Αυτούς που ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιαζε παλιότερα σήμερα επιτίθενται στα γραφεία του


Δεν φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ... αλλά είναι χεσμένοι εντελώς και δεν τολμούν να κατονομάσουν αυτούς που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στα γραφεία τους. 

Αυτούς τους ίδιους μισθοφόρους πράκτορες αγκάλιαζε παλιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έσπαζαν τα γραφεία των άλλων κομμάτων που ήταν στην εξουσία. Αυτούς έσπευδε να υπερασπιστεί και να απελευθερώσει όταν κατέληγαν στα χέρια των Αρχών ως δήθεν πολιτικά τέκνα της Αριστεράς. 
Τον Δεκέμβρη του 2008 ...οι ξένοι πράκτορες που έκαιγαν την Αθήνα ήταν ...η γενιά των 700 ευρώ για τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. 
Ούτε λέξη δεν τολμούσαν να γράψουν για το Indymedia οι πράκτορες της Δημοσιογραφίας ...για να μην καταλάβουν οι πολίτες από που έφευγαν οι εντολές. 
Ακόμα και σήμερα τα ΜΜΕ μιλούν για... «σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου» όταν αναφέρονται στο Indymedia που συμπτωματικά χρηματοδοτεί ο Soros, ελέγχουν άνθρωποι της Μοσάντ και φιλοξενείται με ΔΙΚΑ ΜΑΣ έξοδα σε κρατικό πανεπιστημιακό υπολογιστή, ώστε να μην μπορεί να ελεγχθεί από τη Δικαιοσύνη ...ούτε εκ παραδρομής.
Το Indymedia, αγνώστου διαχειριστή, εμπιστεύονται οι τρομοκράτες και οι πληρωμένοι δολοφόνοι για τις προκηρύξεις τους ...καθώς είναι βέβαιοι ότι χαίρουν απόλυτης προστασίας από το ίδιο το κράτος που φιλοξενεί την ιστοσελίδα, κι από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες που το υποστηρίζουν. 
Εκεί στη Huffington Post του Soros ...κάνουν πως δεν ξέρουν πως λέγεται η σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ...του Soros. 
Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι, Αστυνομία και Δικαιοσύνη ...τσαρλατάνοι στην ίδια θεατρική παράσταση από την οποία βγάζουν εύκολο μεροκαματάκι ...λεηλατώντας έναν ολόκληρο λαό για λογαριασμό των ξένων αφεντικών τους.





Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes