ΑΝΤΙ300: Μηνυτήρια Αναφορά - ΈγκλησηΜέχρι πότε κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς θα προστατεύονται οι εγκληματίες σε βάρος Ελλήνων σε τούτη τη χώρα; Σας ερωτώ διότι, σας έχω καταγγείλει πάρα πολλά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων και της πατρίδας μας, τόσα πολλά εγκλήματα για να έχετε υποθέσεις διερεύνησης μέχρι συνταξιοδοτήσεως σας.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Πιστεύοντας μόνον σε εσάς που δηλώνετε ότι επιτελείτε με αμεροληψία το συνταγματικό σας καθήκον, όπως σας υποσχέθηκα, ότι θα τα πάρουμε όλα από την αρχή, μέχρι αποδείξεως του εναντίου...!
Τώρα και με ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ μου, σας δίνω την μοναδική ευκαιρία να κάνετε τα λόγια σας πράξη, διαφορετικά, επειδή πρόκειται για την ζωή μου, την τιμή και υπόληψη της Οικογένειας μου και τη δική μου, εάν μετά απ’ όλα αυτά δεν επιτελέσετε με αμεροληψία το συνταγματικό σας καθήκον, τότε σειρά θα πάρει η οργή της Νεμέσεως!
Διότι δεν είναι δυνατόν κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς, δεν το χωράει ανθρώπου νους, με την δράση γνωστών Δικαστών, Εισαγγελέων και Πολιτικών, να έχουν εξυπηρετηθεί αδίστακτοι εγκληματίες μέλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, να έχουν στέψει με επιτυχία τα διαβολικά σχέδια τους με αποτέλεσμα να έχει συντελεστεί σε βάρος μου και της Οικογενείας μου ανείπωτη καταστροφή, παρόλα αυτά εγώ να έχω υπηρετήσει με αυταπάρνηση την πατρίδα, ως πράκτορας της ΕΥΠ στην Τουρκία και αλλού, και να πρέπει να ζω με το κεφάλι χαμηλωμένο στην ντροπή.
Μου τα έχετε πάρει όλα, δεν θα σας αφήσω όμως να μου πάρετε και το όνομα, την τιμή και υπόληψή μου, σήμερα γι' αυτό είμαι έτοιμος για όλα.
Ως εδώ και μη παρέκει!

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ κας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ
του Εμμανουήλ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ του Αθανασίου

ΚΑΤΑ

(1) του Ιωάννη ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ του Διαμαντή και της Μαρίας, συμβούλου επιχειρήσεων, προέδρου του Δ.Σ. και διευθύνοντος συμβούλου της (εδρεύουσας στο δημοτικό διαμέρισμα Ατταβύρου του Δήμου Ρόδου και νόμιμα εκπροσωπούμενης) ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.» (αριθμός Μ.Α.Ε. 36580/080/Β/96/0039, αριθμός ΓΕΜΗ 071986120000 και Α.Φ.Μ. 094388630), κατοίκου Καλλιθέας – Αττικής (οδός Σκρά, αρ. 26),
(2) του Μιλτιάδη – Μιχαήλ ΒΑΓΓΕΡ του Αντωνίου και της Αννίτσας, εμπόρου, αντιπροέδρου του Δ.Σ. (μη εκτελεστικού μέλους) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.», κατοίκου Βουλιαγμένης – Αττικής (οδός Θάλειας, αρ. 11),
(3) της Αριάδνης ΓΙΑΡΑΜΑΝΗ του Γεωργίου και της Μαρίας, ιδιωτικής υπαλλήλου, (μη εκτελεστικού) μέλους του Δ.Σ. της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.», κατοίκου Νέας Σμύρνης – Αττικής (οδός Υπερείδου, αρ. 8−10),
(4) κάθε μετόχου (και κυρίως του Δήμου Ρόδου) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.», που υπέγραψε το από 30/06/2014 πρακτικό της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εν λόγω εταιρείας,
(5) του Ηλία ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ, προϊσταμένου της Υπηρεσίας Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, (οδός Γρηγορίου Λαμπράκη, αρ. 8),
(6) του Werner SCHMELCHER (Βέρνερ ΣΧΜΕΛΣΕΡ), στελέχους επιχειρήσεων [«ABB AG», «ΑΒΒ Calor Emag Schaltanlagen AG», που εδρεύουν στο Μανχάιμ της Γερμανίας, (Kallstadter Str. 1 D-68309)], αγνώστων λοιπών στοιχείων σ’ εμένα αλλά γνωστών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου,
(7) της Σεβαστής ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, λογίστριας, κατοίκου Ρόδου – Δωδεκανήσου,
(8) κάθε νόμιμου εκπροσώπου – υπεύθυνου του Δήμου Ρόδου από το 2011 και έπειτα και κάθε εντεταλμένου από το Δήμο Ρόδου από το 2011 και έπειτα που συμμετείχε στις Τακτικές και Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.»,
(9) κατά οποιουδήποτε υπεύθυνου της ΠΕ Δωδεκανήσου για τον έλεγχο και την υπογραφή του με αρ. 169/05/05/2015 εγγράφου Ελέγχου της ΠΕ Δωδεκανήσου (δηλ. του Τμήματος Εμπορίου Δωδεκανήσου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που στεγάζεται - εδρεύει στη Ρόδο - Δωδεκανήσου, οδός Γ. Μαύρου, αρ. 2) και
(10) κατά παντός υπευθύνου, για οποιοδήποτε από τα καταγγελλόμενα στην παρούσα ποινικά αδικήματα καθώς και για όσα προκύψουν κατά την πορεία της διερεύνησής της.-
------------ * ------------
            Αξιότιμη κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου,
παρόλο που τα λεγόμενα και οι ισχυρισμοί καθενός κρίνονται ως προς την αξιοπιστία τους και από το ιστορικό – παρελθόν αυτού που τους προβάλλει, θα επιθυμούσα να αξιολογήσετε όσα εκθέτω στη συνέχεια της παρούσας όσο γίνεται πιο αντικειμενικά και ανεξάρτητα από το (δικαστικό ειδικότερα) ιστορικό μου, για το οποίο πολλά θα μπορούσαν να μου καταλογίσουν και ακόμη περισσότερα θα μπορούσα να αντιλέξω – εκθέσω αλλά (επειδή κάτι τέτοιο παρέλκει στην παρούσα) θα περιορισθώ στο εξής: Υπήρξα αντικείμενο ενοχοποίησης από μία εγκληματική οργάνωση που περιλαμβάνει αυτούς που τώρα λυμαίνονται την περιουσία, τους κόπους και τις προσπάθειές μου καθώς και αυτούς που τους βοήθησαν να το επιτύχουν [κάποιοι μάλιστα εξ αυτών "πουλώντας" με παρά την αντίθετη ηθική ή/και νομική υποχρέωσή τους, γι’ αυτούς όμως θα μιλήσω σε επόμενη έγκλησή μου], εγκληματική οργάνωση η οποία αφού πρώτα με ενοχοποίησε στη συνέχεια (κατά την επιεικέστερη αλλά, δυστυχώς, όχι επικρατέστερη για το δικαστικό μας σύστημα εκτίμηση – εκδοχή) με κατέστησε θύμα δικαστικής πλάνης, παραπλανώντας τη Δικαιοσύνη για να επιτευχθούν οι εγκληματικοί σκοποί της!
            Οι δε παρανομίες των φυσικών και νομικών προσώπων που συνέστησαν την εγκληματική αυτή οργάνωση, που η Δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της επιδεικτικά αγνόησαν (…), "νομιμοποιήθηκαν" μετέπειτα (σίγουρα με πολιτική ή/και δικαστική κάλυψη) παρόλο που ακόμη και σήμερα δεν πληρούν τους όρους του νόμου (βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 1).
            Είχε βέβαια εν τω μεταξύ επιτευχθεί ο στόχος τους που δεν ήταν άλλος από το να βγάλουν το μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους από τη μέση: Εμένα, δηλ. το μοναδικό που κατήγγειλε το πλήθος των παράνομων πράξεών τους! Ο τρόπος για να με βγάλουν από τη μέση: Η καταρράκωση της προσωπικής και οικογενειακής μου ζωής, τιμής, υπόληψης και κατάστασης (τόσο από οικονομική όσο και από κάθε άλλη άποψη)!
            Όταν δε στο παρελθόν προχώρησα σε (πληθώρα) μηνυτήριων αναφορών και καταγγελιών, συνοδευόμενων μάλιστα από πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για την τέλεση εγκλημάτων (αποδεικτικών στοιχείων που υπερκάλυπταν τις από το νόμο απαιτούμενες αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικών διώξεων), μόνο μία (1) από αυτές φάνηκε να "προχωρά", έστω και μετά από πέντε (5) ολόκληρα χρόνια από την κατάθεση – άσκησή της (έχοντας μάλιστα δει και το φως της δημοσιότητας, δια των τοπικών Μ.Μ.Ε.), σήμερα όμως και αυτής η τύχη αγνοείται (βλ. συνημμένα σχετικά με αρ. 2 και 3)!
            Συγκαλύπτονται (και εξυπηρετούνται…) έκτοτε κατά πάγιο τρόπο, ο οποίος αποτελείπραγματικό σκάνδαλο και συνάμα άνιση μεταχείριση και σοβαρή παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων (!), οι παρανομίες τους σε βάρος δικό μου και της αλήθειας (δηλ. των πραγματικών γεγονότων)!
            Έχουν δε τόσο αποθρασυνθεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που με ενέπλεξαν στη σκευωρία που "έστησαν" σε βάρος μου, από τα διαδοχικά πλήγματα που παρέσυραν (στην καλύτερη αλλά, δυστυχώς, λιγότερο πιθανή περίπτωση...) τη Δικαιοσύνη να μου καταφέρει, ώστε δεν αισθάνονται πλέον καμία ανάγκη να προσέχουν και έτσι ολισθαίνουν σε σφάλματα που αφενός επιβεβαιώνουντα όσα έχω διαχρονικά ισχυρισθεί μέχρι σήμερα ενώπιον των Ελληνικών και Διεθνών Δικαστικών Αρχών και αφετέρου φανερώνουν νέα ποινικά αδικήματα που τέλεσαν αυτοί σε βάρος μου!
            Τα εν λόγω ποινικά αδικήματα, την ιστορική και νομική βάση των οποίων θα αναλύσω αμέσως στη συνέχεια, αφορά η παρούσα έγκληση – μηνυτήρια αναφορά μου.
           
(1’) ΙΣΤΟΡΙΚΟ
            Πληροφορήθηκα πρόσφατα από συναδέλφους μου στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) ότι το όνομά μου έχει χρησιμοποιηθεί (εν αγνοία μου, φυσικά) από άτομα σχετιζόμενα άμεσα και έμμεσα με την ανώνυμη εταιρεία (που αποτέλεσε άλλωστε και το μήλο της έριδος) με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.» [αριθμός Μ.Α.Ε. 36580/080/Β/96/0039, αριθμός ΓΕΜΗ 071986120000 και Α.Φ.Μ. 094388630], η οποία εδρεύει στο δημοτικό διαμέρισμα Ατταβύρου του Δήμου Ρόδου.
            Όπως προκύπτει αδιαμφισβήτητα αφενός από τον περιεχόμενο στο από 24/11/2014 και με αριθμό 12620 φύλλο της ΕτΚ (τεύχος Α.Ε., Ε.Π.Ε. & Γενικού Εμπορικού Μητρώου) ισολογισμό της 31/12/2013 της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» (βλ. συνημμένοσχετικό με αρ. 4), αφετέρου δε από την περιεχόμενη στο από 27/07/2015 και με αριθμό 3853 φύλλο της ΕτΚ (τεύχος Καταχώρησης Πράξεων & Στοιχείων Λοιπών Φορέων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα)ανακοίνωση της 23/07/2015 καταχώρησης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» (βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 5) – των οποίων επίσημα ηλεκτρονικά αντίγραφα έλαβα ηλεκτρονικά (download) από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΕτΚ) και τα βεβαίωσε – πιστοποίησε Συμβολαιογράφος – με εμφανίζουν, ειδικότερα, όχι μόνο να είμαι εν έτει 2013 (!) ενεργός Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας αλλά και να έχω συνυπογράψει τις ετήσιές της οικονομικές καταστάσεις χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας, ονόματι Βέρνερ ΣΧΜΕΛΣΕΡ!
            Αξίζει στο σημείο αυτό να τονισθεί ότι: (1) Τις προαναφερθείσες ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013 τις έχουν εγκρίνει οι μέτοχοι της εν λόγω εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Ρόδου (καθόσον είναι μέτοχός της με ποσοστό 10%)!(2) Τον προαναφερθέντα αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας, ονόματι Βέρνερ ΣΧΜΕΛΣΕΡ, είχα ήδη μηνύσει από το Μάρτιο του 2008 (βλ. σχετικό με αρ. 2).
            Η έγκριση αυτή έλαβε χώρα στις 30/06/2014 και καταχωρήθηκε (βλ. προαναφερθέν συνημμένο σχετικό με αρ. 5) στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) στις 23/07/2015 με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 389130.
            Ο προαναφερθείς γερμανός αξιωματούχος ανήκει στο δυναμικό του ομίλου των γερμανικών εταιρειών «ABB AG», «ABB Understurzungseinrichtung GmbH» και «ΑΒΒ New Ventures GmbH», εταιρείες γνωστές στο παγκόσμιο (ξεκινώντας από το αμερικανικό FBI και όχι μόνο...) στερέωμα των διωκτικών και δικαστικών αρχών για απάτες, χρηματισμούς κυβερνητικών αξιωματούχων κ.α. (ενδεικτικά και μόνο βλ. συνημμένα σχετικά με αρ. 6, 7, 8 και 9).
            Όλα τα προαναφερθέντα, πλήρως αποδεδειγμένα και μη επιδεχόμενα ανταπόδειξης, συνέβησαν (μεθοδευμένα, παράνομα και εγκληματικά σε βάρος μου) στο όνομα και για λογαριασμό μου όχι μόνο χωρίς να τα γνωρίζω και χωρίς να έχω υπογράψει ή αποδεχθεί ο,τιδήποτε σχετικό αλλά περαιτέρω μη έχοντας ουδεμία επαφή ή σχέση με την προαναφερθείσα εταιρεία ή με εκπροσώπους της, καθώς κάθε σχέση μου (με αυτήν και αυτούς) είχε διαρρηχθεί εδώ και πάρα πολλά έτη μετά τη μεθοδευμένη εκ μέρους τους καταστροφή της ζωής μου!
            Δεν είχα, ειδικότερα, την παραμικρή σχέση με τη διαχείρισή της εν λόγω εταιρείας και καμία ενημέρωση, επαφή ή γνώση σχετικά με τις δραστηριότητές της ήδη από το έτος 2005 αφού: (1) Όπως αποδεικνύεται από τη με αριθμό 313/2005 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, δυνάμει της οποίας ορίστηκε τότε προσωρινό Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας (Φ.Ε.Κ. 3530/31.05.2005, σελ. 6 και θέμα 14 – βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 10), είχαν φροντίσει να μου αφαιρεθεί η διοίκηση της εν λόγω εταιρείας (με την παράδοση του έργου…), (2) το δε νέο Δ.Σ., δυνάμει του από 11/05/2005 πρακτικού του, συγκροτήθηκε σε σώμα.
            Η σύνθεση του προαναφερθέντος Δ.Σ. άλλαξε ξανά δυνάμει της από 09/07/2005 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων (Ε.Γ.Σ.Μ.) της εταιρείας (Φ.Ε.Κ. 9288/29.08.2005, σελ. 3 και θέμα 6 – βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 11), σύνθεση στην οποία και πάλι δε μετέχω – δεν έχω καμία σχέση μαζί της!
            Δυνάμει δε της από 21/07/2005 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων (Γ.Σ.Μ.) της εταιρείας αποφασίσθηκε και πιστοποιήθηκε (ξανά...) η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (Α.Μ.Κ.) της για ποσό ύψους εννέα εκατομμυρίων ογδόντα έξι χιλιάδων έντεκα ευρώ και είκοσι λεπτών (9.086.011,20 € - Φ.Ε.Κ. 10460/03.10.2005, σελ. 2 και θέμα 1 – βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 12), παρόλο που αυτή είχε αρχικά πιστοποιηθεί πολύ προγενέστερα (βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 17), επρόκειτο δηλ. γιαεικονική Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (Α.Μ.Κ.)!
            Απορίας άξιο είναι: (1) Πώς η Α.Μ.Κ. που περιγράφεται στο Φ.Ε.Κ. 10460/03.10.2005 (σελ. 2 και θέμα 1 – βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 12) επαναλαμβάνεται αυτούσια το 2002 (βλ. από 13/08/2002 και με αριθμό 8608 φύλλο της ΕτΚ, σελ. 2/αρ. 2 και σελ. 4/αρ. 6 – συνημμένο σχετικό με αρ. 17); Η πρώτη (1η) – σχετικό με αρ. 12 (και χρονικά μεταγενέστερη) είναι ύψους 9.086.011,20 € και επομένως ισόποση (x 340,75 δρχ/€ = ) των 3.096.058.316,4 δραχμών ενώ η δεύτερη (2η) – σχετικό με αρ. 17 (και χρονικά προγενέστερη) είναι ύψους 3.096.800.000 €. Πρόκειται σαφέστατα για ακριβώς την ίδιαΑ.Μ.Κ. Μία, τουλάχιστον, από τις δύο (2) προαναφερθείσες ταυτόσημες Α.Μ.Κ. είναι ψεύτικη – εικονική!!! (2) Που είναι η διαφορά των (3.096.800.000 δρχ. - 3.096.058.316,4 δρχ. = ) 741.683,60 δραχμών; Μάλλον τόσα χρειάστηκαν για να γιορτάσουν σε κάποιο πανάκριβο εστιατόριο τις αλητείες τους σε βάρος μου οι υπαίτιοι..!
            Είναι ολοφάνερος ο χρονικά προγενέστερος σχεδιασμός και η συμμετοχή σε αυτόν όλων των εμπλεκομένων (πλην εμού), συμπεριλαμβανομένων του Δήμου Ρόδου και των γερμανικών εταιρειών «ABB AG», «ABB Understurzungseinrichtung GmbH» και «ΑΒΒ New Ventures GmbH»!
            Αποδεικνύεται δε ειδικά για το Δήμο Ρόδου, από την αλληλογραφία μεταξύ αυτού και των προαναφερθεισών γερμανικών εταιρειών [βλ. από 22/10/2007 επιστολή πληρεξουσίου δικηγόρου των γερμανικών εταιρειών, με αφορμή τη γενόμενη για πρακτικούς λόγους (βλ. αρχική παράγραφο αυτής της σελίδας και σχετικό με αρ. 17) προαναφερθείσα εικονική Α.Μ.Κ., προς τον τότε Δήμο Ατταβύρου (και μετέπειτα Δήμο Ρόδου) – συγκεκριμένα προς το Δήμαρχο Ατταβύρου, Νικόλαο Τσουκαλά του Εμμανουήλ, ο οποίος αργότερα διατέλεσε και Αντιδήμαρχος Ρόδου επί των Οικονομικών], η οποία παρελήφθη από το Δήμο στις 31/10/2007 και έλαβε αρ. πρωτοκόλλου 3348 (βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 13), ότι ο Δήμος Ρόδου ουδέποτε είχε τα απαραίτητα κεφάλαια (908.601,12 €) που αναλογούν στο μερίδιο που αντιπροσώπευαν οι μετοχές της εταιρείας που κατείχε (10%).
            Με τα περισσότερα δε, αν όχι όλα, από τα φυσικά πρόσωπα που (μετά τη με εγκληματικές, ουσιαστικά, ενέργειες απομάκρυνσή μου από την εν λόγω εταιρεία) έχουν διατελέσει μέλη του Δ.Σ. της έχουμε αλληλομηνυθεί.
            Είναι κατά λογική, επομένως, συνέπεια αδιανόητο να έχω ή να θέλω να έχω σχέση εγώ με αυτά! Δηλ. με πρόσωπα που εμπλέκονται (είτε ως στελέχη νομικών προσώπων είτε ως φυσικά πρόσωπα) σε πλήθος εγκληματικών δραστηριοτήτων, τις οποίες εγώ (και όχι μόνο) έχω ήδη καταγγείλει επώνυμα (βλ. και σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 14/07/2014 η Βουλευτής της Βουλής των Ελλήνων, κα Ραχήλ Μακρή – συνημμένο σχετικό με αρ. 14).
            Εκ των προαναφερθέντων (και ειδικά από την εδώ και πάρα πολλά έτη ουδεμία επαφή ή σχέση μου με την προαναφερθείσα εταιρεία ή με τους εκπροσώπους της) συνάγεται με βεβαιότητα ότι η εμφάνισή μου εν έτει 2013 (!) ως ενεργού Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας αλλά και ως συνυπογράψαντος τις ετήσιές της οικονομικές καταστάσεις χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013 δεν είναι λάθος (δηλ. αμέλεια) αλλά εσκεμμένη ενέργεια της προαναφερθείσας εταιρείας, των εκπροσώπων της αλλά και όσων ανήκουν στην εγκληματική οργάνωση που μου κατέστρεψε τη ζωή!
            Η δε επιφόρτισή μου με καθήκοντα πράκτορα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) με υποχρέωσε για πολύ μεγάλη χρονική περίοδο (στην οποία συμπεριλαμβάνεται, τουλάχιστον, και η επίδικη) να βρίσκομαι σε συγκεκριμένα και μάλιστα απομακρυσμένα γεωγραφικά μέρη της υφηλίου, γεγονός που από μόνο του αποκλείει κάθε δυνατότητα επαφής μου ή σχέσης μου με την προαναφερθείσα εταιρεία ή με τους εκπροσώπους της.
            Σκοπός τους, όπως έχει αποδειχθεί πλέον, αφενός να με απαξιώσουν εντελώς, φορτώνοντάς μου τα δικά τους νέα ποινικά αδικήματα [ένας Θεός ξέρει μόνο τι "σκελετοί" θα βρεθούν μετά από ενδελεχή έλεγχο από ειδικούς – πραγματογνώμονες των εν λόγω ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013 (αλλά και των υπολοίπων, σε βάθος δεκαετίας, τουλάχιστον)] και αφετέρου να απαλλαχθούν οι ίδιοι από τα προαναφερθέντα νέα ποινικά αδικήματα που διέπραξαν!

(2’) ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ
            Οι τρεις πρώτοι (δηλ. με α/α 1, 2 και 3) εγκαλούμενοι – μέλη του Δ.Σ. της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.» νομιμοποιούνται παθητικά, ειδικότερα, δυνάμει του από 10/11/2012 πρακτικού της Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας (που καταχωρήθηκε στις 15/02/2013 με αριθμό 35590), από το οποίο συνάγεται ότι εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. της εταιρείας, και του από 10/11/2012 πρακτικού του Δ.Σ. της εταιρείας (καταχωρήθηκε στις 15/02/2013 με αριθμό 35591), από το οποίο συνάγεται ότι το Δ.Σ. που εκλέχθηκε από την προαναφερθείσα Γ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και του χορηγήθηκαν δικαιώματα εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρείας (βλ. από 06/03/2013 και με αρ. φύλλου 1533 τεύχος Α.Ε. - Ε.Π.Ε. και Γενικού Εμπορικού Μητρώου της ΕτΚ – συνημμένο σχετικό με αρ. 15).
            Η παθητική νομιμοποίηση κάθε μετόχου (τυπικά εγκαλούμενου με α/α 4) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.» προκύπτει καθόσον δυνάμει του από 30/06/2014 πρακτικού της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εν λόγω εταιρείας οι μέτοχοι ενέκριναν τις (ήδη επίδικες) ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης από 01/01/2013 έως 31/12/2013 (βλ. από 27/07/2015 και με αρ. φύλλου 3853 Τεύχος Καταχώρισης Πράξεων και Στοιχείων Λοιπών Φορέων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα – συνημμένο σχετικό με αρ. 5).
            Έχω βάσιμες πληροφορίες ότι η παρουσιαζόμενη (από την ίδια την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.») στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.), στις Δικαστικές Αρχές και στο Υπουργείο Ανάπτυξης εικόνα μετοχολογίου αυτής είναι άκρως διαφορετική από την εμφανιζόμενη (πάλι από την ίδια την εταιρεία) εικόνα μετοχολογίου της προς τη Δ.Ο.Υ. Ρόδου, το Υπουργείο Οικονομίας και τη Διεύθυνση Εμπορίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
            Είναι δηλ. άκρως ενδεχόμενο ότι στην έρευνά σας (εάν δε συγκαλυφθεί και αυτή η μήνυση…) να προκύψουν ως μέτοχοι πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με το πραγματικό μετοχολόγιο της εν λόγω εταιρείας εδώ και πάρα πολύ καιρό (π.χ. τα μέλη της οικογένειάς μου). Σας δηλώνω ρητά και ανεπιφύλακτα ότι σε καμία περίπτωση η μήνυσή μου αυτή δεν αφορά (ούτε και θα μπορούσε να αφορά άλλωστε!) αυτά τα πρόσωπα!
            Η παθητική νομιμοποίηση του πέμπτου (5ου) από τους εγκαλούμενους βασίζεται στο ότι αυτός, εξουσιοδοτημένος προς αυτό, προέβη (Βλ. από 27/07/2015 και με αρ. φύλλου 3853 Τεύχος Καταχώρισης Πράξεων και Στοιχείων Λοιπών Φορέων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα – συνημμένοσχετικό με αρ. 5) στη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. της ανακοίνωσης ότι στις 23/07/2015 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), με κωδικό αριθμό καταχώρισης 389130, το από 30/06/2014 πρακτικό της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.», με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.» και με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 71986120000, δια του οποίου εγκρίθηκαν οι (επίδικες πλέον) ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης από 01/01/2013 έως 31/12/2013.
            Ο έκτος (6ος) εγκαλούμενος, όπως έχω ήδη περιγράψει στο ιστορικό της παρούσας, νομιμοποιείται παθητικά καθότι εμφανίζεται να έχει συνυπογράψει, ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας, μ’ εμένα τις (επίδικες πλέον) ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013 (βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 4).
            Η έβδομη (7η) εγκαλούμενη, όπως έχω ήδη περιγράψει στο ιστορικό της παρούσας, νομιμοποιείται παθητικά καθότι εμφανίζεται να έχει υπογράψει ως λογίστρια τις (επίδικες πλέον) ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013 (βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 4).
            Η παθητική νομιμοποίηση κάθε νόμιμου εκπροσώπου – υπεύθυνου του Δήμου Ρόδου καθώς και κάθε εντεταλμένου του Δήμου Ρόδου να συμμετάσχει στις Τακτικές και Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» και με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.» (τυπικά εγκαλούμενου με α/α 8) προκύπτει καθόσον με τη ψήφο έγκρισης αυτού στις (επίδικες) ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης 01/01/2013 έως 31/12/2013, τουλάχιστον, νομιμοποίησε την εμπλοκή του ονόματός μου σε αυτές, με όλες τις νόμιμες συνέπειες που αυτό είχε (βλ. ιστορικό παρούσας και σχετικό με αρ. 5).
            Η παθητική νομιμοποίηση κατά οποιουδήποτε υπεύθυνου (τυπικά εγκαλούμενου με α/α 9) για τον έλεγχο και την υπογραφή του με αρ. 169/05/05/2015 εγγράφου Ελέγχου της ΠΕ Δωδεκανήσου (δηλ. του Τμήματος Εμπορίου Δωδεκανήσου, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που στεγάζεται – εδρεύει στη Ρόδο – Δωδεκανήσου, οδός Γ. Μαύρου, αρ. 2), προκύπτει από το ότι με το εν λόγω έγγραφο δόθηκε επίφαση νομιμότητας στις (επίδικες πλέον) ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013, επίφαση απαραίτητη για την ολοκλήρωση των πράξεων του πέμπτου (5ου) από τους εγκαλούμενους: Δηλ. τη δημοσίευση στο από 27/07/2015 και με αρ. φύλλου 3853 Τεύχος Καταχώρισης Πράξεων και Στοιχείων Λοιπών Φορέων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (βλ. συνημμένο σχετικό με αρ. 5) της ανακοίνωσης ότι στις 23/07/2015 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), με κωδικό αριθμό καταχώρισης 389130, το από 30/06/2014 πρακτικό της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.», με το διακριτικό τίτλο «ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε.» και με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 71986120000, δια του οποίου εγκρίθηκαν οι (επίδικες πλέον) ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσης από 01/01/2013 έως 31/12/2013.
            
(3’) ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ – ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ
(Α’) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΑΤΗ
            Ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 187 §§ 1 εδ. α’, 2, 3 εδ. α’ και 5 (εγκληματική Οργάνωση/Συμμορία) του Π.Κ.: «1.- Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα ... 374 (Διακεκριμένες περιπτώσεις Κλοπής), 375 (Υπεξαίρεση), ... 386 (Απάτη) ... 2.- Όποιος παρέχει ουσιώδεις πληροφορίες ή υλικά μέσα, με σκοπό να διευκολύνει ή να υποβοηθήσει οργάνωση της προηγούμενης παραγράφου για τη διάπραξη των επιδιωκόμενων από αυτή κακουργημάτων, τιμωρείται με Κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. 3.- Όποιος διευθύνει την οργάνωση της πρώτης παραγράφου τιμωρείται με Κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. ... 5.- Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της παραγράφου 1, ενώνεται με άλλον για να διαπράξει κακούργημα (συμμορία), τιμωρείται με Φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. Με Φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών τιμωρείται ο υπαίτιος, αν η κατά το προηγούμενο εδάφιο ένωση έγινε για τη διάπραξη πλημμελήματος το οποίο τιμωρείται με Φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και με το οποίο επιδιώκεται οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος ή …».
            Ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 372 § 1 (κλοπή) του Π.Κ.: «1.- Όποιος αφαιρεί ξένο (ολικά ή εν μέρει) κινητό πράγμα από την κατοχή άλλου με σκοπό να το ιδιοποιηθεί παράνομα, τιμωρείται με Φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και αν το αντικείμενο της κλοπής είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας με Φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.».
            Ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 374 περ. ε’ (διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής) του Π.Κ.:«Η κλοπή τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών: ... ε) αν η πράξη τελέστηκε από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές … κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια ή αν η συνολική αξία των αντικειμένων της κλοπής υπερβαίνει το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ.».
            Όπως ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 375 §§ 1 και 2 (υπεξαίρεση) του Π.Κ.: «1.- Όποιος ιδιοποιείται παρανόμως ξένο (ολικά ή εν μέρει) κινητό πράγμα που περιήλθε στην κατοχή του με οποιονδήποτε τρόπο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και, αν το αντικείμενο της υπεξαίρεσης είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, με Φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους. Αν η συνολική αξία υπερβαίνει το ποσό των εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ, ο υπαίτιος τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. 2.- Αν πρόκειται για αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που το έχουν εμπιστευθεί στον υπαίτιο λόγω ανάγκης ή λόγω της ιδιότητάς του ως εντολοδόχου, … ή διαχειριστή ξένης περιουσίας, ο υπαίτιος τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Αν το συνολικό αντικείμενο της πράξης του προηγούμενου εδαφίου υπερβαίνει σε ποσό τα εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ, τούτο συνιστά επιβαρυντική περίπτωση.».
            Ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 386 §§ 1 και 3 (απάτη) του Π.Κ.: «1.- Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με Φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. ... 2.- Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών: α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ ή β) αν το περιουσιακό όφελος ή η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ.».
            Είναι βέβαιο ότι φυσικά πρόσωπα – στελέχη που ανήκουν τόσο στο δυναμικό της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» όσο και στο δυναμικό των γερμανικών εταιρειών «ABB AG», «ABB Understurzungseinrichtung GmbH» και «ΑΒΒ New Ventures GmbH» (στα συμφέροντα των οποίων ανήκει και η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.»), υπό την καθοδήγηση και το σχεδιασμό της διεύθυνσης των εν λόγω εταιρειών (συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Ρόδου), με εμφάνισαν όχι μόνο να είμαι εν έτει 2013 (!) ενεργός Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας αλλά και να έχω συνυπογράψει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης περιόδου από 01/01/2013 έως 31/12/2013, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας, ονόματι Βέρνερ ΣΧΜΕΛΣΕΡ!
            Είναι, επίσης, βέβαιο ότι σκοπός τους ήταν αφενός να με απαξιώσουν εντελώς, φορτώνοντάς μου τα δικά τους νεότερα ποινικά (οικονομικής – διαχειριστικής φύσης και όχι μόνο) αδικήματα, και αφετέρου να ξεφορτωθούν οι ίδιοι τα προαναφερθέντα νέα ποινικά αδικήματα που διέπραξαν!
            Τα εν λόγω πρόσωπα [κάποια από τα οποία υποδεικνύω ήδη με την παρούσα, άλλα που είτε θα προκύψουν κατά την προδικασία είτε θα τα υποδείξω εγώ (με αποδείξεις, όπως πάντοτε) στην πορεία αυτής (υπενθυμίζω ότι ποτέ δε μου έλειψαν οι αποδείξεις, δυστυχώς όμως, ουδέποτε μου έλλειψαν και οι σε βάρος μου πολιτικές και άλλες παρεμβάσεις…)] συγκρότησαν δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα τριών ή περισσότερων προσώπων (οργάνωση), δια της δράσης της οποίας επιδίωξαν (και όπως αποδεικνύεται) συνεχίζουν να επιδιώκουν τη διάπραξη εναντίον εμού (και ίσως και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.») περισσότερων κακουργημάτων των άρθρων 374 (διακεκριμένη περίπτωση κλοπής), 375 (υπεξαίρεση) και 386 (απάτη) του Π.Κ.
            Εντός αυτής της οργάνωσης κάποια από τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτή τη διεύθυναν και κάποια άλλα παρείχαν ουσιώδεις πληροφορίες ή υλικά μέσα, με σκοπό να διευκολυνθεί ή να υποβοηθηθεί η διάπραξη των επιδιωκόμενων εγκλημάτων (βλ. διατάξεις άρθρου 187 §§ 1 εδ. α’, 2 και 3 εδ. α’ του Π.Κ.).
            Τα ίδια προαναφερθέντα πρόσωπα, εντελώς επικουρικά και μόνο, για την περίπτωση που ήθελε κριθεί ότι δε συνέστησαν οργάνωση, απλά ενώθηκαν (συμμορία) για να διαπράξουν κακούργημα ή πλημμέλημα (το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και με το οποίο επιδιώκεται οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος – βλ. διάταξη άρθρου 187 § 5 του Π.Κ.).
            Μεταξύ των εγκλημάτων που τα προαναφερθέντα πρόσωπα διέπραξαν, κάτι που θα αποδειχθεί μετά βεβαιότητας κατά την προδικασία και σίγουρα μετά από πραγματογνωμοσύνη λογιστικής – οικονομικής διαχείρισης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.», είναι σύμφωνα με τα προαναφερθέντα και τα εξής: (1) Η αφαίρεση (κλοπή), κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, οικονομικών ποσών ιδιαίτερα υψηλών [των οποίων η συνολική αξία άνετα και σίγουρα υπερβαίνει το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ] από την κυριότητα και κατοχή της εταιρείας, με σκοπό παράνομης ιδιοποίησης εκ μέρους τους (βλ. διατάξεις άρθρων 372 § 1 & 374 περ. ε’ του Π.Κ.) ή/και (2) η παράνομη ιδιοποίηση (υπεξαίρεση) οικονομικών ποσών, κυριότητας της εταιρείας τα οποία είχαν περιέλθει με οποιοδήποτε τρόπο στην κατοχή τους, ιδιαίτερα υψηλών [των οποίων η συνολική αξία άνετα και σίγουρα υπερβαίνει το ποσό των εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ], τα οποία σε κάποια εκ των προαναφερθέντων προσώπων (τουλάχιστον) σίγουρα η εταιρεία τα είχε εμπιστευθεί λόγω της ιδιότητάς τους ως εντολοδόχων ή διαχειριστών (βλ. διατάξεις άρθρου 375 §§ 1 και 2 του Π.Κ.) και (3) η κατ’ επάγγελμα ή/και κατά συνήθεια, με σκοπό την αποκομιδή από τους ίδιους ή τρίτους παράνομου περιουσιακού οφέλους, πρόκληση ιδιαίτερα μεγάλης βλάβης [που σίγουρα υπερβαίνει το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ] ξένης περιουσίας (της εν λόγω εταιρείας αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου – με τη μορφή της φοροδιαφυγής για το τελευταίο) πείθοντας τρίτους (μετόχους, Ελληνικό Δημόσιο τόσο ως φοροεισπρακτικού μηχανισμού όσο και ως Δικαστικής Εξουσίας), δια της δημοσίευσης σε φύλλο της ΕτΚ στοιχείων ψευδών (δηλ. με την εν γνώσει των μηνυομένων παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή/και την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων), είτε να μην εξετασθούν (παράλειψη) η αλήθεια των δημοσιευθέντων οικονομικών μεγεθών της εν λόγω εταιρείας είτε (εφόσον εξετασθεί η αλήθεια των μεγεθών αυτών) οι νέες οικονομικές αμαρτίες των δημοσιευθέντων οικονομικών μεγεθών της εν λόγω εταιρείας να φορτωθούν στον υποφαινόμενο (πράξη – βλ. διατάξεις άρθρου 386 §§ 1 και 3 του Π.Κ. γιααπάτη).

(Β’) ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ
            Ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 220 §§ 1 και 2 (υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης) του Π.Κ.: «1.-Όποιος πετυχαίνει με εξαπάτηση να βεβαιωθεί σε δημόσιο έγγραφο αναληθώς περιστατικό που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες, καθώς και όποιος χρησιμοποιεί τέτοια ψευδή βεβαίωση για να εξαπατήσει άλλον σχετικά με το περιστατικό αυτό, τιμωρείται με Φυλάκιση τριών μηνών μέχρι δύο ετών, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατά τις διατάξεις για την ηθική αυτουργία. 2.- Αν όμως υπάρχουν οι όροι του άρθρου 216 παρ. 3, επιβάλλεται Φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.».
            Ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 216 § 3 εδ. α’ (πλαστογραφία) του Π.Κ.: «3.- Αν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων (παράγραφοι 1 - 2) σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών, εάν το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ.».
            Τα ίδια προαναφερθέντα πρόσωπα πέτυχαν, με τη δημοσίευση των εν λόγω οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2013 σε φύλλο της ΕτΚ, να βεβαιωθεί με εξαπάτηση σε δημόσιο έγγραφο(το οποίο ενδεχόμενα και να έχουν χρησιμοποιήσει με αντίστοιχο τρόπο) αναληθώς περιστατικό που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες (και αδιαμφισβήτητα έχει, ειδικά στην περίπτωσή μου, σε βάρος μου! - βλ. διάταξη άρθρου 220 § 1 Π.Κ.).
            Με την προαναφερθείσα δημοσίευση σε φύλλο της ΕτΚ, σε κάθε περίπτωση, τα μηνυόμενα πρόσωπα μετά βεβαιότητας σκόπευαν να προσπορίσουν στον εαυτό του ή σε άλλους περιουσιακό όφελος βλάπτοντας εμένα ή/και την εταιρεία, με το συνολικό όφελος ή/και τη συνολική ζημία να υπερβαίνουν το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ (βλ. διάταξη άρθρων 220 § 2 και 216 § 3 εδ. α’ Π.Κ.).

(4’) ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ
            Για όποιο από τα καταγγελλόμενα με την παρούσα ποινικό αδίκημα απαιτείται από τον ποινικό νόμο έγκληση, η παρούσα επέχει θέση έγκλησης.
            Για όποιο από τα καταγγελλόμενα με την παρούσα ποινικό αδίκημα απαιτείται από τον ποινικό νόμο προσωπικό έννομο συμφέρον και τυχόν δε μου αναγνωρισθεί τέτοιο, η παρούσα επέχει θέση μηνυτήριας αναφοράς.

(5’) ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΜΟΥ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
            Μου προξένησαν οι προαναφερθείσες πράξεις των εγκαλούμενων μεγάλη στεναχώρια και κατά συνέπεια ηθική βλάβη!
            Κι αυτό γιατί, σε συνέχεια των προηγούμενων εγκληματικών ενεργειών τους σε βάρος μου, προσπαθούν με τις καταγγελλόμενες με την παρούσα παράνομες, άδικες και εγκληματικές πράξεις τους εναντίον μου να «αποτελειώσουν» το όνομα μου, την επαγγελματική φήμη μου, και την υπόληψή μου, προσπαθώντας να με στιγματίσουν για άλλη μία φορά και να προκαταλάβουν τις όποιες προσπάθειές μου για ορθή απονομή της Δικαιοσύνης στις ανοικτές υποθέσεις μου!

(6’) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑΣ
            Την παρούσα κοινοποιώ:
1)    Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
2)    Στον Επιθεωρητή Εφετείου Δωδεκανήσου (έτους 2015 – 2016), κ. Χριστόφορο ΚΟΣΜΙΔΗ, Αρεοπαγίτη (ή όποιον άλλο κατέχει τη συγκεκριμένη θέση επιθεωρητή για το Εφετείο Δωδεκανήσου).
3)    Στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

(7’) ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΣΧΕΤΙΚΑ
            Προς επίρρωση των ισχυρισμών μου επικαλούμαι τα κάτωθι έγγραφα, τα οποία και προσκομίζω με την παρούσα έγκλησή μου:
1)    Το από 31/08/2014 δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατική" (βλ. ιστοσελίδαhttp://www.dimokratiki.gr/31-08-2014/nomimopiithike-eoliko-parko-ston-pithaniti/ ) με τον τίτλο "«Νομιμοποιήθηκε» το αιολικό πάρκο στον Πιθανίτη!".
2)    Την απευθυνόμενη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου από 05/03/2008 έγκλησή μου κατά στελεχών των στο ιστορικό αναφερόμενων γερμανικών εταιρειών.
3)    Το από 03/04/2013 δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατική" (βλ. ιστοσελίδαhttp://www.dimokratiki.gr/arxeio/nea-tropi-pire-i-ipothesi-me-tin-eoliko-parko-rodou-a-e/ ) με τον τίτλο "Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με την «Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε.»".
4)    Τον περιεχόμενο στο από 24/11/2014 και με αριθμό 12620 φύλλο της ΕτΚ (τεύχος Α.Ε., Ε.Π.Ε. & Γενικού Εμπορικού Μητρώου) ισολογισμό της 31/12/2013 της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.».
5)    Την περιεχόμενη στο από 27/07/2015 και με αριθμό 3853 φύλλο της ΕτΚ (τεύχος Καταχώρησης Πράξεων & Στοιχείων Λοιπών Φορέων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) ανακοίνωση της από 23/07/2015 καταχώρησης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.».
6)    Το δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του FBI (https://www.fbi.gov/houston/press-releases/2010/ho092910.htm)κείμενο με τίτλο (μετάφραση δική μου): «Η ABB Ltd και δύο θυγατρικές επιλύουν έρευνα βάσει της Πράξης Αλλοδαπών Πρακτικών Διαφθοράς και θα πληρώσει 19 εκατομμύρια δολάρια σε ποινικές κυρώσεις – Εταιρεία θα πληρώσει περισσότερα από 58 εκατομμύρια δολάρια σε ποινικές και αστικές κυρώσεις, παραιτήσεις και τόκους.».
7)    Το δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών(https://www.justice.gov/criminal-fraud/case/united-states-v-abb-ltd-jordan-court-docket-number-10-cr-665)κείμενο με τίτλο (μετάφραση δική μου): «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ κατά ABB LTD – JORDAN (αριθμός δικαστικού πινακίου: 10-CR-665)». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε (αναφερόμενες στο κείμενο της ίδιας ιστοσελίδας) σχετικές υποθέσεις η εταιρεία ΑΒΒ αναφέρεται άλλες δύο (2) φορές: (α’) ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ κατά ABB Inc. (αριθμός πινακίου 10-CR-664, ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου 2010) και (β’) ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ κατά ABB VetcoGrayInc. και άλλων (αριθμός πινακίου 04-CR-279, ημερομηνία 22 Ιουνίου 2004).
8)    Το δημοσιευμένο στη δημοσιογραφική ιστοσελίδα Ζούγκλα (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=212671&cid=122κείμενο με τίτλο: «ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ABB LTD ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ FBI εταιρεία που συνεργάζεται το Ελληνικό Κράτος/Δημόσιο».
9)    Το δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα Swissinfo.ch (http://www.swissinfo.ch/eng/abb-subsidiary-is-charged-with-fraud-in-the-us/1987978κείμενο με τίτλο (μετάφραση δική μου): «Μία θυγατρική του Ελβετικού γίγαντα της τεχνολογίας, ABB, ομολόγησε ενοχή σε απάτη στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει συμφωνήσει να πληρώσει 63 εκατομμύρια δολάρια (107 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα) σε πρόστιμα».
10)      Τα περιεχόμενα στο από 31/05/2005 και με αρ. 3530 φύλλο της ΕτΚ (τεύχος Α.Ε., Ε.Π.Ε.) αφενός με αρ. 313/2005 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου (περί ορισμού προσωρινού Δ.Σ.) και αφετέρου το από11/05/2005 πρακτικό συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:
* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes