Στημένες και κάλπικες οι ψηφοφορίες στο τσίρκο της Eurovision


Ψηφίζεις τη φιλορωσική Αρμενία σου βγάζουν πρώτο τον καρνάβαλο με το μούσι, τη φούστα και το ψεύτικο στήθος. Ψηφίζεις Κύπρο και σου βγάζουν πρώτη την Ουκρανία με αντιρωσικό τραγούδι. 

Ό,τι και να ψηφίσεις ...αυτοί θα βγάζουν ό,τι γουστάρουν ...και θα τρώνε και θα πίνουν στην υγεία των κορόιδων που χρεώθηκαν για να στείλουν SMS, που έχασαν τον χρόνο τους για να καταπιούν αμάσητη την προπαγάνδα των κλόουν της Ευρώπης. 
Πληρώνεις 2800 υπαλλήλους στην ΕΡΤ, πληρώνεις και την ΕBU που διοργανώνει το καρναβάλι της Eurovision ...κι από πάνω σου δείχνουν επιδεικτικά τα μπαλάκια τους όπου έχουν γράψει και τη γνώμη σου και τα λεφτά που ξόδεψες για να την εκφράσεις. 
Σιχαίνονται τη Δημοκρατία κι έχουν επινοήσει όλους τους δυνατούς τρόπους να την παρακάμπτουν. Μία επιτροπή που όρισαν αυτοί, που πληρώνεις εσύ, με σκοπό να ψηφίσει ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ βάσει εντολών έξωθεν ...και να αλλοιώσει την ψήφο χιλιάδων πολιτών που επίσης πλήρωσαν επιπλέον για να δώσουν ώθηση εκεί που ήθελαν.
Κατά τα άλλα ...εσύ είσαι ο «φασίστας», που δεν δείχνει ανεκτικότητα και που δεν σέβεται τα δικαιώματα των συνανθρώπων του. 
Σ' αυτή τη Ευρώπη, που χρηματοδότησε τον εμφύλιο στην Ουκρανία, που διόρισε πραξικοπηματική κυβέρνηση ξένων ...περηφανεύονται ότι μας έβαλαν και μας κράτησαν να μην φύγουμε.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes