Ασυγχώρητος ο Γκρουέφσκι για τα "αφεντικά της Δύσης"...


Τα πραγματικά αφεντικά των Δυτικών "Δημοκρατιών" ...δεν μπορούν να συγχωρήσουν την πονηριά του Γκρουέφσκι ...που ήρθε σε μυστική συνεννόηση με τον Πούτιν. Οι σχέσεις με τον Πούτιν βλάπτουν σοβαρά την καριέρα των πολιτικών της Δύσης, βλέπε Καραμανλή. 

Κι επειδή το κόμμα του Γκρούεφσκι που έπαιξε πολύ με το Μακεδονικό, διατηρεί τα υψηλά ποσοστά του... τα ξένα αφεντικά καταλαβαίνουν ότι οι εκλογές από μόνες τους... δεν πρόκειται να ρίξουν τον Γκρούεφσκι ...κι έτσι του ζητούν να πέσει μόνος του κι «αυτοβούλως» ...αφού μόνο αυτός φαίνεται να αποτελεί το πρόβλημα. Οι υπόλοιποι δελφίνοι της εξουσίας φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να δώσουν Γη και ύδωρ στα ξένα αφεντικά για να βρεθούν στη θέση του Γκρούεφσκι. 
Στην περίπτωση του Καραμανλή ...η παραίτησή του ήρθε δήθεν ως αποτέλεσμα της ήττας στις εκλογές. Αντίθετα στην περίπτωση του Γκρούεφσκι, δεν προβλέπεται ήττα για το κόμμα του... κι έτσι απαίτησαν ευθέως να παραιτηθεί ο ίδιος προσωπικά και χωρίς προσχήματα, αφού οι «αυθόρμητες» διαδηλώσεις με εισαγόμενους πράκτορες-διαδηλωτές ...έγιναν αντιληπτές από τους Σκοπιανούς κι έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που σχεδίαζαν οι υπάλληλοι του Soros. 
Tίποτα δεν πάει καλά ...με τον Γκρούεφσκι στην εξουσία πλέον... Ούτε καν το θέμα του ονόματος... 
Το Σύμπαν συνωμοτεί ...ειδικά όταν το «Σύμπαν» ήταν στο payroll του Soros στο «Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης» που θα μοίραζε πτυχία στους πράκτορες του Soros με καταγωγή από τα «εκδημοκρατισμένα» κράτη του Ανατολικού Μπλοκ.












Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes