Γιατί ωρέ μόνο η Χρυσή Αυγή;

Οι άλλοι δεν είστε Έλληνες;


Θα έπρεπε να είναι άλλη η Ερώτηση προς την Βουλή των Ελλήνων σήμερα, μεγάλης εθνικής σημασίας περιεχόμενο Ερώτηση, διαφορετική του Σκανδάλου της ΕΥΠ και των κυβερνόντων, και αυτό διότι, μπροστά στα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και σε βάρος όλων των Ελλήνων, η εξαπάτηση και η προδοσία μου… είναι πταίσματα.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Ούτε για την ανικανότητα, εσκεμμένης η μη, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με Διοικητές που «ακουμπάνε» συμφέροντα σε βάρος της ίδιας μας της χώρας και εξουσιάζονται από ξένα κέντρα αποφάσεων, εξού και το χάλι της.
Το τραγικό για την ΕΛΛΑΔΑ μας, μεγάλης εθνικής σημασίας περιεχόμενο της Ερώτησης αυτής θα έπρεπε να ήταν το ΓΙΑΤΙ, μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Γιατί το μοναδικό πολιτικό κόμμα στο Κοινοβούλιο της χώρας μας ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που δήλωσε παρόν για την προστασία της χώρας, για την εθνική ασφάλεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς των κυβερνώντων -«παλαιών και νέων»-, που με την δράση τους έχουν κατασπαράξει τους Έλληνες και τον πλούτο της χώρας τους;
Είναι δε άξιο απορίας όλων μας σήμερα, να μάθουμε ποιανών τα συμφέροντα υποστήριξαν και προστάτευσαν με την απόφαση τους να αποκρύψουν, αν και γνώριζαν για το προδοτικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ αναφορικά με την ΕΥΠ όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα αναφέρομαι για τον ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα με τα ψεύτικα συνθήματα του «GO BACK ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΥΡΙΕ ΣΟΪΜΠΛΕ», και με τα αισχρά πρωτοσέλιδα του «θα σε γαμ…σω!!!», ένα κόμμα που ανέδειξε ο ελληνικός Λαός για να κυβερνήσει και έχουν μετανιώσει πικρά για αυτό σήμερα, όλοι οι σώφρονες, πλην ορισμένα "νταούλια".







Σε όλα αυτά μαζί είναι και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με το γνωστό πλέον προδοτικό ακρωνύμιο "ΑΝΕΛ" (λες και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε εξαρτημένοι Έλληνες "ΕΞΕΛ" ή "XL" στην αγγλιστί), με αρχηγό τον μεγαλύτερο, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, ψεύτη και απατεώνα ελληνόφωνο στην χώρα, τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ. Περίοπτη θέση σε αυτά όλα κατέχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα η "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", το οποίο κόμμα όζει από τα σκάνδαλα διαφθοράς, με αρχηγούς που διετέλεσαν ακόμα και ως πρωθυπουργοί της Ελλάδος και υπουργούς διεφθαρμένους, εκβιαστές*, κλέφτες, απατεώνες, με σημαιοφόρο στον βόθρο αυτό ...το ΠΑΣΟΚ της ΜΙΖΑΣ.
Να μην ξεχάσουμε το άλαλο ΚΚΕ του …«οι μισθοί να πέφτουν…» μαζί και κάτι «λιμά» πολιτικά κόμματα «ορφανών» συμφερόντων, όπως είναι το "Ποτάμι", η "Ένωση Κεντρώων" κλπ.
*ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι θα επανέλθω σε αυτό κ.κ. Στυλιανίδη, Μιχελάκη, Ντινόπουλε, διότι αν και αφορά την «γούνα» σας, δεν είναι της παρούσης.
Είναι ηλίου φαεινότερον σήμερα, ποιοι αληθινά είναι με την Ελλάδα και τους Έλληνες και ποιοι με τους άλλους!
Για να μην έχουν να λένε οι "πονηροί" διάφορα... είχαν ενημερωθεί άπαντες. Ανταποκρίθηκαν όμως μόνο Έλληνες, που νιώθουν τον πόνο και το μαρτύριο που περνούν οι συμπολίτες τους, από εγκληματικές πολιτικές συμπεριφορές.

Ακολουθεί το Αποδεικτικό της Ενημέρωσης του Προέδρου της Βουλής των "Ελλήνων" (18/03/2016).
Το ίδιο έλαβαν και τα 300 Μέλη του "Ελληνικού" Κοινοβουλίου αναφορικά με το σκανδαλώδες θέμα, που έγινε περιεχόμενο Ερώτησης μόνο από βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Βλ. Ερώτηση της 12ης Ιουλίου 2016 που έλαβε Αριθμ. Πρωτ. 6249.) Όλοι οι άλλοι, μαζί και ο Προέδρος της Βουλής των "Ελλήνων", μόνο ελληνικά δεν έπραξαν… αποδεδειγμένα, βρώμικα!





Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes