Αντιμετωπίζουν το Bullying με τρισχειρότερο Bullying...


Ανήλικοι χτύπησαν κι έβρισαν ανήλικο. Αυτό το περιστατικό του bullying ...αντιμετωπίστηκε από το κράτος «πρόνοιας» με ακόμα χειρότερο bullying... Η αστυνομία συνέλαβε τους ανήλικους ενώ συνέλαβε και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Χειροπέδες σε ολόκληρες οικογένειες.

Γιατί άραγε δεν συνέλαβαν και τη μάνα του επαναστάτη Βορείων Προαστίων Ρωμανού για τον ίδιο λόγο όταν αυτός, ως ανήλικος τσαμπουκαλευόταν εναντίον μπατίρηδων αστυνομικών; 
Το ότι κάθε μέρα, όλη μέρα, οι δημόσιες συχνότητες της τηλεόρασης χρησιμοποιούνται για την προβολή κάθε είδους βίας δεν το πρόσεξε κανείς από τους φωστήρες του κράτους «πρόνοιας» ...που ξέρει να προνοεί μόνο για τα ξένα συμφέροντα. 
Τα ΜΜΕ για να τραβήξουν την προσοχή των τηλεθεατών δείχνουν νύχτα μέρα σεξ, ανωμαλίες, έγκλημα και βία. Από τα κινούμενα σχέδια, τα σίριαλ μέχρι και τα δελτία ειδήσεων ...δεν αφήνουν ούτε λεπτό χωρίς βία, εκρήξεις,τραυματισμούς, αίμα, θανάτους κι άλλες εγκληματικές πράξεις.
Κατά τα ξημερώματα αρχίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα κι απλώνουν το χέρι ζητώντας λεφτά για μαϊμού ΜΚΟ, δήθεν για την καταπολέμηση της μάστιγας του Byllying, της οικογενειακής βίας και των ναρκωτικών. 
Οι πολίτες έχουν γαλουχηθεί να ΜΗΝ ρωτούν ποτέ το γιατί. Να μην ψάχνουν τα αίτια πίσω από όσα συμβαίνουν. Σαν να πρόκειται για τυχαία κι ανεξήγητα γεγονότα που απλά συμβαίνουν χωρίς να υπάρχει γενεσιουργός αιτία.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes