Οι σκοπιμότητες της "επίσημης" ιστορίας σε σχέση με τις γενοκτονίες και το ολοκαύτωμα


Μπορείς να αρνηθείς όποιο ιστορικό γεγονός θέλεις, μπορείς αλλά και επιβάλλεται να αναθεωρήσεις οποιαδήποτε ιστορική αφήγηση, μπορείς να αρνηθείς την μάνα σου την ίδια, να βρίσεις τους Σύριους, τους Κινέζους και τους Γερμανούς και να τους θεωρήσεις υπαίτιους για τον κατακλυσμό του Νώε...

...αλλά μην διανοηθείς να συλλογιστείς το παραμικρό γύρω από το Ολοκαύτωμα ...γιατί σε πήρε και σε σήκωσε. 
Για την εφαρμογή αυτού το νόμου που τιμωρεί τα εγκλήματα γνώμης... διαδήλωσαν μαζικά οι Πόντιοι και η Χρυσή Αυγή. Μυαλό να φάνε και οι κότες.
Κι όλα αυτά ...με την φρούδα ελπίδα να καταδικαστεί ένας Υπουργός που χαίρει ΚΑΙ βουλευτικής ασυλίας ΚΑΙ ειδικής προστασίας από το Λόμπι που επέβαλλε τον συγκεκριμένο νόμο και που έχει σοβαρό άλλοθι αφού τον ορισμό εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας τον ορίζουν κατά βούληση οι ιστορικοί. 
Αν όμως διανοηθεί κάποιος να αποδείξει ότι το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη όπως ακριβώς περιγράφηκε από τους πράκτορες των τοκογλύφων ...θα τεθεί θέμα επιστροφής των 89 δισεκατομμυρίων δολαρίων που άρπαξαν οι Σιωνιστές από τους Γερμανούς φορολογούμενους επί 3 γενιές... για να αποζημιώσουν κάτι που δεν προκάλεσαν οι ίδιοι. 
Είναι πάρα πολλά αυτά τα λεφτά και αρκούν πενταροδεκάρες για να εξαγοραστούν οι κλόουν της κυβέρνησης που νομοθέτησαν ενάντια στην ελευθερία του λόγου η οποία θα έπρεπε να είναι κορυφαίας προτεραιότητας και πάνω από οποιοδήποτε Ολοκαύτωμα ή Γενοκτονία. 
Η επίσημη ιστορία ανέκαθεν εξυπηρετούσε σκοπιμότητες και ουδέποτε εξιστόρησε τα γεγονότα όπως έγιναν και τους λόγους για τους οποίους έγιναν. 
Η επίσημη Ιστορία είναι αποστειρωμένη και φιλτραρισμένη με πολλή προσοχή. 
Έχουν αφαιρεθεί από τα κείμενα όλα τα στοιχεία-«κλειδιά» που θα μας βοηθούσαν να κατανοήσουμε για ποιους πέθαναν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι και ποιοι είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι κάθε γενοκτονίας. 
Όμως βολεύουν οι γενικότητες τύπου ...«οι κακοί Τούρκοι», «οι κακοί Γερμανοί», «οι κακοί Ρώσοι» κλπ γιατί έτσι μόνο θα θεωρούμε τους τυράννους μας ...και «καλούς» και «συμμάχους» και «απελευθερωτές» μας.
Ζούμε έναν εξελιγμένο Μεσαίωνα , όπου οι αιρετικοί ρίχνονται στην πυρά ...ακόμα κι αν πρόκειται για ολόκληρους λαούς όπως οι Λίβυοι, οι Σύριοι κλπ.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes