Η OTPOR του Soros και οι "αυθόρμητες" επαναστάσεις για την επιβολή της "Δημοκρατίας"


Η Μουσουλμανική Αδελφότητα στη Ρωσία θεωρείται Τρομοκρατική Οργάνωση ...αλλά για τους Δυτικούς είναι η νόμιμη δημοκρατική κυβέρνηση της Αιγύπτου ...που κακώς ανατράπηκε από τον Στρατό.

Στο πλευρό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας βρίσκονται ακόμα και οι αποκεφαλιστές της ISIS παρέα με τους Οικολόγους Πράσινους!
Την οργάνωση της "αυθόρμητης επανάστασης" κατά του Μουμπάρακ για να πάρει την εξουσία η Μουσουλμανική Αδελφότητα ...οργάνωσαν πράκτορες της OTPOR του Soros από τη Σερβία.
Την OTPOR την βλέπουμε να οργανώνει "αυθόρμητες" επαναστάσεις σε όλες τις χώρες που παραμένουν "εκτός ελέγχου" των τοκογλύφων.
Περνάνε πρώτα οι "αυθόρμητοι επαναστάτες" εισαγωγής, στήνουν την θεατρική παράσταση, τα έκτροπα, τις εμπρηστικές δολοφονίες, σπρώχνουν τα σώματα ασφαλείας να απαντήσουν με τη βία, αναμεταδίδουν εικόνες εξέγερσης σε όλον τον πλανήτη, πέφτουν τα χρηματιστήρια, ακυρώνονται κρατήσεις και ταξίδια... και τελικά ξημερώνει η "Δημοκρατία" ...κι από πίσω το ΔΝΤ με τα χέρια γεμάτα δώρα ...δηλαδή νέα δάνεια.
Έτσι αυξάνονται μεθοδικά τα μέλη του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και εγκαθίστανται ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες ...στις "εκδημοκρατισμένες" χώρες...














Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes