Κι ενώ μας δείχνουν τρακτέρ, δακρυγόνα και μπαχαλάκηδες ...η μισή Ελλάδα παύει να είναι Ελληνική!


Και μέχρι να ανακαλύψουμε πόσο Έλληνας ήταν ο Dionisio Salamon ...η μισή Ελλάδα παύει να είναι Ελληνική... Οι ελληνόφωνοι πράκτορες που βρίσκονται στη Βουλή κάνοντας που κυβερνούν και πως αντιπολιτεύονται ...δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα.

Το ΤΑΙΠΕΔ απορροφάται από άλλο Ταμείο, τη διοίκηση θα την αποφασίσουν οι δανειστές και η έδρα του θα είναι στο Λουξεμβούργο. Και αυτή την τεράστια κλοπή δημοσίου πλούτου, το ξεπούλημα για πενταροδεκάρες των ανυπολόγιστης αξίας ΔΕΚΟ, ούτε που θα το αντιληφθούμε όσο οι ειδήσεις θα μας δείχνουν τρακτέρ, δακρυγόνα και μπαχαλάκηδες.


Πρόσωπο που θα επιλέξουν οι δανειστές θα αναλάβει τα ηνία του νέου Ταμείου Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας, το οποίο θα απορροφήσει το ΤΑΙΠΕΔ.
Η «Αγορά» αποκαλύπτει ότι στο υπουργείο Οικονομικών και στα συρτάρια του Ευκλείδη Τσακαλώτου υπάρχει έτοιμο το προσχέδιο (draft) του νομοσχεδίου που θα έρθει στη Βουλή, όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.
Σε αυτό προβλέπεται ότι το εποπτικό διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα είναι πενταμελές. Τα τρία μέλη θα επιλεγούν από την κυβέρνηση και τα δύο από τους δανειστές, με δικαίωμα όμως να ορίσουν εκείνοι τον πρόεδρο.
Το Ταμείο, στο οποίο θα ενταχθούν όλα τα «ασημικά» του κράτους, από τα «φιλέτα» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΛΘ έως τις τράπεζες, τις θυγατρικές τους, τις ΔΕΚΟ και τα κρατικά ακίνητα, θα ελέγχεται ουσιαστικά απευθείας από το Λουξεμβούργο, όπου είναι η έδρα του ESM.
Στην «Αγορά» του Σαββάτου

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes