Προτομή της πατσαβούρας των Rothschild Χίλαρυ στήνουν στην ...Αλβανία


Προτομή της Χίλαρυ... στήνουν οι προδότες μαφιόζοι και συνεργάτες των Δυτικών της Κυβέρνησης της Αλβανίας ...στο όνομα των Αλβανών και χωρίς να τους ρωτήσουν φυσικά. 

Όπως ακριβώς οι ελληνόφωνοι μαφιόζοι που τοποθέτησαν οι ξένοι στην εξουσία έστηναν αγάλματα του Τρούμαν με δικά μας λεφτά, χωρίς να μας ρωτήσουν. Παντού στην πολιτισμένη Δύση οι κυβερνήσεις που ΔΕΝ πέφτουν και αναγνωρίζονται από τους Δυτικούς αποτελούνται από πουλημένους και συνειδητοποιημένους προδότες. 
Τα εγκλήματα των μισθοφόρων της Δύσης, που παρίσταναν τους εξεγερμένους Κοσοβάρους... δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. 
Οι αποκεφαλιστές και οι έμποροι οργάνων ...συμπτωματικά ήταν και πάλι αυτοί που στήριζε η Δύση. 
Οι Σέρβοι σφαγιάστηκαν, τους αφαιρούσαν όργανα ενώ ήταν ακόμα ζωντανοί, βομβαρδίστηκαν με ραδιενεργές βόμβες... αγνοούνται μέχρι σήμερα σχεδόν 2.000 άνθρωποι... και οι πόρνες της Δημοσιογραφίας... κατάφεραν να μας πείσουν ότι ...ήταν οι Σέρβοι οι κακοί της υπόθεσης.
Οι πόρνες της Ελληνικής Δημοσιογραφίας... ούτε για αστείο δεν τόλμησαν να ειρωνευτούν και να σχολιάσουν τη γελοία απόφαση για τη δημιουργία προτομής της Χίλαρυ. 
Τώρα που καίγονται να ρίξουν τα ποσοστά του Τραμπ... απαγορεύεται οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στην πατσαβούρα των Rothschild...







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes