«Ακάλυπτοι» μοντέλα «Αρχιεπίσκοποι» που μας εξασφαλίζουν τον Παράδεισο...


Τον Κονσολάκη-Interior φέρεται να έχρισε Μητροπολίτη ένα ακόμα πιο σπάνιο πουλί που αυτοστέφθηκε Αρχιεπίσκοπος ... αφού απέτυχε να κάνει καριέρα ως μοντέλο. 

Τον Αρχιεπίσκοπο-Μοντέλο στήριξε με άρθρα του και τον αποκαλούσε Αρχιεπίσκοπο με όλους τους τίτλους κι ο «πατριώτης» Στέφανος Χίος ...επίδοξος Πρωθυπουργός της Ελλάδας... 
Αφού ο γιος του ΣΚΑΠΑΝΕΑ Τσίπρας, ο γιος της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ Βαρουφάκης κι άλλοι εκατομμυριούχοι μεγαλοαπατεώνες έπεισαν τη μισή Ελλάδα ότι ετοιμάζουν «Αριστερή» κι «αντικαπιταλιστική επανάσταση»... είναι λογικό να εμφανιστούν και μοντέλα-Αρχιεπίσκοποι και άλλοι «Ακάλυπτοι»... που μπορούν να μας εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον Παράδεισο ...αν φυσικά βάλουμε το χέρι στην τσέπη, για να μας «ευλογήσουν» με τη Θεία Χάρη που διαθέτουν.







Μία φίλη μας έστειλε τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα:

Όλα άρχισαν με τη χρεωκοπία της εταιρείας επίπλων που είχε μαζί με τον Αντώνη Τζάννες (πατέρας Παύλος σήμερα). Χρώσταγε παντού και για να βρει λεφτά, οργάνωσε πριν κάποια χρόνια μια σέχτα με όνομα ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ καθώς και αμέτρητες ομάδες στο Facebook (οι οποίες διαγράφησαν όλες τελικά) όπου μάζευε κόσμο ως ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ μαζί με τον Αντώνη Τζάννες ο οποίος είχε ψευδώνυμο ΖΑΚΧΙΗΛ!!! Παρίστανε τον ενσαρκωμένο θεό Διόνυσο και πουλούσε δήθεν θεραπείες έναντι χιλιάδων ευρώ στις ανυποψίαστες ηλίθιες αλλά πλούσιες κυρίες που μαζεύτηκαν γύρω του! Έταζε στον κόσμο την Ανάληψη στην πέμπτη διάσταση, 'επικοινωνούσε' με πνεύματα και αρχαίους θεούς, έκανε μυήσεις! Κάθε μέρα δημοσίευε 'ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ'. Η σέχτα, εκτός από την κοινωνική δικτύωση, μαζευόταν σε ένα τεράστιο σπίτι με πισίνα που ο ίδιος νοίκιαζε στην περιοχή Δικαστικά, κοντά στο Μαραθώνα. Δύο από τις κυρίες που ήταν εκεί συνεχίζουν ''το έργο'' του μεγάλου γκουρού στην Παναγία Θεραπεύτρια! Η μία εξ αυτών ονομάζεται Δέσποινα Κρανάκη. Ξεκίνησε ως εργαζόμενη στα μαγαζιά επίπλων που είχε, μετά συνέχισε στις ομάδες ''ανάληψης στην πέμπτη διάσταση!" Σήμερα είναι μία από τις εντονότερες παρουσίες στην Παναγία Θεραπεύτρια. 
Την άλλη την κούρεψε μοναχή - πρόκειτα για τη Σ. Γεωργοπούλου - οι άτυχη έδωσε στον αλήτη όλες τις οικονομίες που είχε και ''πείστηκε'' να συνεχίσει το ''έργο του" αφού τον γνώρισε ως γκουρού πρώτα και οι συνεδρίες γίνονταν συχνά και στο δικό της σπίτι.
Εύχομαι κάποια στιγμή η δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με αυτόν τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
Τον Ιλαρίων τον χειροτόνησε πριν τρία χρόνια ο Αρχιεπίσκοπος παλαιοημερολογητών Παρθένιος Βεζυρέας. Όμως οι άφθονες φωτογραφίες σβήστηκαν από τα προφίλ τους, αφού ο Κονσολάκης κατάφερε να τσακωθεί με όλους. Εγώ κράτησα μια φωτογραφία και σας την παραθέτω εδώ. Άλλωστε το ποίμνιο του Παρθενίου σίγουρα θα θυμάται το 'ιστορικό' γεγονός!




Το τρίτο πρόσωπο που έχει άμεση σχέση με την υπόθεση είναι η λεγόμενη 'μοναχή Παρασκευή', κατά κόσμον Σταυρούλα Γεωργοπούλου. Πρώην υπάλληλος του ΥΠΕΞ και σήμερα συνταξιούχος. Μένει στη βίλα της Ν. Μάκρης, και τον βοήθησε να οργανώσει αυτή τη σέχτα. To προφίλ της εδώ







Διαβάστε επίσης: Οι "επιχειρηματίες ταπεινοί υπηρέτες" του Θεού


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes