Στη ΝΔ "λατερεύουν" τα παιδιά...


Κι όμως δεν τον διέγραψαν ποτέ από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παραιτήθηκε μόνος του για να ασχοληθεί με κάτι προσωπικές του υποθέσεις... παιδεραστίες και άλλα τέτοια χαζά. Σύντομα θα επιστρέψει για να υπηρετήσει την πατρίδα και να πολεμήσει για το καλό των παιδιών μας... γιατί στη ΝΔ "λατρεύουν" τα παιδιά... σε σημείο παρεξήγησης.





Στον παρακάτω σύνδεσμο μία ιστορία πολύ ενδιαφέρουσα για τη σεξουαλικότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας:

(Έλαβα πρόσφατα στο e-mail μου από φίλο που είναι γενικά "ψαγμένος" το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο):

Όλη η αλήθεια για τον Άλεξ...
Ενα ρεπορτάζ φωτιά για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ...ξεχάστηκε!


Είναι δυνατόν από μία τυχαία συμπλοκή πιτσιρικάδων της Βέροιας να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για μία βρωμερή ιστορία; Είναι!
Η υπόθεση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια έχει λάβει πολλές διαστάσεις. Πολλά έχουν ειπωθεί και μερικές φορές έχουμε φτάσει ακόμα και σε ακρότητες. Για όσους αρέσκονται στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας είμαστε σε σημείο να ακούσουμε ότι ο Άλεξ μπορεί να απήχθει και από εξωγήινους. Η αλήθεια δυστυχώς είναι εδώ στη Γη και το press-gr φιλοξενεί την αποκλειστικότητά της.
Κλειδί στην όλη ιστορία είναι ο δικηγόρος κ. Σταύρος Γεωργίου. Ένας ακόμα δικηγόρος της TV, αρκετά υπερτιμημένος, ο οποίος αν και με υψηλό κασέ ανέλαβε την υπόθεση ενός από τη «συμμορία» της Βέροιας, του μικρού Αλβανού ή «Βορειοηπειρώτη» ή όπως εσείς θέλετε πέστε τον. Έδειξε μάλιστα ιδιαίτερο ζήλο, πολύ περισσότερο και από εκείνον της δίκης της 17 Νοέμβρη όπου ήταν δικηγόρος οικογένειας θύματος των δολοφόνων.
Ο κ. Σταύρος Γεωργίου έχει πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών επί χούντας και συμμετείχε στις περίφημες εξεγέρσεις της σχολής. Συνελήφθηκε και βασανίστηκε από την αστυνομία της δικτατορίας. Μετά την πτώση της τελευταίας εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ. Ήταν ενεργό μέλος έως την εκκαθάριση που έκανε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου πριν τις εκλογές του 1981. Εκείνη την εποχή έγινε μαζική εκδίωξη από το Κίνημα ομοφυλοφίλων, οι οποίοι είχαν κάνει φράξια. Τουλάχιστον έδιωξε τους περισσότερους γιατί είναι γνωστό ότι όσοι απέμειναν τους μαζεύανε από τη Συγγρού με φορέματα. Τρανταχτά ονόματα από εκείνους που διεγράφησαν ήταν οι κ.κ. Γιώργος Μπότσαρης (πρώην Δήμαρχος Σπάτων) και ο Σταύρος Γεωργίου.
Αμέσως μετά τη διαγραφή τους πολλοί «πράσινοι gay» βρήκαν στέγη στη ΝΔ του κ. Γεωργίου Αβέρωφ όπου ο τότε Γενικός Διευθυντής κ. Ματθαιουδάκης δεν ήταν και «τόσο φανατικός». Ο κ. Γεωργίου ήταν στις δόξες του, ελέω Γενικού.
Προσπάθησε να εμπλακεί στα εσωτερικά της ΟΝΝΕΔ με τη φιλοδοξία να πάρει τη θέση του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, τότε Γραμματέα της νεολαίας της ΝΔ. Αλλά οι «αδυναμίες» καμιά φορά δεν βοηθούν να ανέβεις. Ο κ. Γεωργίου έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στον όμορφο, νεαρό Γραμματέα Μαθητικού, της θρυλικής ΜΑΚΙ, το σημερινό σταρ της ελληνικής πολιτικής TV, κ. Νίκο Χατζηνικολάου! Ο τελευταίος κατήγγειλε στην Εκτελεστική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ την προκλητική συμπεριφορά του Γεωργίου, μιλώντας για παρενόχληση σεξουαλικού περιεχομένου.
Μετά από θυελλώδη συνεδρίαση του διοικητικού οργάνου της ΟΝΝΕΔ ο κ. Γεωργίου απoχώρησε κακήν κακώς και μπήκε ταφόπλακα στα πολιτικά του όνειρα, τουλάχιστον στη ΝΔ.
Μετά αφοσιώθηκε στη δικηγορία υπό τη σκέπη του πρώην Υφυπουργού κ. Ανδρεουλάκου. Μάλιστα ότι είναι το χρωστάει σε εκείνον αφού η ενασχόληση του Υπουργού με την πολιτική μοιραία έδινε το βάρος των υποθέσεων του γραφείου του στον κ. Γεωργίου. Παράλληλα ο κ. Γεωργίου άρχισε φανερές ενασχολήσεις σεξουαλικού περιεχομένου με ανήλικους. Με ένα τέτοιο βιογραφικό φθάνει η ώρα της εμπλοκής του με την υπόθεση Άλεξ. Συνεπώς αναρωτιέται ένας απλός νους «τι δουλειά έχει η gay αλεπού στο παζάρι;»

Ας βάλουμε τα κομμάτια του πάζλ στη σειρά τους:
Ο μικρός Άλεξ δέχεται επίθεση από μέλη του κυκλώματος παιδεραστίας της Βέροιας. Ποιος ήταν ο σκοπός της επίθεσης; Απλά περνάει ένα παιδάκι και τα υπόλοιπα τον δέρνουν για επίδειξη δύναμης ή αποτελεί σχέδιο απαγωγής του Άλεξ, καλυπτόμενο από το δήθεν ξυλοδαρμό του; Γιατί να απαγάγει κανείς τον Άλεξ; Μικρό, χαριτωμένο, όμορφο αλλά και αδύναμο παιδάκι, ότι πρέπει για τις ορέξεις ανώμαλων.
Το κύκλωμα απαγάγει τον Άλεξ και φυγαδεύεται κάπου, μάλλον στο εξωτερικό. Αλλά πρέπει η όλη υπόθεση να έχει κοντρόλ. Συνεπώς ανεβαίνει ο κ. Γεωργίου, γνωστός ομοφυλόφιλος και παιδεραστής για να υπερασπιστεί ένα από τα παιδιά, τα πειθήνια όργανα του κυκλώματος. Ανάληψη κατ' εντολή! Άλλωστε είναι ευρέως γνωστό ότι το γραφείο του κ. Γεωργίου έχει ως καλύτερους πελάτες Ρώσους μαφιόζους που νομιμοποιεί μέσω Α.Ε. εδώ στην Ελλάδα.
Ποια είναι η συνεισφορά του κ. Γεωργίου στην υπόθεση; Μα, φυσικά να περιπλέξει τα πράγματα και να οδηγήσει την υπόθεση στην αόριστη θεωρία ότι τα πέντε παιδάκια πήραν το πτώμα του Άλεξ και το πέταξαν στην όχθη του παρακείμενου ποταμού. Μία εκδοχή χωρίς πτώμα που μπορεί να ρίξει στα μαλακά τα παιδιά και να κλείσει εκεί η ιστορία. Εδώ μάλιστα πρέπει να αναρωτηθούμε ποια είναι η θέση της κας Νικολούλη στην όλη ιστορία. Η γνωστή σταρ της TV έχει μία μανία. Θέλει να κυνηγάει εγκληματίες αλλά έχει ένα πρόβλημα - φοβάται εύκολα. Πήρε στις πλάτες της την ιστορία και όταν εκείνη ξέφυγε δεν ήξερε τι να κάνει. Παλαιότερα είχε ξεκινήσει μία εκπομπή για να βρίσκει εξαφανισμένους εγκληματίες. Στην πρώτη εκπομπή έλαβε στον αέρα απειλητικά τηλεφωνήματα ότι έρχονται να την σκοτώσουν, ότι σε λίγο θα ανατινάξουν το κανάλι και εκείνη έτρεμε on camera. Έκανε μία και μοναδική εκπομπή. Συνεπώς αυτή η φοβισμένη ρεπόρτερ θα αποκαλύψει το τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας; Δεν είμαστε αφελείς.
Ας μας εξηγήσει η κα Νικολούλη, γιατί κάλεσε τον κ. Γεωργίου το προηγούμενο Πάσχα στο εξοχικό της; Είναι τυχαίο ότι από τότε χαμήλωσε τους τόνους και «έφυγε» ουσιαστικά από την υπόθεση;
Κρίμα για το μικρό Άλεξ και για όλα τα άλλα παιδιά που έζησαν ή ζουν το δικό του εφιάλτη. Η υπόθεση της Βέροιας έχει κλείσει οριστικά. Η μόνη ελπίδα να φανεί η αλήθεια είναι άλλη μία παρόμοια περίπτωση όπου οι αδίστακτοι παιδεραστές θα κάνουν το λάθος.

Σαν το λάθος της 17η Νοέμβρη δηλαδή.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes