Κάποιος τους είχε υποσχεθεί ότι δια Νόμου θα σας παίρνουν τα σπίτια (Μέρος 1ο)


Δεν εξηγείται αλλιώς, διαφορετικά πώς γνώριζαν και μάλιστα προκαταβολικά, τουλάχιστον από το 2009, ότι με Νόμο η προστασία της πρώτης κατοικίας στην χώρα μας, όπως ίσχυε τόσα χρόνια με άλλο Νόμο, θα άλλαζε;

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Δηλαδή μπορούσαν να «μαντέψουν» ότι ο Νόμος στην Ελλάδα θα άλλαζε, μάλιστα πολλά χρόνια μετά την απόφασή τους -τουλάχιστον από το 2009- να ρισκάρουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ εξαγοράζοντας επισφαλή Στεγαστικά Δάνεια των Ελλήνων από 4 Ελληνικές Τράπεζες; ΟΧΙ! Προφανώς είχαν λάβει υπόσχεση… τις διασφαλίσεις που εγγυούνταν τα σημερινά αποτελέσματα. Το ερώτημα που τίθεται είναι, κατά πόσο αυτό ήταν από ένα άτομο… ή από μία άριστα συγκροτημένη και με διαρκή δράση ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;       
Το σίγουρο είναι ότι, το Σχέδιο υφαρπαγής του πλούτου των Ελλήνων δεν προέρχεται μόνο από την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ του «χαρούμενου» Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον «οφσοράκια» «ανεξάρτητο» eλληνα Πάνο Καμμένο.
Τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες από ένα και μόνο έγγραφο αποδεικνύουν ότι το Σχέδιο για την εξόντωση των Ελλήνων ήταν καλομελετημένο από ξένα συμφέροντα και είχε τις ευλογίες των «Ελλήνων» Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και των τελευταίων «επαναστατών - πατριωτών» του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ και λοιπών άλλων ποντικών.


















Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes