Έτσι μας επέβαλλαν τα κανάλια Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ...


Θα υπήρχε Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ στη ζωή μας ...αν δεν μας τον επέβαλλαν τα μεγάλα κανάλια σε καθημερινή βάση, από το πρωί μέχρι το βράδυ; Πόσες χιλιάδες ώρες προβολής εξασφάλιζαν οι εκατομμυριούχοι «αντικαπιταλιστές» του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα κανάλια των καπιταλιστών νταβατζήδων; 

Όταν οι επιχειρηματίες πλήρωναν 3.000 ευρώ τα 15 δευτερόλεπτα... οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έπαιζαν πρώτη μούρη από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Έτσι έμαθαν οι Έλληνες ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν για επόμενο πρωθυπουργό. 
Και τώρα οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, που υπηρετούσαν τους ξένους τοκογλύφους και που πληρωνόντουσαν από τους νταβατζήδες με τα κλεμμένα λεφτά από τα Δημόσια Έργα ή με τα λεφτά του λαού, που δόθηκαν στις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες... ανακαλύπτουν ότι θα είναι ανάμεσα στα θύματα κι όχι ανάμεσα στους θύτες. Μέχρι και οι πράκτορες της ΕΡΤ ...απεργούν υπέρ των πρακτόρων των ιδιωτικών καναλιών... παρά το ότι τα ιδιωτικά κανάλια κατέκλεψαν και κατέστρεψαν οικονομικά την ΕΡΤ. Άλλωστε και πολλοί υπάλληλοι της ΕΡΤ ...αυτό κάνουν ...γιατί ...ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που πληρώνουμε και καλύπτουμε οικονομικά όλα τα εγκλήματα κατά της Δημόσιας Περιουσίας.












Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes