Παντού η ίδια συνταγή: Τραπεζικά στελέχη σε θέσεις πολιτικών ...για να σωθούν οι Τράπεζες


Όπου βλέπουμε το κράτος να σπεύδει να σώσει Τράπεζες ...καταστρέφοντας τον λαό ...θα διαπιστώσουμε ότι στις θέσεις των πολιτικών βρίσκονται τραπεζικά στελέχη που παριστάνουν τους πολιτικούς.

Διεκπεραιώνουν τη δουλειά των τραπεζών υπογράφοντας για λογαριασμό μας, αλλά εις βάρος των συμφερόντων μας ...κι επιστρέφουν στις τράπεζες να συνεχίσουν την προσφορά τους στους τοκογλύφους. Τα παραδείγματα πολλά. Στουρνάρας, Παπαδήμος, Ζαννιάς, Χριστοδούλου κλπ...
Όλοι αυτοί βρέθηκαν να υπογράφουν ως δικοί μας εκπρόσωποι ...ενώ στην πραγματικότητα υπέγραφαν υπέρ των ξένων συμφερόντων. 
Το ίδιο ακριβώς και στην Αμερική του Ομπάμα. Οι Τράπεζες στελέχωσαν το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών και τα κλεμμένα που έλειπαν από τα ταμεία των τραπεζών τα πλήρωσαν οι Αμερικανοί πολίτες, που έκλαιγαν από συγκίνηση όταν εκλέχθηκε ο Ομπάμα με μέγα χορηγό τη Goldman Sachs. 
Στην Ισπανία το ίδιο. Λαμόγιο Τραπεζίτης, γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, στέλεχος κόμματος και διευθυντής τράπεζας που ...ΕΣΩΣΕ το Ισπανικό Δημόσιο.
Κι αυτές οι άριστα οργανωμένες μεταφορές ανυπολόγιστου πλούτου από τους φτωχούς πολίτες στους τραπεζίτες και τα Golden Boys, με το πρόσχημα διάσωσης των τραπεζών, συμβαίνουν συνεχώς πάντα με την ίδια συνταγή.







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes