Το Twitter κλείνει τους λογαριασμούς των αποκεφαλιστών μισθοφόρων της Δύσης


Μετά από 250.000 νεκρούς, 6.000.000 ξεριζωμένους Σύριους και ολόκληρες πόλεις ισοπεδωμένες... το Twitter αποφάσισε να κλείσει τους λογαριασμούς των αποκεφαλιστών μισθοφόρων της Δύσης.


Ακέφαλα πτώματα Σύριων που σκόπιμα διέδιδαν γνωστοί δημοσιογράφοι, ώστε να σπείρουν τον πανικό στην αντιστεκόμενη Συρία... δεν φαίνεται να ενοχλούσαν το Twitter για πολλά χρόνια... παρόλο που παραβίαζαν πολλούς από τους Όρους Χρήσης. Οι αποκεφαλιστές χρησιμοποιούσαν ανενόχλητοι το Facebook, το YouTube, το Liveleak.
Ένα μόνο video αποκεφαλισμού δεν δημοσιεύθηκε ποτέ... αυτό του περιούσιου πράκτορα Sotlοff... διότι μάλλον δεν συνέβη ποτέ, αφού δεν υπάρχει καμία σχετική απόδειξη.

Έγραφα σχετικά τον Σεπτέμβριο του 2014:
Η υποκρισία των σιωνιστικών διαδικτυακών ΜΜΕ  στο …έπακρο.
Με αφορμή τον 2ο αποκεφαλισθέντα «Αμερικανό» Steven Sotloff  το LIVELEAK, το TWEETΕR και το YOUTUBE εξαφάνισαν από παντού το συγκεκριμένο video. 
O λογαριασμός του στο FACEBOOK έκλεισε αυτόματα και όλα τα ΜΜΕ απέκρυψαν το γεγονός ότι ο Sotloff ήταν …ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ.
Η μητέρα του δασκάλα στο σχολείο Συναγωγής του Μαϊάμι.


Ο αποκεφαλισμός του περιούσιου Sotloff έγινε ίσως το πιο σπάνιο video στο internet…
Οι ιστοσελίδες αναρτήσεως video απλώς το …εξαφάνισαν και απεφάσισαν στο εξής να ΜΗΝ επιτρέπουν την δημοσίευση αποκεφαλισμών.
Από την επιλεκτική ευαισθησία του liveleak,του tweeter κλπ εξαιρούνται βέβαια οι …αποκεφαλισμοί των φιλορώσσων της Ουκρανίας και των Συρίων στρατιωτών, των οποίων οι φωτογραφίες  φυσικά ΔΕΝ κατεβαίνουν, αλλά παραμένουν εκεί, μέχρι και αυτή την στιγμή, κανονικότατα, για να τους βλέπουν τα γιουσουφάκια των περιούσιων και να έχουν κατά νου το τι τους περιμένει  αν …τολμήσουν να πάνε κόντρα στους σχεδιασμούς της Νέας Τάξεως.


Για τους 100.000 νεκρούς που προκάλεσαν οι μισθοφόροι του Ισραήλ στην Συρία δεν ανησύχησε κάποιος.
Για τον αποκεφαλισμό του Sotloff  οι Αμερικανοί φορολογούμενοι  θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα έναν …πόλεμο, για λογαριασμό του Ισραήλ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes