Σκοτεινή Ισλαμιστική Οργάνωση δρα στην Ελλάδα ως "Ανθρωπιστική Οργάνωση"!


7 Ιουλίου του 2005 βομβιστές καμικάζι σκορπούν τον θάνατο στο Λονδίνο. 55 νεκροί. Ο σχεδιαστής της επίθεσης, Mohammad Sidique Khan, ήταν κουνιάδος αλλά και ήρωας για τον Arshad Patel.

Ο Ashad Patel ...βρίσκεται από καιρό στο στόχαστρο της Βρετανικής Αστυνομίας και ασχολείται με τη συλλογή μετρητών από Δωρεές για τη "απελευθέρωση" της Συρίας. Και λέγοντας Συρία ...εννοούμε αυτήν που θέλει να παραδώσει στους Ισλαμιστές το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. και το Ισραήλ, με τη νέα Σημαία που έχει τα 3 κόκκινα αστέρια
Ο απατεώνας Ashad Patel δεν είναι μόνο στενά συνδεδεμένος με Ισλαμιστές τρομοκράτες αλλά έχει στήσει την ιστοσελίδα ONE NATION (ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ) με ευθεία παραπομπή στο Ισλαμικό Κράτος όπου δεν υπάρχουν εθνότητες αλλά μόνο Μουσουλμάνοι. 
Η ιστοσελίδα αυτοί είναι γεμάτη «κουμπιά» για να οδηγηθεί ο αναγνώστης να δώσει λεφτά που θα χρησιμοποιηθούν δήθεν για ανθρωπιστικό έργο. 
Και όντως αυτή η σκοτεινή Ισλαμιστική οργάνωση που συνδέεται άμεσα με τρομοκρατία ...βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, στη Λέσβο και υποδέχεται "μετανάστες"! 
Με τις ευλογίες των κλόουν που μας κυβερνούν και με την θανατηφόρο άγνοια των κρατικών μυστικών υπηρεσιών ...τα δίκτυα της τρομοκρατίας, φορώντας στολές ανθρωπιστικών οργανώσεων, φροντίζουν για την ελεύθερη είσοδο τρομοκρατών κι αποκεφαλιστών στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, φροντίζουν να τους βρουν πλαστά χαρτιά κι όλα αυτά σε συνεργασία με τις Ελληνικές Αρχές.
Οι ίδιες οργανώσεις ήταν αυτές που φρόντιζαν να βαφτίζουν «εθελοντές» τους αποκεφαλιστές που έστελνε η Ευρώπη στη Συρία για να παραστήσουν τους Σύριους εξεγερμένους. Οι αποκεφαλιστές με τα Ευρωπαϊκά διαβατήρια ταξίδευαν ανενόχλητοι από την Ευρώπη μέχρι τη Συρία παριστάνοντας τους εθελοντές ανθρωπιστικών οργανώσεων.
Αυτούς τους αποκεφαλιστές στηρίζουν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Σπηλιωτόπουλος κι ο Bernard Henry Levy... ώστε να εκδικηθούν τους Σύριους που αντιστάθηκαν στον Σιωνισμό.










Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes