Αφιερωμένο σε όσους ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ (Μέρος 3ο)


Σε συνέχεια του 1ου και 2ου Μέρους, που αναφέρονταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Δ.Ε. στις 17.06.2016 και εφόσον υποτίθεται ότι επιτελεί με αμεροληψία το συνταγματικό της καθήκον, και δεν θα ανεχτεί στο εξής "τέτοιου είδους" συκοφαντικές δηλώσεις, όπως αυτές του ΠΟΛΑΚΗ και εκατομμυρίων Ελλήνων, που δεν ακούει κανείς, θα ήθελα να της απευθύνω τα παρακάτω εύλογα ερωτήματα:

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Ερωτάστε λοιπόν κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς αυτής της χώρας να μας πείτε εάν συμφωνείτε με «συμπεριφορές» συναδέλφων σας, οι οποίες όχι μόνο βγάζουν μπόχα αλλά πνίγουν τους αδικημένους που είναι πολύ κοντά στο να «πιάσουν» τις πέτρες, προσωπικά δεν βλέπω να έχει κανείς άδικο. 
Το 2014 και μετά από σχετική ερώτηση της βουλευτού των ΑΝΕΛ κας Ραχήλ Μακρή για την υπόθεση, και από την απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου για την υπόθεση, προέκυψε ότι έχει πλέον «νομιμοποιηθεί» η ΠΑΡΑΝΟΜΗ επένδυση της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε., παρότι είχε καταγγελθεί δεκάδες φορές αρμοδίως, παντού, και πολλά χρόνια πριν για τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ της, και ακολούθησαν πολλές και νέες διαδικτυακά, καθότι το παραδικαστικό είχε αυτόαποκαλυφθεί, και η εμπιστοσύνη «έπιασε πάτο» σε ό,τι αφορούσε την άσκηση των καθηκόντων των συγκεκριμένων δικαστών και εισαγγελέων της χώρας, που ΣΗΜΕΡΑ έχουν το θράσος να καλύπτονται με την ανακοίνωση της Ένωσης σας Ε.Δ.Ε., και μας λένε ότι «δεν ανέχονται στο εξής τέτοιου είδους συκοφαντικές δηλώσεις».

ΡΩΤΑΩ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Διότι, Αμέσως μετά τη σχετική ερώτηση της βουλευτού των ΑΝΕΛ κας Ραχήλ Μακρή για την υπόθεση, αστραπιαία, αν και με μία «μικρή» καθυστέρηση «μόλις» 8 χρόνια… από τις καταγγελίες, η Εισαγγελία Εφετών Δωδ/σου ανακοινώνει ότι: είναι σε πλήρη εξέλιξη (ακόμη) μια ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ που αφορά στην «τακτοποίηση» των εκκρεμοτήτων και στη «νομιμοποίηση» της λειτουργίας του Αιολικού Πάρκου Ρόδου, της πολύπαθης εταιρείας «Αίολος ΑΕ», στην περιοχή «Πιθανίτης». [Βλ. δημοσιεύματα των "Δημοκρατική" και "hellasforce"].
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργείται μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου κ. Γ. Κτιστάκη, προχθές κατέθεσε αρμοδίως η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου κ. Αικ. Μπαλατσούκα.
ΣΗΜ.: Η κα Μακρή είχε τονίσει σε ερώτησή της ότι απαιτείται η έγκυρη και εμπεριστατωμένη έρευνα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους για το Αιολικό Πάρκο Ρόδου.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, και έχει έρθει η ώρα για να δώσουν απαντήσεις πολλοί υπεύθυνοι για αυτό!

Μέσα σε όλα αυτά που πραγματικά όζουν βοθρύλα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς…
Για όσο διάστημα παρείχα της υπηρεσίες μου στην ΕΥΠ ως κατάσκοπος-εθνικός μυστικός πράκτορας επί ξένου εδάφους (Τουρκία και αλλού) για το Εθνικό συμφέρον της πατρίδας μου, της Χώρας μας, παράλληλα περισυνέλλεγα και στοιχεία γύρω από την υπόθεση ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ που με αφορούσε προσωπικά, και για την οποία, υπόθεση, έχω υποστεί τα πάνδεινα, έχω αδικηθεί σφόδρα από παραδικαστικά και παρακρατικά συστήματα-παράσιτα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων της χώρας μας, που «ακουμπάνε» σε συμφέροντα, τα οποία έχουν βλάψει την Οικογένεια μου, και εμένα μαζί, και τώρα έχει έρθει η ώρα της τιμωρίας των υπευθύνων για όλα αυτά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ… Στην ερώτησή της κας Μακρή με τίτλο «τo Αιολικό Πάρκο, ο Δήμος Ρόδου, οι Τράπεζες και οι καταγγελίες για περίεργες διαδρομές χρημάτων», υποστηρίζει ότι για το Αιολικό Πάρκο Ρόδου έχει «τεθεί ζήτημα παράνομης λειτουργίας τόσο του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας όσο και της εταιρείας, ενώ με βάση έκθεση ελέγχου του Επιθεωρητή Δασών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχουν χαρακτηριστεί αυθαίρετες και κατεδαφιστέες οι εγκαταστάσεις.
Επιπλέον ζητήματα ανακύπτουν για τη συμμετοχή του Δήμου Ρόδου στο Μετοχικό Κεφάλαιο της "Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε." με ποσοστό 10% του συνολικού κεφαλαίου, παρότι, όπως καταγγέλλεται, ουδέποτε κατείχε τα χρήματα και τις απαραίτητες εγκρίσεις από το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να αποδώσει το σχετικό ποσό που απαιτείτο».
Ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, αν και ο πλέον υπεύθυνος-αρμόδιος να δώσει τις απαραίτητες πειστικές απαντήσεις, παρέπεμψε τη βουλευτή, σε απάντηση που έλαβε για το θέμα από τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου… (Σημείωσης είναι η ίδια ΑΡΧΗ-Διέυθυνση που είχε με Έκθεση της το 2008 αποκαλύψει (μόνο..) τις χωροταξικές, αδειοδοτικές ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ των εγκαταστάσεων του ΕΡΓΟΥ της εταιρείας με πλήθος καταγγελμένων παρανομιών από το 2005.
Και ως εκ θαύματος μετά από 6 ολόκληρα χρόνια όλα αυτά γίνονται από μαύρα, άσπρα, λένε συγκεκριμένα ότι, τον φάκελο της υπόθεσης ήλεγξε ο Επιθεωρητής Δασών Νοτίου Αιγαίου, ο οποίος στη σχετική ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ του, κατέληξε ότι «τμήμα» του αιολικού πάρκου βρίσκεται εκτός της έκτασης [μόνο που «ξέχασε» να μας πει ο κάθε Ντινόπουλος, μαζί και οι απατεώνες της Διεύθυνσης Δασών Νοτίου Αιγαίου ότι,  το ποσοστό του τμήματος της παράνομης χωροθέτησης… που παράνομα «νομιμοποίησαν»(!) ήταν το 92%...], που είχε αδειοδοτηθεί με την αρ. 354/1998/16-7-1999 απόφαση του Γ. Γ. Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, «Έγκριση επέμβασης εντός δημόσιας Δασικής έκτασης για την κατασκευή έργου υποδομής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή Πιθανίτης Δήμου Αταβύρου από την Αιολικό Πάρκο Α.Ε. και διέλευσης δρόμου για την εξυπηρέτηση του έργου».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΜΠΟΧΑΣ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ "ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ".
  • Ενημερώθηκαν οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΡΑΕ, Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Επιθεωρητής Δασών) σχετικά με τις διαπιστώσεις και κατατέθηκε ερώτημα στο Τμήμα Νομικών Υποθέσεων και στο Τμήμα Αλλαγής Χρήσης Δασικών Γαιών του ΥΠΕΚΑ για οδηγίες χειρισμού του φακέλου.
  • Ακολούθως με τη σύμφωνη γνώμη του Επιθεωρητή Δασών και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Αλλαγής Χρήσης Δασικών Γαιών του ΥΠΕΚΑ, έγιναν οι κάτωθι ενέργειες:
  • Εκδόθηκε η αρ. πρωτ. 6933/11/10-1-2012 πράξη χαρακτηρισμού για συνολικά εδαφική επιφάνεια 31.421 τ.μ., που δεν περιλαμβανόταν στην αρχική πράξη χαρακτηρισμού.
  • Εκδόθηκε η αρ. πρωτ. 39815/791 πτ.ε/15-1 -2014. Απόφαση του Γ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, τροποποίηση και συμπλήρωση της αρ. 354/1998/16-7-1S99 απόφασης του Γ. Γ. Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, «Έγκριση επέμβασης εντός δημόσιας Δασικής έκτασης για την κατασκευή έργου υποδομής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή Πιθανίτης Δήμου Αταβύρου από την Αιολικό Πάρκο Α.Ε. και διέλευσης δρόμου για την εξυπηρέτηση του έργου».
  • Καταβλήθηκε από την Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε. το αναλογούν αντάλλαγμα χρήσης υπέρ του Κρατικού Προϋπολογισμού.
  • Ζητήθηκε από την Εταιρεία να υποβάλει ειδική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την υπερβάλλουσα εδαφική επιφάνεια δεδομένου ότι η έκταση πλέον εμπίπτει εντός περιοχής Nature 2000, προκειμένου να ενσωματωθεί συμπληρωματική έγκριση επέμβασης και να αδειοδοτηθεί το σύνολο του έργου. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας».
ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΕΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσε παρά το Νόμο, αν και είχε καταγγελθεί στις Εισαγγελικές Αρχές της Χώρας, δηλαδή από τον Άρειο Πάγο μέχρι τον "πάτο" της ιεραρχίας του, την Εισαγγελεία Πρωτοδικών Ρόδου!

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:
  • Εκκρεμούν στο μεταξύ οι απαντήσεις για τις μετοχές του Δήμου Ρόδου.
κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς, κατά την ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ σας ΕΔΕ, αναφορικά με το ΘΕΜΑ Αιολικό Πάρκο Ρόδο Α.Ε. από το 2005 έως και σήμερα 2016… και για 10 ολόκληρα χρόνια (είμαι γνωστός για την υπομονή μου, εφόσον δεν το ξέρετε) για πείτε μας:
Τι όφειλε να κάνει ένας τίμιος Εισαγγελέας που επιτελεί με αμεροληψία το συνταγματικό του καθήκον, και δεν το έπραξε;
Θα περιμένω απάντηση σας για να καταλάβω: ΟΛΟΙ εσείς οι δικαστές και εισαγγελείς της χώρας, πως αντιλαμβάνεστε την αμεροληψία και μαζί το συνταγματικό σας καθήκον, πριν δώσω συνέχεια στο θέμα.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:




* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Διαβάστε επίσης: Μέρος 01               Μέρος 02


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes