Πως οι Σιωνιστές χτίζουν τον ρατσισμό εναντίον των μουσουλμάνων...


Δείτε με πόση μαεστρία οι σιωνιστές χτίζουν τον ρατσισμό εναντίον των μουσουλμάνων ...που αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια των σιωνιστών για το Ισραήλ.

Πρόσφατο δημοσίευμα γνωστού σιωνιστικού blog που δημοσιεύει αντι-μουσουλμανικές μπούρδες παραπέμπει σε ανύπαρκτο άρθρο του 2013 μίας ξένης ασήμαντης ιστοσελίδας... 
Το ίδιο blog της μούφας... είχε δημοσιεύσει και παλιότερα εμπρηστικό άρθρο ...δήθεν μουσουλμάνων που ποδοπατάνε χριστιανόπουλα δείχνοντας έναν Ινδουιστή θεραπευτή που εφαρμόζει περίεργες τεχνικές σε μωρά με προβλήματα. 
Τέτοιες μούφες κυκλοφορούν πολλά χρόνια κι όλες πηγάζουν από σιωνιστικών συμφερόντων ιστοσελίδες. 
Επίσης οι γνωστές κι εμετικές Pamela Geller και Debbie Schlussel έχουν συνεισφέρει με παρόμοιες μούφες κατά των Μουσουλμάνων και των Παλαιστινίων. 
Αυτοί που γεμίζουν με ψεύτικα άρθρα μίσους κατά των μουσουλμάνων ...ουδέποτε αναφέρονται στη στάση του Ισραήλ απέναντι στους αποκεφαλιστές. 
Και φυσικά κατά έναν περίεργο τρόπο οι φανατικοί δήθεν Ισλαμιστές... σφάζουν αποκλειστικά Μουσουλμάνους και ποτέ Ισραηλινούς... και κανένας δεν αναρωτιέται ...γιατί το Ισραήλ τους παρέχει εκπαίδευση, όπλα και ιατρική περίθαλψη.
Παρουσιάζουν τους μισθοφόρους του Ισραήλ ...ως φανατικούς Ισλαμιστές και φυσικά δεν αναδεικνύουν ποτέ τα τεράστια εγκλήματα του Σιωνισμού κατά των Μουσουλμάνων που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο των τοκογλύφων. 
Καταφέρνουν να ενοχοποιούν πάνω από ένα δισεκατομμύριο μουσουλμάνους διαχέοντας μούφες ή και περιστατικά που δεν έχουν σχέση με τον κανόνα. 
Παραδοσιακά οι σιωνιστές χρησιμοποιούν τους εχθρούς των εχθρών τους κι έτσι απαλλάσσονται από τους εχθρούς τους ...χωρίς να ξοδευτούν και χωρίς να γίνεται αισθητή η παρέμβασή τους. 
Η ανθρώπινη βλακεία είναι ισχυρότερη κι από πυρηνικό όπλο στα χέρια τους.

 







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes