Ρωσικό su-34 κατέστρεψε εργοστάσιο πετρελαίου του ισλαμικού κράτους στην Συρία

Alex Beltyukov / Commons. Wikimedia. org
Παράνομη βιομηχανία πετρελαίου της τρομοκρατικής ομάδας ISIL (ISIS, που είναι απαγορευμένη στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες) καταστράφηκε από Ρωσικό αεροσκάφος SU-34 στην Συριακή επαρχία Hasakah.

«Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους στην περιοχή στοχεύοντας στην υπονόμευση της οικονομικής βάσης της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας. Το Su-34 χτύπησε ένα διυλιστήριο πετρελαίου που βρίσκεται στο έδαφος που ελέγχεται από το ISIL, κοντά στο χωριό RAS Al- Ayn, στην επαρχία Al -Hasakah», - αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο του Κέντρου συμφιλίωσης των αντιμαχόμενων μερών στη Συρία, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το βομβαρδιστικό επιτέθηκε στις δεξαμενές πετρελαίου. Το αποτέλεσμα της επέμβασης ήταν να τεθεί εκτός δράσης ο τεχνολογικός εξοπλισμός που βρίσκεται στο εργοστάσιο. Επιπλέον, υπήρξε μια πυρκαγιά στις δεξαμενές αποθήκευσης των προϊόντων πετρελαίου, μετά από αυτό η μονάδα τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ας σημειωθεί, ότι ο επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, υποστράτηγος Igor Konashenkov δήλωσε ότι η Ρωσική υπηρεσία καθορίζει που θα βομβαρδίσει, για τις θέσεις δηλαδή των μαχητών στη Συρία μέχρι τη στιγμή που θα υπάρχει πλήρης διαχωρισμός του αριθμού των ένοπλων ομάδων της τρομοκρατικής ομάδας "Dzhabhat en-Nusra" (που είναι απαγορευμένη στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας).



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes