Με την ίδια συνταγή ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις οι ξένοι εκλογομάγειρες


Έγγραφο της CIA μας «αποκαλύπτει» ότι ο «εθνάρχης» Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Ναζί. Κανείς όμως δεν προσέχει τις λεπτομέρειες αυτής της μαρτυρίας ...και κανείς δεν παίρνει υπόψη του τις ισορροπίες της εποχής και τις ανάγκες των ξένων συμφερόντων στην περιοχή.

Ας δούμε το έγγραφο. 


Μία αναφορά δακτυλογραφημένη... Στον τίτλο αναφέρει ΔΥΟ φορές την φράση «ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ» κι αφορά τη Δίκη ενός Ναζί στο Ισραήλ. 
Μαθαίνουμε ότι ήταν... Ισραηλίτης... ο έμπιστος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας στη συγκεκριμένη Δίκη στο Ισραήλ ...(μη γελάτε!)... και δήλωσε ότι είδε με τα μάτια του... σε λίστα συνεργατών των Ναζί το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή... 
Ο ίδιος Ισραηλίτης ...ήταν και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Έλληνα Διπλωμάτη Μοσχόπουλου στο Ισραήλ... 


Μην πάει το μυαλό σας ότι ήταν πράκτορας του Σιωνισμού, που ρουφιάνευε τα μυστικά της Ελλάδας στο Ισραήλ... Ήταν Ισραηλίτης... Ελληνάρας...
Η ανώνυμη αυτή παπαριά ...που κυκλοφόρησε το 1962 μέσω της CIA, ενέπλεκε τον Καραμανλή ...προφανώς γιατί έπρεπε να αλλάξουν οι ισορροπίες στις επερχόμενες εκλογές. 
Η CIA και το Ισραήλ εμφάνιζαν τον Καραμανλή έμπιστο των Ναζί, άρα όχι της εμπιστοσύνης των ΗΠΑ... αλλά ο Βενιζελικός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορούσε τον Καραμανλή για την πολιτική των «τρικύκλων» ...βλέπε δολοφονία Λαμπράκη... που όμως ξέρουμε ότι οι εντολείς αυτής της δολοφονίας ήταν άνθρωποι της CIA κι όχι του Καραμανλή. 

Σε άρθρο αριστερού δημοσιογράφου διαβάζουμε ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ρίξουν τον Καραμανλή με τη δολοφονία Λαμπράκη ώστε οι ψηφοφόροι να κινηθούν προς το κόμμα του Γεωργίου Παπανδρέου τον οποίο εμπιστευόντουσαν περισσότερο.
Έχουμε δηλαδή κυβέρνηση του γέρου Καραμανλή και μέσω μίας δολοφονίας (του Λαμπράκη) θα πετύχουν την εκλογή του γέρου Παπανδρέου. Σας θυμίζει κάτι αυτό; 
Ο γέρος Καραμανλής είχε πέσει σε δυσμένεια από τις ΗΠΑ γιατί επιχείρησε να αλλάξει το Σύνταγμα... και να αποκτήσει περισσότερες εξουσίες... όπως επιχείρησε κι ο Ερντογάν πρόσφατα κι έγινε πραξικόπημα. Περισσότερες εξουσίες στα χέρια ΜΗ έμπιστου πολιτικού... τον καθιστούν αυτόματα... «δικτατορίσκο» προς ανατροπή ...στο όνομα της ιερής «Δημοκρατίας» που σφύζει από πράκτορες και ρουφιάνους των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Για να φύγουν οι ψηφοφόροι από το κόμμα του μη έμπιστου Καραμανλή ...χρειάστηκε να θυσιαστεί ο αριστερός Λαμπράκης, όπως θυσιάστηκε ο επαναστάτης Γρηγορόπουλος για να φύγουν οι ψηφοφόροι από τη ΝΔ του μη έμπιστου Κωστάκη.
Με το ίδιο σκεπτικό θυσιάστηκε κι ο «αριστερός» Φύσσας για να φύγουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και να κινηθούν προς το «Δημοκρατικό» τόξο. 
Πως θα σχημάτιζε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% χωρίς τα γλαφυρά αντιφασιστικά πρωτοσέλιδα του κόκκινου Μπόμπολα; 
Οι ξένοι εκλογομάγειρες εδώ και πολλές δεκαετίες χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια συνταγή για να μετακινούν εμάς τους ψηφοφόρους από το ένα κόμμα στο άλλο ...εν αγνοία μας... και είναι ολοφάνερο ότι το κόλπο πιάνει πάντα διότι οι πράκτορες-δημοσιογράφοι υπηρετούν το ίδιο σχέδιο. 


Μετά τη δολοφονία του αριστερού Λαμπράκη ...αντί οι δήθεν αριστεροί να στοχοποιήσουν τους Αμερικανούς και τους πράκτορές τους ...στοχοποίησαν τον Καραμανλή, που οι Αμερικανοί ήθελαν να ρίξουν. 
Μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και το χάος που ακολούθησε οι ίδιοι δήθεν αριστεροί πράκτορες-δημοσιογράφοι ...δεν στοχοποίησαν τους μπαχαλάκηδες του δισεκατομμυριούχου Soros ...αλλά τον Κωστάκη Καραμανλή, που οι Αμερικανοί ήθελαν να ρίξουν ώστε να εκλεγεί ο Γιωργάκης Παπανδρέου που είχε προετοιμάσει την επέλαση των Μνημονίων. 
Θα μπορέσει ποτέ ο μέσος Έλληνας να αντιληφθεί τι συμβαίνει; 
Θα σταματήσει να πιστεύει σε ιδεολογίες που είναι απλά προβιές διαφορετικού χρώματος των ίδιων πρακτόρων;
Θα καταφέρει να μην χειραγωγείται από τους πράκτορες-δημοσιογράφους και να μην ψηφίζει ό,τι αυτοί του υπαγορεύουν με γλαφυρά πρωτοσέλιδα «αυθόρμητης οργής και αγανάκτησης»;
Ή θα ξυπνήσουμε ...ή θα πεθάνουμε από την πείνα με μαθηματική ακρίβεια.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes