Η αποδόμηση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας από την Νέα Τάξη...


Το σύστημα αποδομεί σταθερά τις ανθρώπινες σεξουαλικές σχέσεις, δημιουργεί και προωθεί αρρωστημένα πρότυπα. Τελευταία επιτίθεται σταθερά εναντίον των γυναικών, διότι γεννάνε παιδιά κι αυτό θέλει να το περιορίσουν στο ελάχιστο και να εξαφανίσει τη λευκή φυλή.

Γι' αυτό και έχουμε μελέτες που αποφαίνονται ότι οι γυναίκες δεν είναι ποτέ στρέιτ, 8 στις 10 απατούν τον σύντροφό τους και τώρα το φετίχ με τα αρκουδάκια.
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο "APORITO.GR":



Πρόκειται για τη νέα τρέλα, που κάνει θραύση, κυρίως στις Βρετανίδες.
Μπορεί μέχρι τώρα τα λούτρινα αρκουδάκια να αποτελούσαν για τα παιδάκια απλά ένα παιχνίδι και για τις μεγαλύτερες γυναίκες απλά διακοσμητικά του δωματίου τους ή έστω ένας τρόπος… ζεστασιάς για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ωστόσο, οι αρκούδοι, πλέον, φαίνεται ότι αποκτούν νέο ρόλο.
Γυναίκες αντλούν σεξουαλική ικανοποίηση από τα λούτρινα αρκουδάκια τους και μια αγκαλιά με αυτά ισοδυναμεί με …προκαταρκτικά. Ορισμένες, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα «προχωρούν» τη σχέση τους με τα λούτρινα, φτάνοντας στην σεξουαλική ολοκλήρωση με αυτά τα παιχνίδια.
Σύμφωνα με τη Sun το περίεργο αυτό φετίχ το τελευταίο διάστημα γίνεται κάτι σαν… μόδα στη Βρετανία. Ορισμένες μάλιστα αγοράζουν σεξι εσώpoυχα για τα αρκουδάκια τους, ενώ δεν λείπουν και εκείνες που τους βάζουν δoνητέs.
Μάλιστα, υπάρχουν και ειδικοί ιστότοπο γνωριμιών, όπου γυναίκες με το ίδιο φετίχ μπορούν να γνωρίσουν άλλες με τις ίδιες αγάπες και να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους με τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Το τελευταίο διάστημα πολλές από αυτές μιλούν ανοιχτά για το φετίχ τους και μάλιστα δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν σε σέξι πόζες με τα λούτρινα ζωάκια τους, ανεβάζοντας το παράξενο υλικό στο Instagram.










Διαβάστε επίσης:

Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes