Οι φιλοχουντικοί «Δημοκράτες» της Δύσης...


Στην Τουρκία ο Ερντογάν μετά από 14 χρόνια στην εξουσία τοποθέτησε κάποιους δικούς του σε υψηλές θέσεις του Στρατού. Τα ελικόπτερα των πραξικοπηματιών τα κατέρριψαν αεροπλάνα που πήραν εντολές από αξιωματικούς που παρέμειναν πιστοί στην κυβέρνηση Ερντογάν.

Το δίκτυο των ανθρώπων που συμμετείχαν στο Πραξικόπημα προκειμένου το κράτος να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά παίρνοντας εντολές από μία νέα ιεραρχία αριθμούσε χιλιάδες ανθρώπους.
Ας πάμε τώρα στο πραξικόπημα των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα του 1967. Μας είπαν ότι μερικοί αξιωματικοί που δεν ήταν καν ανώτατοι στην ιεραρχία, δηλαδή Στρατηγοί κλπ, με μερικούς φαντάρους υπό τις διαταγές τους... κατέλαβαν την εξουσία. Και φυσικά ποτέ δεν μας είπαν τι έκαναν οι εκατοντάδες Στρατηγοί κι ανώτεροι των Πραξικοπηματιών κατά τη διάρκεια του Πραξικοπήματος; Αυτοί δεν μπορούσαν να σηκώσουν μερικά αεροπλάνα να βομβαρδίσουν τα Κέντρα Ελέγχου των Πραξικοπηματιών; Δεν μπορούσαν να βομβαρδίσουν όσα κτίρια κατέλαβαν οι χαμηλόβαθμοι πραξικοπηματίες για να προστατεύσουν τη Δημοκρατία μας; 
Πόσοι τελικά Στρατηγοί... ΔΕΝ ήταν στο κόλπο; Πόσοι ανώτεροι Υπάλληλοι Υπουργείων ΔΕΝ ήταν στο κόλπο; 
Γιατί δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ένας Στρατηγός Πατριώτης να διατάξει οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Πραξικοπήματος έχοντας στο πλευρό του κι όλους τους Έλληνες; 
Σήμερα η Γερμανία μιλάει για κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας που ακόμα μετράει τους νεκρούς από το αποτυχημένο πραξικόπημα! 
Στην Ελλάδα που πέτυχε το Πραξικόπημα... ΠΟΙΑ ΔΥΤΙΚΗ χώρα προέβη σε κυρώσεις εναντίον της Χούντας; 
Γιατί δεν αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τη Χούντα ως Νόμιμη Κυβέρνηση της χώρας ...ενώ τώρα αποκαλούν «καθεστώς» τις κυβερνήσεις του Πούτιν και του Ερντογάν που είναι εκλεγμένες από τον λαό; 
Οι «Δημοκράτες» της Δύσης... γιατί δεν επέβαλαν ουδέποτε κυρώσεις εναντίον των πραξικοπηματιών της Χιλής του Πινοσέτ; 
Γιατί δεν επέβαλαν κυρώσεις στους πραξικοπηματίες του Γιέλτσιν που βομβάρδισαν τη Ρωσική Βουλή; 
Το «δημοκρατικό« αίσθημα των Δυτικών... είναι τελικά ιδιαίτερα επιλεκτικό. Ειδικά αν το πραξικόπημα ...βοηθήσει να περάσει στα χέρια των Rothschild ο Δημόσιος Πλούτος μίας χώρας ...τότε είναι ...ευλογημένο. 
Τέλος αν στην Τουρκία των 75.000.000 πολιτών υπήρχαν 75.000 άνθρωποι στο δίκτυο των Πραξικοπηματιών... στην Ελλάδα του 1967 λογικά θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο δίκτυο 8.000 ανθρώπων που φρόντισαν ώστε ο κρατικός μηχανισμός να λειτουργήσει κανονικά από την επόμενη κιόλας μέρα.
Από ολόκληρο αυτό το δίκτυο που έστρωσε το χαλί στη Χούντα... πόσοι οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη; Σχεδόν κανείς.












Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes