Ο ρόλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Rothschild ως υποχείριο της Νέας Τάξης...


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Rothschild που έχουμε στην Ελλάδα ...είναι ειδικού σκοπού. Την ανέβασαν για να φορτώσει στους Έλληνες μέρος από το κόστος διαχείρισης των εγκλημάτων του Σιωνισμού ως δήθεν αριστερή ανθρωπιστική προσφορά. 

Θα πρέπει να διαλύσει περαιτέρω τη Παιδεία στον δρόμο που χάραξε η Γιαννάκου αφήνοντας πάντα εκτός αφήγησης τον ρόλο των ξένων τοκογλύφων.
Θα πρέπει να νομιμοποιήσει τα ναρκωτικά γιατί το Αφγανιστάν μετά την «απελευθέρωση» ...μετατράπηκε σε μία τεράστια μηχανή παραγωγής ναρκωτικών που επιβλέπει ο Αμερικανικός Στρατός και πρέπει να μετατρέψουν σε μετρητά όλα τα ναρκωτικά που παράγονται εκεί. 
Θα πρέπει να αποδυναμώσει τον ρόλο της Εκκλησίας στις ζωές των πολιτών κι εκεί αποσκοπεί η σπουδή για το Σύμφωνο Συμβίωσης, για την καύση των νεκρών και τις ισλαμικές σπουδές.
Σκεφτείτε αν έκαναν δημοψήφισμα για οποιονδήποτε νόμο έχουν ήδη περάσει από τη Βουλή ...αν θα υπήρχε περίπτωση να συμφωνούσε έστω και το 5% των πολιτών. 
Όμως βλέπετε ότι ΟΠΟΙΟΝ και να επιλέξουμε, ΟΠΟΙΟΣ και να είναι ο δικός μας καημός ...οι πράκτορες των τοκογλύφων έχουν εντολές να εκτελέσουν και μας επιβάλλουν νόμους που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τη λαϊκή βούληση και ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης. 
Οι γελοίοι κι ανισόρροποι που μας επέβαλλαν ως κυβέρνηση ...δεν θα ήταν σε θέση να συντάξουν ούτε το 1% των διατάξεων που φέρνουν στη Βουλή, που κάποιοι άλλοι, κάπου αλλού ετοιμάζουν και στέλνουν προς ψήφιση. Το μόνο τους καθήκον είναι να βρουν τρόπο να δικαιολογήσουν την επιβολή της ατζέντας ως δήθεν επιβεβλημένη από την εποχή και τις εξελίξεις. 
Το νέο «φασούλι» των γενίτσαρων ...η άρση της απαγόρευσης καλλιέργειας της κάνναβης. 
Ενώ έκλεισαν τα μεγαλύτερα κλωστήρια βάμβακος της Ελλάδας λόγω της παγκοσμιοποίησης, παρά την τεράστια ζήτηση βαμβακερών προϊόντων ...θέλουν να μας πείσουν ότι η άρση της απαγόρευσης αφορά την κλωστική κάνναβη κι όχι τα ναρκωτικά. Μάλιστα θα επιδοτήσουν τις φυτείες ...ώστε πολύ γρήγορα να γεμίσει η Ελλάδα ναρκομανείς που θα είναι έτοιμοι να πληρώσουν ειδικούς φόρους για να «φτιάχνονται» νόμιμα. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο ...και αυτό γίνεται ήδη στις ΗΠΑ του Obama-Soros. 
Και για να μας πείσουν για το αγνό των προθέσεών τους ...μας ενημερώνουν ότι θα κάνουν αυστηρό έλεγχο στις φυτείες για να διαπιστώσουν ότι οι ποικιλίες κάνναβης που φυτεύονται είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε ναρκωτικές ουσίες. Μη γελάτε! Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που θα το πιστέψουν.
Οι τρόμπες, που δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε τα ταμεία των ΔΟΥ που βρίσκονται σε κρατικά κτίρια ...θα ελέγξουν τις ποικιλίες κάνναβης στα βουνά και τα λαγκάδια ...όπως έλεγχαν παλιά τις επιδοτούμενες εικονικές καλλιέργειες και τις εικονικές αποσύρσεις φρούτων που επιδοτούσε η ΕΟΚ.
Έχει χτιστεί η μισή Ελλάδα με αυθαίρετα, που η Πολεοδομία ουδέποτε έτυχε να αντιληφθεί ...κι αυτοί οι «ελεγκτικοί» μηχανισμοί θα προστατεύσουν τα παιδιά μας ...από το τσουνάμι ναρκωτικών που θα πέσουν στην αγορά. 
Κι όπως έκαναν με τα GAY PRIDE πριν από το Σύμφωνο Συμβίωσης ...θα στήσουν μερικά φεστιβάλ ...για να δείξουν εικόνες μαζικής συμμετοχής και να πείσουν τους χαζούς ...ότι η νομιμοποίηση των ναρκωτικών έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση. 
Είναι αυτό που λέμε ...«Κατασκευάζουν της Συναίνεση».
Αν καταλάβουμε τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν ...θα αποκτήσουμε ανοσία στην τοξική τους προπαγάνδα ...αλλά όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ...κι αυτοί δεν χασομερούν καθόλου.


http://www.ethnos.gr/epikairotita/arthro/eleutheri_h_kalliergeia_klostikis_kannabis_kai_stin_ellada-63791516/






Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes