Γίνεται της Ουκρανίας στην Αρμενία...


Οι μισθοφόροι της Δύσης έπιασαν δουλειά στην φιλορωσική Αρμενία προκειμένου να πετύχουν ανατροπή της φιλορωσικής κυβέρνησης. Εφαρμόζεται η συνταγή της Ουκρανίας. 

Ακολουθεί σχετικό άρθρο από το "Βαλκανικό Περισκόπιο":


Στην Αρμενία, συγκρούσθηκε η αστυνομία με χιλιάδες διαδηλωτές που υποστηρίζουν ένοπλη ομάδα που εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες κρατά ομήρους σε ένα αστυνομικό τμήμα.
Σημειώνεται ότι μια ομάδα 29 ενόπλων επιτέθηκαν και κατέλαβαν  ένα αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα Γερεβάν στις 17 Ιουλίου, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας αρκετούς άλλους, απαιτώντας την απελευθέρωση μιας πολιτικής προσωπικότητας της αντιπολίτευσης.
Ένα γεγονός που ορισμένα μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν ως 'πραξικόπημα', με αφορμή το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, την 15η Ιουλίου 2016.
Η αστυνομία της Αρμενίας αντάλλαξε πυροβολισμούς με την ομάδα των επιτιθεμένων στο αστυνομικό τμήμα,  με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις ένοπλοι, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αρμενικής αστυνομίας, Άσοτ Αγκαρονιάν.
Εκτός από τους τρείς επιτιθέμενους που τραυματίσθηκαν, τραυματίες υπήρξαν και μεταξύ των διαδηλωτών,  που σύμφωνα με το δημοσίευμα ανέρχονται σε πέντε.

Οι επιτιθέμενοι κρατούν, ακόμη, τρεις ομήρους, μέλη ενός ασθενοφόρου, που κρατήθηκαν στις 27 Ιουλίου, όταν κάλεσαν για βοήθεια στους  δύο τραυματίες τους, και παραμένουν ακόμη στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με το Tanjug.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes