Υπό την απειλή εμφυλίου τα Σκόπια...


Μέχρι να ανεβάσουν μία πιο υπάκουη μαριονέτα στα Σκόπια η χώρα θα βρίσκεται υπό την απειλή εμφυλίου. Ότι παθαίνουν όλες οι χώρες που τολμούν να χαράξουν δική τους πολιτική. Στην Ελλάδα από το 2009 μέχρι σήμερα βασιλεύει η ειρήνη διότι μας κυβερνούν πράκτορες.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο από το "ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ":


Με κύριο τίτλο «Η FYROM προς εμφύλιο πόλεμο- παράλληλες δομές στην αστυνομία», το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων ‘Ina- online’ αναφέρει την καταγγελία ενός σλαβικού κόμματος των Σκοπίων,  για την ύπαρξη  παράλληλων αστυνομικών δομών της απερχόμενης κυβέρνησης (του Νίκολα Γκρούεφσκι).
«Όλες οι προσωπικότητες που έχουν παραβεί το νόμο διώκονται σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, έτσι απαιτεί το «Δημοκρατικό Μέτωπο για την FYROM» -FMD, τονίζει η (σλαβική) εφημερίδα ‘Ζουρνάλ’, την οποία επικαλείται το αλβανικό πρακτορείο.
Η δημιουργία παράλληλων δομών στο Υπουργείο Εσωτερικών είναι ένα φαινόμενο στη χώρα που δηλώνει ότι βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο  -από την απερχόμενη κυβέρνηση.
«Σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα,  δεν είναι καλό να υπάρχουν κομματικοί στρατιώτες. Ο υπουργός (Εσωτερικών) Σπασόφσκι, ως ένα πολύ υπεύθυνο άτομο,  που λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και το σύνταγμα, πρέπει  να δώσει εντολή το υπουργείο του,  να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποκατασταθεί η τάξη και να επιβληθεί  η κανονικότητα σε όλα τα πρόσωπα που έχουν παραβεί τους νόμους και διώκονται», συστήνει το FMD.

Μπορεί, επίσης, (ο υπουργός) να κάνει έκκληση προς τον πρόεδρο Ιβάνοφ να ακυρώσει την αμνηστία και να παραιτηθεί, γράφει το ‘Ina’.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes