Αρλούμπα η "απάντηση" του Τόσκα στην ερώτηση της Χρυσής Αυγής


Οι Βουλευτές κκ. Ιωάννης Σαχινίδης και Χρήστος Χατζησάββας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στις 12 Ιουλίου 2016 ρώτησαν με την κατάθεση της υπ’ αριθμ. 6948-16.06.2016 ΕΡΩΤΗΣΗΣ τους στη Βουλή των Ελλήνων, τους Υπουργούς των υπουργείων Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και ΑΜΥΝΑΣ για ν' απαντήσουν σε θέμα που αφορά εμένα προσωπικά...


Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Δηλαδή, για να καταλάβω, Έλληνες Βουλευτές ρώτησαν να τους πείτε με απλά λόγια την αλήθεια για το Θέμα και από όλους τους Υπουργούς, βρήκαν εσένα αναπληρωτή υπουργέ προστασίας του πολίτη Νίκο Τόσκα, για να δώσεις απαντήσεις... Να γράψεις δηλαδή ότι «Τρία πουλάκια κάθονταν…»; Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΔΩ
Αντί να απαντήσουν οι άλλοι… «βγήκες» εσύ και εκτέθηκες με τις αερολογίες σου. Για τα όσα δε υπαινίσσεσαι, έγιναν αιτία η στολή που φορούσες κάποτε, ανεξάρτητα με τα πολιτικά πιστεύω σου, σήμερα για εμένα να βλέπω ότι την έχεις κάνει στριγκάκι. Δεν έχει μείνει κανείς σας τελικά εκεί μέσα, ένας – ένας το έχετε γυρίσει.
Οπότε για να τελειώνουμε, σας προκαλώ εγώ ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ πρ. πράκτορας της ΕΥΠ με δράση στην ΤΟΥΡΚΙΑ και αλλού, όποιος μπορεί ας γίνει συγκεκριμένος.
Με αναγνωρίζει ή όχι η χώρα μου ότι έδρασα στην Τουρκία και αλλού ως Εθνικός (μυστικός) πράκτορας της ΕΥΠ προασπίζοντας τα Εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μου; ΝΑΙ ή ΟΧΙ έτσι απαντούν οι άντρες Νίκο Τόσκα!
Δώστε μου την ευκαιρία για να γίνω και εγώ πολύ πιο συγκεκριμένος, χωρίς καμία δέσμευση στις απαντήσεις μου, και χωρίς το ρίσκο να κατηγορηθώ για προδοσία. Απαντήστε ότι δεν με ξέρετε, ειδικά η ΕΥΠ και θα δείτε πόσο συγκεκριμένος μπορώ εγώ να γίνω.
Μάλιστα κύριε υπουργέ, σας υπόσχομαι ότι θα γίνω τόσο συγκεκριμένος που θα «παίξει» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!
Φυσικά δεν είναι για του λόγου σας τα «λεπτά και δευτερόλεπτα», όμως εάν ρωτήσετε τον Παπαγγελόπουλο και τον Καμμένο θα σας πουν για ποιους είναι.
Όσο για τον Ρουμπάτη έχω γράψει πολλά, βρώμικος ήταν και δεν άλλαξε.
Εμένα με εξαπάτησε και με πρόδωσε (υπόσχομαι ότι θα επανέλθω στο θέμα αυτό).
Το ποιος ακριβώς με πρόδωσε στους Τούρκους, είναι κάτι, που δεν μπορώ να ξέρω το όνομα του, αλλά το όνομα αυτό, δεν θα μπορούσε να ήταν ξένο και εκτός ΕΥΠ, με γνώση μυστικών θεμάτων εθνικής ασφάλειας, διότι μόνο αυτοί γνώριζαν την ΥΠΟΘΕΣΗ - ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ SCHENGEN VISA ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, μέλη  του δικτύου της Οργανωμένης Εγκληματικής Ομάδος στην Τουρκία και Ελλάδα.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΥΠ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ από εμένα.
Αργότερα και χωρίς τις απόρρητες λεπτομέρειες ενημερώθηκε και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, όταν ενημερώθηκε από εμένα, έδωσε στην υπόθεση νέο ΚΩΔΙΚΟ «ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ» στις συνομιλίες μας, δηλαδή μεταξύ εμού του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ και του ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!
Υπουργέ μην βάζετε ένστολους αστυνομικούς με περγαμηνές... Τις ατιμώνετε με το να επισημοποιούν τις σαχλαμάρες που γράφετε, δώστε απάντηση ΕΣΕΙΣ ο ίδιος, εφόσον φοράτε παντελόνια... μονολεκτικά,  συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. ΝΑΙ ή ΟΧΙ!
Με αναγνωρίζει η χώρα μου ή όχι ως Εθνικό (μυστικό) πράκτορα της ΕΥΠ που έδρασε στην Τουρκία και αλλού προασπίζοντας τα Εθνικά συμφέροντα της πατρίδας του;
ΝΑΙ ή ΟΧΙ! «Ιδού η Ρόδος... ιδού και το πήδημα» ΥΠΟΥΡΓΕ, την απάντησή σας.
Για τα άλλα δύο «λουλούδια», ειδικά του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ... είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα διαβάσει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ καμία απάντησή τους, ακριβώς όπως έχουν κάνει με πολλά άλλα, απλά διότι είναι ψεύτες, διεφθαρμένοι και δειλοί.
Για να μην γράφετε σαχλαμάρες, θα μπορούσατε να έχετε ενημερωθεί, εφόσον σας έλεγαν την αλήθεια οι κ.κ. ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ. Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς, πότε είπαν αλήθεια όλοι αυτοί, για να πούνε και τώρα; Μόνο έτσι θα μάθαινε και ο ελληνικός λαός τις αλήθειες, εάν μπορούσαν να πουν αλήθειες όλοι αυτοί οι ψεύτες. Για την ώρα αποκρύπτουν την αλήθεια, λένε ασύστολα ψέματα, κοροϊδεύουν για το θέμα αυτό, όπως και για πολλά άλλα. Το δύσκολο με όλους αυτούς είναι, να βρείτε εάν έχουν πει αλήθειες για οτιδήποτε... ποτέ.
Όσο για την ασφάλεια της χώρας μας υπουργέ, επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη. Δεν γνωρίζετε! Εάν γνωρίζατε ότι αφήσαμε ως χώρα τους διακινητές να μπαινοβγαίνουν εκατοντάδες φορές ανενόχλητοι με ή χωρίς ελέγχους… μάλλον θα μιλούσατε πολύ λιγότερο (ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Θα επανέλθω και γι' αυτό!).
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ στο Υπουργείο που έχετε πάρει «καρέκλα» από αγώνα δικό μας (δηλ. δικό μου και άλλων, που πίστεψαν σε μία αλλαγή, και πάλεψαν γι' αυτό, με κάθε λογής τρόπο, οικονομικό, υποστηρικτικών τοπικών δράσεων, υποκλοπών κλπ., ρωτήστε το "καλόπαιδο" Καμμένο να σας πει τι εννοώ. Υπάρχουν και άλλοι που θα μπορούσατε να ρωτήσετε). Εσείς έχετε αντικαταστήσει την θέση τους, και μιλάω για ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ - Εγκληματίες όπως τον τ. υπουργό ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ και συνεχίζετε το έργο τους. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ με τις «στενές επαφές» ΡΟΜΑ, έναν υπουργό-αλήτη που εκβίασε την Δ/ΝΤΡΙΑ ΔΑΣΩΝ Δωδ/σου ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (κατά δήλωση-ομολογία της, εξάλλου από τα «έργα» της γεμάτα παρανομίες, δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο… ή μήπως τα άρπαξε και εκείνη… σε Βιβλιοθήκες τύπου Βγενόπουλου;)... Όλα αυτά για να «νομιμοποιήσει» μία καταγγελμένη παρανομία συμφερόντων εγκληματιών που ξεπλένουν μαύρο χρήμα, όπως σας έχω κάνει γνωστό, που προστατεύουν Εισαγγελείς - Δικαστές «Φιλιππινέζες» με παρελθόν. Μάλιστα, για όλα παριστάνετε τα παγώνια και συνεχίζετε το ΕΡΓΟ, ο ένας του άλλου, με πράξεις που σας καθιστούν συνένοχο κα. (Υπόσχεση να επανέλθω και για αυτό).




Αλήθεια, εσείς δεν είστε ο συντονιστής του Σωματείου μη κερδοσκοπικού σκοπού, με την επωνυμία «ΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ-ΠΡΑΤΤΩ» με Πρόεδρο τον "καλογλεντισμένο" από τους Τούρκους… ”we are the world”;
ΥΠΟΣΧΕΣΗ, επειδή με έχετε βλάψει θα σας βλάπτω σε καθημερινή βάση, μέχρι να δείτε το τέλος σας, και τότε να σας δω που θα πάτε να κρυφτείτε, από τα τόσα κακά που έχετε κάνει και άλλα τόσα που συγκαλύπτεται προστατεύοντας πραγματικούς εγκληματίες σε βάρος εμού και της Οικογενείας μου, όλοι εσείς οι ΣΥΡΙΖΟΣΑΝΕΛ.


Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes