Το ομοφυλόφιλο χελωνάκι και ο παραλογισμός της δυτικής ανωμαλίας [Βίντεο]


Οι Διαφωτιστές έπιασαν δουλειά στην Τουρκία και η κατήχηση δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο. Το να μην σου αρέσει η ομοφυλοφιλία θεωρείται ανωμαλία είναι το μήνυμα με αποδέκτες όλους εμάς τους γεμάτους μίσος, απάνθρωπους, τριτοκοσμικούς ρατσιστές. 

Πωλητής-ηθοποιός σε pet-shop με κρυμμένες κάμερες που καταγράφουν τις αντιδράσεις των πελατών όταν ακούν... ( κι αυτός επιμένει) ότι ένα χελωνάκι είναι ομοφυλόφιλο. Τη δράση επινόησε η Διεθνής Αμνηστία ...που αφού έλυσε όλα τα θέματα ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Πεφωτισμένη Δύση... (βλέπε Γκουαντάναμο κλπ) αποφάσισε να καταδείξει πόσο «τριτοκοσμικοί» είναι οι Τούρκοι... που δεν βρίσκουν «φυσιολογικό» το να αγοράσουν ένα «ομοφυλόφιλο» χελωνάκι. Χαρακτηριστική απάντηση του ηθοποιού σε πελάτη για το αν συμβαίνουν αυτά και στα ζώα ...η λέξη «Φυσικά!».


Στην φύση ευτυχώς συμβαίνουν πράγματα που είναι ΧΡΗΣΙΜΑ για την ίδια τη φύση και την διαιώνιση της ζωής.
Τις ανωμαλίες τις επινόησε ο άνθρωπος για να εκμεταλλευτεί τον συνάνθρωπό του, ή για να ικανοποιήσει τα πάθη και τις εμμονές του ...που φυσικά ΔΕΝ έχουν σχέση με τις ανάγκες της φύσης. 
Η φιλαργυρία των τοκογλύφων δημιούργησε τεράστια ζημιά στη Φύση και στην ανθρωπότητα ...αλλά κανείς δεν επιτρέπεται να ισχυριστεί ότι οι τοκογλύφοι είναι ψυχασθενείς κι εγκληματίες. 
Η τοκογλυφία δεν είναι καταδικαστέα ...αλλά η αντιπάθεια προς την ομοφυλοφιλία είναι κακούργημα. 
Η ομοφυλοφιλία είναι ανθρώπινο δικαίωμα... 
Η καταστροφή των πολιτών με υπέρογκη φορολογία, η στέρηση της τροφής από χιλιάδες μικρά παιδιά που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο για να πληρωθούν οι αχόρταγοι τρισεκατομμυριούχοι τοκογλύφοι, είναι αυτονόητη και νομιμότατη πρακτική.











Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes