Μας αποπροσανατολίζουν με νεκρά μωρά και μας γεμίζουν ενοχές...


700 νεκροί πρόσφυγες που προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τη Λιβύη, τη χώρα που αποσταθεροποίησε το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. για να ανατρέψουν τον Καντάφι. Η είδηση από μόνη της δεν κάνει εντύπωση. Δεν προκαλεί καμία οργή κατά των πραγματικών υπευθύνων αυτής της τραγωδίας.

Δεν εκλαμβάνεται καν ως τραγωδία γιατί τα ΜΜΕ αφιέρωσαν περισσότερο χρόνο στο κόκκινο μαγιό που φόρεσε μία βίζιτα της τηλεόρασης. Ναυάγια με νεκρούς περισσότερους από αυτούς του Τιτανικού ...δεν απασχολούν τα ΜΜΕ ...ούτε δευτερόλεπτο... Δεν φέρνει ούτε κλικ στις ιστοσελίδες.
Μόλις όμως δημοσιευθεί μία φωτογραφία ενός νεκρού μωρού ...πλημμυρίζουμε συναισθήματα... «Τι κρίμα;», «Πόσο άδικο;» ...Και πάλι όμως το μυαλό μας δεν ενοχοποιεί το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Ο λόγος είναι απλός.
Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με αφιερώματα, ρεπορτάζ και σπαρακτικές ιστορίες που έχουν σκοπό να γεμίσουν ΕΜΑΣ με ενοχές, ώστε να συναινέσουμε στη χρηματοδότηση και τη φιλοξενία των προσφύγων ...αντί να ζητήσουμε να καταδικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αυτοί που αποσταθεροποίησαν τη Λιβύη.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes