Σαν τις ακρίδες περνούν οι "επενδυτές" από την Ελλάδα


Αγοράζουν φτηνά, θα γίνουν συμπληρωματικά έργα μερικών δισεκατομμυρίων που θα πληρώσουμε εμείς και που θα ανεβάσουν σημαντικά την αξία της επένδυσης... και κατόπιν θα πουλήσουν ακριβότερα... τσεπώνοντας οι ίδιοι τη διαφορά ...που χρεωθήκαμε εμείς.
Τα έργα υποδομής θα υπερτιμολογηθούν, όπως κάνουν με τα εξοπλιστικά και θα μοιραστούν τη διαφορά Εργολάβοι και Πολιτικοί. 
Στην Ελλάδα δεν επενδύει κανείς, δεν ρισκάρει τα λεφτά του κανένας τρελός. Έρχονται όλοι να αρπάξουν ό,τι περισσότερο μπορούν, να γίνουν πλουσιότεροι και να αφήσουν καμμένη γη και νέα χρέη στις δικές μας πλάτες.
Αυτού του είδους είναι οι επενδύσεις που περιμένουμε... Μηδενικού ρίσκου και με υπεραξία που θα χρηματοδοτήσουμε εμείς.
Και δεν είναι μόνο η τεράστια φοροληστεία που δέχθηκαν οι Έλληνες ...Εϊδαν τις ακριβοπληρωμένες περιουσίες τους, ακίνητα που πλήρωναν με αίμα υπό τη μορφή δανείου για μια ζωή να απαξιώνονται. Η ζημιά αυτή μας αναφέρουν ότι έφτασε τα 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ... Κι όλα αυτά για να μην πληρωθούν με καθυστέρηση οι περιούσιοι τοκογλύφοι μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ.
Για να πληρωθούν στην ώρα τους τα αρπακτικά των αγορών όπως ο Soros, o Paulson, o Loeb, η Godlman Sachs... δεν δίστασαν να προκαλέσουν αυτή την καταστροφή στις περιουσίες μας. Είναι οι ίδιοι «φιλάνθρωποι» που δεν δίστασαν να σκοτώσουν περισσότερο από 1.000.000 Ιρακινούς και 576.000 παιδάκια ...για να ανατρέψουν τον Σαντάμ και να ιδιωτικοποιήσουν τα πετρέλαια... αφήνοντας πίσω τους το απόλυτο χάος. Ήταν οι ίδιοι «φιλάνθρωποι» που σκότωσαν πάνω από 200.000 Σύριους και ξεσπίτωσαν πάνω από 6.500.000 ανθρώπους στη Συρία για να πετύχουν την ανατροπή του Άσαντ. 
Κι από όλο αυτό το αίμα, παίρνουν τη δόση τους όλοι οι πολιτικοί της πολιτισμένης Δύσης και οι Δημοσιογράφοι, που φροντίζουν για την παραπλάνηση των πολιτών και τη συγκάλυψη των εγκλημάτων της Τραπεζικής Ελίτ.







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes