O περιούσιος Τζάμπας ...ζει και βασιλεύει


Τα παιδάκια λιποθυμούν στα σχολεία, στη Νάουσα δεν είχαν πετρέλαιο να ζεσταθούν κι έπεσαν στα πόδια του Soros για 10.000 ευρώ... αλλά το Ίδρυμα του Νιάρχου ...δίνει 10.000.000 ευρώ για να χτιστεί Μουσείο Προβολής και Κατήχησης για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη. 

Το οικόπεδο παραχωρήθηκε από θυγατρική του ΟΣΕ... προφανώς ...τσάμπα ...αλλιώς θα έγραφαν «πωλήθηκε»... 
Τσάμπα λοιπόν και το οικόπεδο, μιας και ως γνωστόν το Ελληνικό Δημόσιο δεν χρειάζεται λεφτά και οι περιούσιοι δεν ξέρουν να βάζουν το χέρι στις δικές τους τσέπες ...ούτε κι όταν κρυώνουν. 
Τα άλλα 10.000.000 ευρώ θα τα βάλει το Γερμανικό Κράτος ...που εφόσον έμπλεξε με τους περιούσιους ...δεν θα ξεμπλέξει ούτε σε 2.000 χρόνια. 
Κι επειδή θα θεωρηθεί γρουσουζιά να χτιστεί σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν για εμάς τους κοινούς θνητούς... ετοιμάζουν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ Προεδρικό Διάταγμα, για να παρακάμψουν τους ισχύοντες κανόνες της Πολεοδομίας... 
Πρέπει να σηκωθούν 6 όροφοι, πρώτο τραπέζι πίστα και θα επιβάλλουν στη Βουλή να νομοθετήσει ειδικά για να νομιμοποιήσουν την παράβαση.
Και κρατικό οικόπεδο τσάμπα και εξασφαλισμένο Φωτογραφικό Προεδρικό Διάταγμα και με τα λεφτά των άλλων ...θα ετοιμάσουν κέντρο εντυπώσεων και κατήχησης... για το μοναδικό πρόσφατο ιστορικό γεγονός, που εκατομμύρια κόσμος αρνείται να πιστέψει ως μέγεθος κι ως πρόσχημα, παρά τα χιλιάδες τηλεοπτικά, κινηματογραφικά και εκδοτικά αφιερώματα.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes