Κατάσχεση καταστήματος στο Ρέθυμνο με ΜΑΤ [Βίντεο]

Για να κατασχεθεί ένα κατάστημα από τους τοκογλύφους χωρίς αυτοί να βρεθούν αντιμέτωποι με διαμαρτυρόμενους πολίτες ...πληρώνουμε εμείς τα μεροκάματα, τις μετακινήσεις και τις υπερωρίες των αστυνομικών.

Είναι όλα τόσο αριστοτεχνικά στημένα ώστε οτιδήποτε πάει στραβά να επιβαρύνει απευθείας εμάς ...εν αγνοία μας. Η μετακύληση των ζημιών των τραπεζών στους λαούς με ειδική νομοθεσία είναι κανόνας απαράβατος.




Σύμφωνα με το zarpanews, η επιχείρηση έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, από εκπρόσωπο αμερικανικού fund. 

Επρόκειτο για κατάσχεση σε μαγαζί στο Ρέθυμνο, το δάνειο του ιδιοκτήτη του οποίου έχει εξαγοραστεί.

Από νωρίς το πρωί, η ευρύτερη περιοχή είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην είναι δυνατή η προσέγγιση πολιτών.

Τοπικοί επιχειρηματίες, αλλά και απλοί πολίτες έκαναν την εμφάνιση τους στο μέρος που στεγάζεται η τοπική επιχείρηση και προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό τον ΜΑΤ και να αποτρέψουν τη σφράγιση του καταστήματος με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.

Μάλιστα, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο κατάφεραν να απομακρύνουν το όχημα τεχνικού που πήγε να εγκαταστήσει συναγερμό στο κατάστημα, ενώ εκτοξεύτηκαν αντικείμενα εναντίον του εκπροσώπου του fund, όταν έβγαινε από το μαγαζί και ο οποίος φυγαδεύτηκε από την αστυνομία.

Ακολούθησαν προσαγωγές ατόμων.
Πηγή: thetoc.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes