Παράκρουση προκάλεσε ο Μπογδάνος με την αναφορά του στην καταγωγή του Δ. Σολωμού (Βίντεο)


Mε βάση όσα μπόρεσα να βρω κι εγώ σχετικά ...είναι πάρα πολύ πιθανό να ισχύει. Το ερώτημα που θα έθετα στον Μπογδάνο δεν θα αφορούσε την καταγωγή του Σολωμού που ως εθνικός ποιητής και περήφανος Έλληνας ...έγραψε τη διαθήκη του στα Ιταλικά, και την υπέγραψε με το ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Salamon αντί του εξελληνισμένου Σολωμός. 

Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ



Θα ρωτούσα τον Μπογδάνο να μας πει: 
«ΠΟΙΟΣ είχε τόση δύναμη ώστε να αποκρύψει το γεγονός αυτό από τους Έλληνες και την επιστημονική ιστοριογραφία για 200 χρόνια ...ώστε να χρειαστεί να φτάσουμε στο 2016 για να το ακούσουμε από το στόμα του;» 
Μήπως οι ίδιοι που φρόντισαν να εξαφανιστεί ΚΑΘΕ αναφορά στους Rothschild και τον ρόλο των τοκογλύφων στην αιματοχυσία μεταξύ Τούρκων κι Ελλήνων;
Γιατί όλοι αυτοί που εξεπλάγησαν με την καταγωγή του Σολωμού ...δεν εξεπλάγησαν με την απουσία κάθε αναφοράς στους Rothschild από την επίσημη ιστοριογραφία; 
Γιατί δεν αναρωτιούνται γιατί μέχρι σήμερα κανένας δεν τολμάει να προφέρει τη λέξη Rothschild;



Θα ρωτούσα επίσης τον Μπογδάνο... 
«ΓΙΑΤΙ τόση σπουδή να μας κρύψουν ότι ο εθνικός ποιητής ήταν Εβραίος και τέκτονας και δεν ήξερε καν Ελληνικά πριν του αναθέσει ο Τέκτονας Τρικούπης τη συγγραφή του εθνικού μας ύμνου; Πως συνωμότησαν ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι για την απόκρυψη της καταγωγής του Σολωμού;»



Οι ίδιοι τοκογλύφοι που ελέγχουν τα ιστορικά αρχεία και τις σχετικές εκδόσεις ...εννοείται ότι μας έμαθαν ότι τους βόλευε. Και μέχρι τώρα τους βόλευε το παραμύθι της αυθόρμητης Ελληνικής Επανάστασης. 
Επειδή όμως το παραμύθι στα χέρια της Χρυσής Αυγής πουλάει περισσότερο απ' ό,τι θέλουν και τους χαλάει τη σούπα ...θέλουν να το αποδομήσουν... όχι ολοκληρωτικά φυσικά, γιατί δεν πρέπει με τίποτα η συζήτηση να φτάσει στους ξένους τοκογλύφους...
Γι' αυτό και ο Νίκος Δήμου, σύζυγος BenRoubi ...προσπαθεί να μας κάνει να απεμπολίσουμε την εθνική μας ταυτότητα ...λέγοντας ότι μας την κατασκεύασαν σκόπιμα οι Διαφωτιστές της Δύσης. 



Κι αυτό να το δεχτώ ως αληθές ευχαρίστως...
Αλλά ΠΟΙΟΣ τους πλήρωσε να το κάνουν; Γιατί οι διάσημοι Διαφωτιστές να στήσουν μία τόσο άθλια πλεκτάνη ώστε να πείσουν μερικούς φτωχούς Αρβανιτόβλαχους ότι είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων; 
Ήταν διαφωτιστές ή σκοταδιστές τελικά; Και ποιος μπαίνει σε μία τέτοια απαιτητική διαδικασία να αλλάξει την εθνική ταυτότητα ενός λαού ...ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ κύριε Δήμου- BenRoubi; 



Follow the money ...(Ακολούθησε το Χρήμα) και πάντα θα βρεις τη λύση σε κάθε αίνιγμα. ΠΟΙΟΣ τους πλήρωσε να το κάνουν κύριε Benroubi;
Κι ο εθνικός ύμνος ...ήταν ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ που ανατέθηκε στον Salamon από τον Τρικούπη ...και δεν κάθισε να τον γράψει για την ψυχή της μάνας του, για το έθνος. 
Η κινητήριος δύναμη της Ελληνικής Επανάστασης ήταν το χρήμα, ο πλούτος της Ελλάδας και οι φόροι των Ελλήνων που είχαν ήδη υποθηκευτεί με εικονικά δάνεια που υπέγραψαν στο όνομά μας αυτοί οι πράκτορες, που οι ξένοι νταβατζήδες είχαν προαποφασίσει ότι θα μας διοικήσουν.
Ό,τι γίνεται και σήμερα δηλαδή παντού. Οι Τραπεζίτες είναι που διορίζουν Υπουργούς Οικονομικών κι όχι εμείς, ώστε να μην αμφισβητηθεί ποτέ ούτε δεκάρα από τα εικονικά χρέη που μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε.



Η «αυθόρμητη» Επανάσταση του 1821 ...είναι στην πραμάτεια των εθνικιστικών κομμάτων που μαζεύουν πελατεία για να πολεμήσουν το σύστημα χρησιμοποιώντας την επίσημη καθεστωτική ιστορία, που το ίδιο σύστημα μας επέβαλλε ...όπως μας επέβαλλαν το ποιοι θα είναι εχθροί και οι φίλοι του λαού.
Προσωπικά είμαι πανέτοιμος να απορρίψω και την τελευταία συλλαβή της Ελληνικής Ιστορίας όπως αυτή αποτυπώνεται στα συστημικά βιβλία και ευχαρίστως θα συγκρίνω τις μαϊμού έγχρωμες επαναστάσεις και την Αραβική Άνοιξη ...με όλες τις επαναστάσεις που αύξησαν τον αριθμό των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και των χωρών που απέκτησαν ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα. Εκεί βρίσκονται τα κλειδιά ...τα οποία φυσικά θα αποφύγει να αναφέρει ο κάθε Μπογδάνος, η κάθε Ρεπούση κι ο κάθε Νίκος Δήμου.



Διαβάστε επίσης:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes