Η γελοιότητα δεν έχει όρια... το Γ-ellas Force βλέπει Τζιχαντιστές πίσω από πανό στη Γερμανία


Ένα ανώνυμο πανό που κρέμασαν πράκτορες ...με σκοπό να φέρουν σε κόντρα Μουσουλμάνους Μετανάστες και Γερμανούς πολίτες ...ταυτοποιήθηκε από τους ηλίθιους του Γ-ellas Force κι αποδόθηκε με σιγουριά σε ...Τζιχαντιστές.

Σαν να λέμε ότι «δεν» υπάρχει περίπτωση να είναι προβοκάτσια των συντηρητικών κομμάτων που προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο για να μαζέψουν τις ψήφους των πανικόβλητων Γερμανών. 


Αυτά τα γελοία blog προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι οι μισθοφόροι του Ισραήλ που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους ...έχουν όντως σχέση με το Ισλάμ κι ότι δεν σκοτώνουν για λογαριασμό της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού αλλά ...γιατί απλά είναι φανατικοί θρήσκοι ...που τους εξοπλίζει το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ ...για να δοξάσουν τον Αλλάχ.
Κι αρχίζω πλέον να υποπτεύομαι ότι πέφτουν πολλά λεφτά από ξένες πρεσβείες και Στοές για να δημιουργηθεί αυτή η άκυρη πεποίθηση στους πολίτες κι ότι δεν είναι απλά θέμα βλακείας κι άγνοιας.
Μην γίνεστε συνεργοί των πρακτόρων που θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη και να μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες και τους πραγματικούς εγκληματίες να τους κρατήσουν εκτός κάδρου. 
Έτσι έκαναν και με το ΙΡΑΚ... Σκότωσαν 1.500.000 ανθρώπους, 500.000 μωρά δημιουργώντας την πεποίθηση ότι ο Σαντάμ ετοίμαζε Πυρηνικό Πόλεμο.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes