Με πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες και τιμολόγια εξαφανίζουν οι Μαφιόζοι εκατομμύρια...


Με πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες έπαιρναν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κρατικού χρήματος. Να βάλουν χαράτσι και στο τελευταίο κοτέτσι της Ελλάδας τους ήταν πολύ εύκολο.

Το να διασταυρώσουν με ένα μόνο τηλεφώνημα την εγκυρότητα μίας βεβαίωσης πριν μοιράσουν απλόχερα τα ματωμένα εκατομμύρια των φτωχών τους ...κουράζει.
Ομοίως δισεκατομμύρια σε επιστροφές ΦΠΑ εξαφανίστηκαν με πλαστά τιμολόγια που οι έφοροι, με το αζημίωτο πάντα, χρέωναν στο κράτος ως έγκυρα. Στο μεγάλο φαγοπότι συμμετέχουν και οι πολιτικοί κι όλα κουκουλώνονται.
Για δεκαετίες παραμένει Διευθύντρια Πολεοδομίας υποψήφια μεγάλου κόμματος της σαπίλας. Αρπάζει ό,τι μπορεί κι εκτελεί με εξοντωτικά πρόστιμα όποιον θεωρεί ότι μπορεί να δουλεύει ενάντια στο κόμμα της. Με τέτοια λαμόγια στις θέσεις εξουσίας διατηρεί τον έλεγχο ημών των προβάτων η Μαφία της πολιτικής.
Αν κάνεις πως τα βάζεις με το σύστημα σε περιμένουν στη γωνία οι μαφιόζοι, που έχουν διοριστεί στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και που έχουν τη δυνατότητα και την εξουσία να σε καταστρέψουν και μάλιστα νομότυπα.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes