ΗΠΑ: Προσπάθειες ποινικοποίησης της άρνησης της «υπερθέρμανσης» του Πλανήτη


Παραλίγο θα περνούσε νόμος στις ΗΠΑ που θα ποινικοποιούσε τους αρνητές της «υπερθέρμανσης» του Πλανήτη. Τι κι αν δεν λέει να μπει το καλοκαίρι, τι κι αν αυξήθηκαν οι πάγοι στους Πόλους, τι κι αν ο Ήλιος είναι ο μοναδικός ικανός ρυθμιστής του κλίματος επάνω στη Γη! 

Η μεγάλη κομπίνα της «υπερθέρμανσης» αποδίδει εκατοντάδες δισεκατομμύρια νέων «πράσινων φόρων»... κι αν ποτέ ξυπνήσουν οι άνθρωποι και δουν την πραγματικότητα αντί της θεωρίας που μας πουλάνε τύποι όπως ο Αλαφούζος και οι Οικολόγοι Πράσινοι ...λογικά θα πρέπει να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω. 
Όμως το σύστημα βλέπει μακριά και θα προλάβει να ποινικοποιήσει την Άρνηση της «Υπερθέρμανσης» όπως έκανε με την Άρνηση του Ολοκαυτώματος.
Πίσω από το Ολοκαύτωμα οι Σιωνιστές μπορούν να κρύβουν τις δολοφονίες των παιδιών των Παλαιστινίων, την αρπαγή της γης τους και τη συνεχόμενη λιμοκτονία-γενοκτονία στην οποία υποβάλλονται εκατομμύρια άμαχοι από τα κτήνη του Σιωνισμού. 
Όπως οι τοκογλύφοι φροντίζουν να προστατεύουν τα συμφέροντά τους με νόμους του κράτους ...έτσι φροντίζουν να προστατεύουν με νόμο τη δική τους αφήγηση που για κάποιον «ανεξήγητο» λόγο δεν πείθει τον κόσμο... 
Ποια άλλη αφήγηση ενός ιστορικού γεγονότος και μάλιστα τόσο πρόσφατου έχει νομοθετημένη την παρέμβαση εισαγγελέα για να αποτραπεί η αναθεώρησή της;









Διαβάστε επίσης:





Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes