Αντίδραση στην Αυστραλία... Πλήρης υποτέλεια στην Ελλάδα...


Στην Αυστραλία αντιδρούν για την πώληση του Δικτύου Μεταφοράς Ενέργειας, καθώς ξένες μυστικές υπηρεσίες θα αποκτήσουν πρόσβαση στον ευαίσθητο αυτόν τομέα. Στην Ελλάδα από το 1990 ξεπουλάμε ασταμάτητα Τηλεπικοινωνίες, Ενέργεια, Λιμάνια, Αεροδρόμια, Ύδρευση, Τυχερά Παιχνίδια, Ναυπηγεία, Βιομηχανία Όπλων, Τσιμέντα κλπ... κι είμαστε μια "υπερήφανη" κι "ανεξάρτητη" χώρα... με κατεστραμμένους οικονομικά πολίτες, που θα πουλούσαν και τα παιδιά τους για ένα μεροκάματο.

Οι πράκτορες των Rothschild ...επί 30 χρόνια κλέβουν, ξεπουλάνε και μας καταστρέφουν... αλλά βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή της εξουσίας, υποσχόμενοι μάλιστα τη σωτηρία μας.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο που δημοσίευσε η "ΗΜΕΡΗΣΙΑ":


Η Αυστραλία είναι αναγκαίο ν' αφήσει πίσω την ψυχροπολεμική λογική της, αναφορικά με τις κινεζικές επενδύσεις, καθώς η μείωση των ξένων επενδύσεων απειλεί την οικονομία της χώρας, σύμφωνα με την άποψη που εκφράζουν ακαδημαϊκοί κύκλοι.

Ο υπουργός Οικονομικών, Σκοτ Μόρισον βρίσκεται υπό διαρκή πίεση προκειμένου να μην επιτρέψει την πώληση της εταιρίας AusGrid είτε στην κρατική εταιρία ενεργειακών δικτύων της Κίνας (State Grid Corp of China ) είτε στην εταιρία Cheung Kong Infrastructure Holdings Ltd. Ειδικοί στον τομέα της στρατηγικής και της ασφάλειας, εκφράζουν τις ανησυχίες τους και τονίζουν την ανάγκη προστασίας του δικτύου μεταφοράς ενέργειας της Αυστραλίας, από το ρίσκο της πρόσβασης σε αυτό, ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Από την άλλη μεριά, το Ινστιτούτο των Σχέσεων Αυστραλίας-Κίνας εκτιμά ότι αυτοί που ανησυχούν είναι λίγοι, σε αντίθεση με την πλειοψηφία της κοινής γνώμης στην Αυστραλία, που θεωρεί την Κίνα, ως τον καλύτερο φίλο της Αυστραλίας στην Ασία.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes