΕΥΡΩΠΗ που πάλλεται και μάχεται ενάντια στα δεσμά του Ιούδα και στην εθνοφυλετική αλλοτροίωση!
Όταν οι Ευρωπαίοι νέοι σχηματίσουν και πάλι ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΧΗΣ, όταν επέλθει ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, τότε θα ανατείλει και πάλι από τον Παρθενώνα μέχρι την Έσχατη Θούλη, από το Στόουνχετζ μέχρι την Πύλη του Βραδεμβούργου το μήνυμα της Λύτρωσης, μίας λύτρωσης που θα επέλθει μέσα από δάκρυα και αίμα, καθορίζοντας εξαγνιστικά και το μέτρο του καθαρμού!
Σε αυτή την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗ, η Ελλάδα, το Άριο Λίκνο της Δημιουργίας και του Πολιτισμού, η Πατρίδα που κράτησε μακριά από την ΄Ηπειρο ολάκαιρη τον ασιάτη εισβολέα, θα κληθεί και πάλι να διαδραματίσει τον εξανθρωπιστικό και εκπολιτιστικό ρόλο της, διαμορφώνοντας και οριοθετώντας το αληθές περιεχόμενο, την αληθινή υπόσταση της Ευρωπαϊκής Ιδέας, που αναμφίβολα έχει να κάνει με τον Ηρακλή, τον Θησέα, τον Κέλτη και τον Γαλάτη, τον Ζήγκφριντ και τον Αρθούρο και όχι με τον... Μαλαχία και τον Μωϋσή, ούτε με τους λαθροεποίκους και τους κιναιδολάγνους προσκυνημένους στον σιωνισμό του σήμερα!

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes